BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 2 miesiąc temu #1026610 przez Kasia888
Pesq jestem załamana takie ma plamy jak tylko odstawić maść wygląda to źle :-(
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 2 miesiąc temu #1026611 przez Kasia888
Mysiu tak kaszka leży ale na razie nie ma mowy żebym ją podała. Kupiłam kaszkę humana ryżowo-kukurydzianą.

9 lata 2 miesiąc temu #1026612 przez pesq
Kasia nie podawaj nic z owocami i aromatami na razie.. Na moje oko silne azs :( u nas takie pod kolanami i KURWA MAC juz nie wiem od czego :(

9 lata 2 miesiąc temu #1026614 przez Kasia888
Jest coraz gorzej z tą buzią :(
zapisałam już prywatnie do alergologa na przyszły tydzień.
Ta lekarz pracuje w Instytucie matki i dziecka, podobno dobra.

Pesq on je tylko ten nutramigen, trochę kleju i marchewki :(
nic innego mu nie dawałam.

9 lata 2 miesiąc temu #1026617 przez asiekasiek
Kasia no straszne to uczulenie ma :( kurcze i właśnie tak jak tutaj piszecie że robi się testy teraz a i tak na nich nic wie wychodzi.

aaa znowu L. zasypia przy cycu :( id pół godziny ja tulilam nosiłam nic nie dało to!!! aaaaa!! a była pojednania bo zjadła z cyca marchewki z ziemniakami 110g i popila woda!!

i jestem wściekła na męża bo wysłałam go na zakupy i kazała kupić 10dag kurczaka gotowane wedlinki kupił 35!! plus trzy inne wędliny dla siebie też po tyle samo gdzie później trzeba to wyrzucać bo obslinone są!! napisałam marchewki mandarynki paprykę żeby kupił i napisałam przy każdym żeby były Swieze!! i co kupił ku*wa stare !!! co za chłop!! taki mam nerw na niego ze szok!!!!

9 lata 2 miesiąc temu #1026618 przez kasandra9
Masakra dziewczyny z tymi alergiami :((( moze to nie tylko jedzenie?? Lec Kasiu do alergologa koniecznie! Ty Kasiu tez alergiczka albo maz??
Boże, cale szczescie u nas sliczna skora ale tez mysle czy i kiedy cos nastapi bo P alergik (ale nie jedzenie..chyba jakies pylki i raz tak raz nie) a te alergie to chyba genetyczne bywają..
Nasz zestaw nie jest pokazny - warzywa to zostały jak kupowałam na próbowanie a owoce kupuje;) bo resztę gotuje, musze sie tylko jeszcze w kasze zaopatrzyć bo mam tylko jaglana ktora juz dawalam Agu bo i nie wiem co tam jeszcze zeby Np do zupwk czy lada chwila obiadów z mięsem dodawać:) trz cos zamówilam jak Meszka z mięsem czy ryba na test bo juz zaraz będziemy próbować:)

9 lata 2 miesiąc temu #1026619 przez me.ch
Jejku Kasiu, trzymam kciuki żeby Wam szybko minęło! Albo przynajmniej rozwiązanie żeby się znalazło!!
Ściskamy mocno!

9 lata 2 miesiąc temu #1026620 przez me.ch
Ech... dla poprawy nastroju pokaże Wam mojego Króliczka, właśnie przyszła n bluza od mommy loves me I jesteśmy zadowoleni :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 2 miesiąc temu #1026622 przez kasandra9
sliczny Królik!:)
Podziękowania: me.ch

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1026625 przez jurada
Asiek!!! Jak ty to robisz ze ci z cyca marchewka z ziemniaczkami leci :woohoo: :whistle: :whistle: :whistle: Ja tez tak chce!!!! :D :D :D :D
Z chlopami tak to juz jest!

Mach świetnie Ko wygląda w tej bluzie... W ogóle on jest superaśny chłopak :woohoo:

U nas L na szczęście tez ok ze skórą i z jedzeniem.

Kas ta jaglaną kasze to gotujesz wg przepisu na opakowaniu czy dłużej???

