- Otrzymane podziękowania: 182
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
U nas noc tragiczna... mój Łobuziak od północy co godzinę budził się na mleko... ja nie wiem czy to moje mleko jest mniej syte czy o co chodzi... z dwie trzy pobudki jeszcze bym zrozumiała ale kurcze pobudka co godzinę mnie wykańcza
Teraz Kuba odsypia a ja śmigam robić obiad. A jak się obudzi to próbujemy brokuła po raz drugi. Ciekawe czy dziś posmakuje...
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Jurada mi nie doprała się i zainwestowałam właśnie w śliniaczek taki i juz mam problem z głowy
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
U nas pies o 5 rano zeskoczył z hukiem i wszyscy pobudka i Bobas "dzień dobry mamo już się wyspałem" -uśmiech, śmiechy. T. go wziął i godzinę prawie usypiał.. ale ja odespałam Wstaliśmy przed 9 dopiero
Poszliśmy na spacer (do Hebe), uzupełniłam zapasy i kupiłam kilka słoiczków -Tylko nie było żadnych jednoskładnikowych :/ Aż się wkurzyłam. No i od 4 miesięcy są głównie owoce.. no nic. Popróbujemy to co mam, a potem obczaję sklep gdzie będzie większy wybór
I właśnie jem śniadanko
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Asia to mam nadzieję, że skoro z Laurą też przerabiałaś pobudki co godzinę a później wszystko wróciło do normy więc liczę, że i Kubie też się przestawi
Mi też się jeden śliniaczek nie doprał po marchwi więc przy kolejnym od razu namaczałam i teraz nie ma już problemu.
Zaz słoiczki z jednym składnikiem ja kupuję w rossmannie. Tam z Gerbera dostałam dynię, marchewkę i brokuły. Ale mąż ostatnio był w tesco i też mówił, że jest bardzo duży wybór. I kupił z bobovity kalafiorka Więc też będziemy go wkrótce próbować
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Już mi nikt nie wmówi, że to nie alergiczne Wieczorem jadłam ciastka, w nocy lekki glut się pojawił, a teraz jakieś pieprzone apogeum
Jezuuuuu tak się strachu najadłam
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na zdj. mało widać, bo pod światło, ale ma ich dużo
Załącznik nie został znaleziony
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
W Rossmanie sa dynia, brokuł i marchewka gerbera a ja jeszcze jej biorę babydream jednoskładnikowe i tez smakuje jej. Dziś próbowała groszku z saszetki ale nie smakował. Odruch wymiotny miała więc odpuściłam.
Jutro próbujemy marchew z ziemniaczkami... I jeszcze mam śliwkę ale boje się bo odkąd je warzywa to kupy robi jak szalona. A śliwka wiadomo jak działa
Zaz ja juz bym byla pewna ze B jest uczulony na mleko skoro zjadlas produkty z mlekiem i pojawił sie glut i wysypka.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kupiłam mu jak w załączniku -jutro spróbujemy zupkę warzywną, a z owockami zaczekam co powie lekarz. Wzięłam z każdej firmy żeby popróbować co mu pasuje
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaz no pewnie alergia na mleko ale dziwi mnie że po śladowych ilościach wywala. A swoją drogą może warto poczekać jeszcze z owocami? Po pierwsze alergik (pewnie) po drugie po co cukier dawać tak szybko? Lekarza zapytaj. A właśnie, a co B. wczoraj jadł? Może jakieś warzywo nowe go uczuliło ? Ja sama mam katar po.. marchewce surowej
A ja nadal nie wiem jak te diete rozszerzać. To znaczy na razie daje kleik kuku i ryż ale czy kupić jakaś kaszke (u nas pewnie tylko holle bez cukru i innych wypełniaczy ktore mogą uczullić :/ ) czy czekać na kleiku i ryżu jeszcze do 5 miesiąca (wtedy powoli pojedyncze warzywa - jedno na 5 dni tak mowila alergo..) ..
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa