- Otrzymane podziękowania: 249
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze ja to strasznie przytyję, tak coś czuję
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
mnie też wkurzają właśnie lakiery do paznokci...mają wyglądać ładnie a są do d**y
ja dzisiaj mam na po poludnie ale musze jeszcze przed praca jechac do krk
a zamówiłam sobie dzisiaj sadzonki traw miskanty:) nie mogę doczekać się jak przyjdą i posadzę w ogrodzie Kurcze w tym roku będę musiała oszczedzać się bardziej i nie posadze sobie pewnie warzyw na rabacie ale truskaweczki chociaz w czerwcu beda mniam mniam
w ogóle ten rok zapowiada się pracowity i taki nowy:) jestem w ciąży mamy postawić dom i już tak go zamknąć tzn dach okna i ocieplic:) i jeszcze mój ogród znowu poprawiać
chyba nie tylko ty Kassandra jesteś pełna wigoru bo ja tak samo, ale to chyba przez pogodę noi dobrze
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Ale Wam zazdroszczę ze macie tyle energii, ja jestem nie do życia :/ a musze siedziec w pracy , codziennie męczą mnie takie bóle głowy ze najchętniej włożyłabym głowę między drzwi
Ja w lakierach tez się parę razy nacielam ale teraz zamawiam z avonu ' żelowe ' - taka mają nazwę i jestem zadowolona
Kasandra byłam kiedyś na jodze ale nie umiałam się wyciszyc na tyle i mnie się nie podobało ale spróbuj może akurat
Macie dziewczyny jakieś sposoby na bóle głowy może ? To jest tak męczące i silne ze aż mi się płakać chce i schudłam chyba bo czuje ze spodnie są mi luźne na tyłku, mam nadzieje ze nic się dzieje z małym. W piątek do lekarza.
Asiek no naprawę będzie się działo u Ciebie , domek super wiosna idzie to wszystko ruszy pełna para
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zazanna ja też pewnie przytyje .... i będę jak balon chodzic w od czerwca jeszcze mieszcze sie w spodnie ale pewnie moje dni w chodzeniu w nich sa policzone
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale mnie boli tylko jak długo siedzę, ale za to tak strasznie, że w sobotę jak wróciłam ze szkoły to płakałam Cały dzień siedzenia to dla mojego pasożytka za dużo i jak w końcu wstałam to mi tak krew zaczęła pulsować w głowie, że właśnie straaaasznie bolało. Nie wiem czy to migrenowe, bo nigdy nie miałam migren i nie wiem jak to boli..
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A dresy noszę po domu jak rasowy dres -w połowie tyłka
Tak mi wygodniej, bo jak mam je normalnie i kucam to czuję je na brzuchu -najchętniej chodziłabym nago
Dostałam wczoraj od przyjaciółki kilka bluzek ciążowych i prezencik na urodziny w postaci kremu na rozstępy, żelu dla kobiet w ciąży pod prysznic, masełka do ust (bosko pachnie) i lakieru -tu mnie uratowała, bo zmyłam ten czarny i pomalowałam tym od niej i ten mi się podoba, więc mi się humor poprawił
Został mi do posprzątania już tylko salon i się muszę wziąć za naukę W tym semestrze muszę się przyłożyć od początku, bo potem jak będzie ciepło i będę z brzuchem, to pewnie będę wiecznie zmęczona, a nie mogę zawalić sesji kolejnej. Wystarczy jedna.. ale przynajmniej mam na co zwalić, zawsze to lepiej, niż zawalić z lenistwa, a zawalić z powodu spania ciążowego to nikt się nie czepia i przed samą sobą czysta jestem heh
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Zastanawiam się, czy nie iść na to USG genetyczne gdzieś prywatnie i w tym tygodniu....jakoś się zdecydować nie mogę.
Zazanna, ja też mam silnie postanowienie, że bronię się w czerwcu i koniec, nie ma opcji, że zostanę z tym....na wrzesień!!!!!!!!!!!!
Chyba zatem coś porobię na studia:/ Nie ma obijania się!!!!
Co do sportów i ruchu, chyba najbardziej przemawia do mnie ten aqua aerobic, bo lubię wodę, więc sądzę, że spodoba mi się Tylko nie mam kostiumu jednoczęściowego...
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kurcze ale fajnie że podostawałaś prezenty a i Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin
Ehhh jeszcze trzy tygodnie i idę na L4 wtedy pomyślę nad pilatesem czy czymś takim a najchętniej rower wyciągnełabym z garażu i zaczęła jeździć
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
U nas tez dzis piekna pogoda poki co
lakierow do paznokci juz dawno nie uzywalam wzwiazku z tym ze wszystko mi smierdzi lakier bedzie tym bardziej
wczoraj w ogole sie czulam w miare dobrze prawie caly dzien wiec mam nadzieje z emoje mdlosci dobiegaja konca
na rostepy mam kupiony balsam ale nie jestem w stanei go uzywac z racji na dosc intensywny zapach :/ uzywalam w poprzedniej ciazy fissan - swietnie sie sprawdzil wiec jak bede za 1,5 mies w pl to sie obkupie a teraz to nie wiem chyba olejem kokosowym bede sie smarowac
mysia tez czytalam ze woda pomaga przy bolach glowy swoja droga wspolczuje i zycze aby szybko minely ....wlasnie i paracetamol tez powinien pomoc mozesz brac bez obaw ...
asiekkasiek malutki zgrabniutki brzuszek
ja zamierzam cwiczyc w domu tak jak to robilam tylko zmniejszyc intensywnosc cwiczen .....moze czasami pobiegam ponoc wolno zobaczymy
jutro scan i juz sram pod siebei za przeproszeniem ......to megawielki ogromny szpital ehhhhh
Zazanna stol lat
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No ale że ona ma malutką córeczkę, to nie przyjadą do mnie w sobotę i stwierdziłyśmy, że się spotkamy po prostu wcześniej na ploty i w ogóle
Fajnie bo mi poopowiadała jak to u niej było w ciąży (mała ma 4 m-ce) i zmieniłam pieluszkę Pierwszy raz w życiu
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jeżeli chodzi o zapachy to ja mam palmers i jak miałam taki nos wyczulony i nasmarowałam sobie brzuch to mnie na wymioty od niego brało... na szczęście już mi przeszło
Sabina można biegać w ciąży?? biegałam przed ciążą, ale pewnie zjadliby mnie w domu jak by dowiedzieli się co robię.
- melisamienta
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Zazanka ja w zasadzie siedzę tez w pracy 8 godzin , może to dlatego... ale w weekend tez mnie bolała a praktycznie nic nie robiłam.
Dresy w domu obowiązkowo dziewczynki. najcudowniejsze !
Asiek ale dobrze ze na zwolnienie idziesz , ja też chyba o tym pomyślę, męczy mnie siedzenie w pracy tu jest dość głośno i dużo się dzieje. A lekarz bez problemu daje zwolnienie czy jak to z tym jest kochane?
Sabinka wszystko będzie ok na badaniach na pewno