9 lata 2 miesiąc temu #1026627 przez Zazanna
Mi pierwsy raz sąsiadka przekłuwała uszy i mi włożyli złote kolczyki (dostałam na komunię) i się paprało.... i się okazało, że mam na złoto uczulenie :P Mama.. mi wyjęła i zarosły.
Kilka lat później przekłułam sobie sama przy lustrze i włożyłam srebrne i było ok :) Pępek i brew przekłuwałam również sama :P

Ale macie zapasy :woohoo: :woohoo: :woohoo: Ja też zrobię po rozmowie z lekarzem :D

O kurka z tym glutenem to mi Pesq zabiłas ćwieka, w ogóle o tym ne myślałam.. zapytam :)

Bobas próbuje uciec z leżaczka :P Dobrze, że są pasy B)

Oj Kasia faktycznie duże te plamy :( Biedny Maluszek :(

Meszku jaki cuuudnyy :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Juradka hahahhahahhahahhaha :laugh: :laugh: :laugh:

9 lata 2 miesiąc temu #1026628 przez basiek149
Hej
My dziś zaliczyliśmy spacerek, trochę chłodno było ale Kuba dobrze opatulony więc pogoda mu nie straszna :) A później rozebrałam choinkę :) U mnie w domu choinkę zawsze trzymało się do końca stycznia, o ile do tego czasu się sama nie posypała bo różnie to bywało :) Ale nasza tegoroczna się bardzo dobrze trzymała więc mogła sobie śmiało z nami stać aż do dziś. Tak więc u mnie dopiero dziś zniknął klimat świąteczny :)

Asia ja podaję brokuł z Gerbera.

Co do kolczyków to mnie też nie przekonuje przekłuwanie uszu tak małym dziewczynkom. Ja sama też przebijałam uszy dopiero w szkole średniej u koleżanki jak sama się na to zdecydowałam :) Ale każdy decyduje o własnym dziecku i to tylko i wyłącznie decyzja rodziców :)

Kasiu faktycznie dobrze, że nie czekasz na alergologa na nfz i idziesz prywatnie. Oby szybciutko pomogli Jasiowi :*

Me.ch zakochałam się (tak wiem...znowu :D ) w tym szarym sweterku z Kornelkowej wiosennej kolekcji :woohoo: :woohoo: :woohoo: Jest cudowny!!!
A Króliczek do schrupania!!! :) :) :)

9 lata 2 miesiąc temu #1026629 przez me.ch
Dziękujemy :* nam sie bluza bardzo spodobala i ciesze sie bo wzielam na 80 cm (a do tego wydaje sie dosc duza) wiec mam nadzieje ze Krolik w niej dlugo pokica :D

Jurada :D no to Asiek ma dobre te cycki.... :D mze jakbym i ja takie miala to do dzis kp by bylo ;)

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1026631 przez asiekasiek
Juradka ha taka zdolna jestem :laugh: mam nadzieję że wiadomo o co chodziło :P

Mech żałuj że nie karmisz kp :P może brokuł by wyleciał:D i jaki królikos śliczny super bluza :D

Basia ja mam nadzieje że jutro przestanie u nas wiać i wyjde w końcu na spacer ...

a i L. siada bez podciągania jej,, tzn trzyma się czegoś i sama ciągnie i siada :blink:

9 lata 2 miesiąc temu #1026634 przez me.ch
Asiek, no moze :D

A Laura to chyba zaraz bedzie chodzic, powalajace zdolnosci :D

BTW = Kornel chyba zaczyna rozumiec o co chodzi z tym obracaniem. w sensie oprocz tego ze wie jak, to od dzis wie i po co :) wczesniej ewidentnie myslal ze to jest za kare, ale chyba cos go tknelo bo zaczal to wykorzystywac na swoja korzysc :P

I nawet proboje z plecow na brzuch :woohoo: bo do tej pory tylko dupke podnosil jakby z chodakowska cwiczyl, a teraz cos ta reka noga i do boku juz swobodnie sie obraca a na brzuch tak calkiem jeszcze nie ale wyglada jakby mu niewiele brakowalo.

No i to wszystko NA TWARDYM a nie na lozku jak do tej pory ( oszukalam go troche i jednak polozylam kocyk na mate zeby myslal ze to lozko :P) no i tak lezelismy godzine i sam kombinowal, gdzie wczesniej na twardym nie bylo mowy o przemieszczaniu bo jakos go to paralizowalo (moze sie synek boi ze glówke potrzaska?:P).
Nawet na tyle dobrze mu szlo ze mama internety obczajala w miedzyczasie jak nie patrzyl :D

Jedyny problem to taki ze jak mu czasem lokiec objedzie na bok przy tych obrotach to jakos nie wie ze musi go cofnac bo przez zgiety to nawet mamie ciezko sie kulac.... i nie wiem jak go tego nauczyc - ktos ma jakis pomysl?

Mysia moze ta rehabilitantka u ktorej byliscie cos mowila o tym? chodzi o to ze zazwyczaj jest ok ale czasem jednak mu sie ramiona z lokciami nie pokrywaja i wlasnie tak jakby do pompek sie rozkracza rekami.

Tak czy siak. Fikal i to sam :D
Jestem zakochana :D <3

A my na spacer chyba jednak dzis nie, bo wieje tak ze chyba nas wywieje do Polski jak wyjdziemy..

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia