- Otrzymane podziękowania: 249
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A z innej beczki, czy boicie sie uprawiać seks teraz? Bo mój T. nie chciał bo się martwi o mnie, a ja go w zasadzie zmusilam No i teraz się zastanawiam czy jednak nie powinnam się "oszczędzać" w tej kwestii. Jak myślicie?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Dziewczyny odkryłam genialny sposób na mdłości, na mnie działa wiec może na któraś z was też zadziała... A mianowicie szklanka ciepłego mleka... U mnie działa cuda odrazu po wypiciu. spróbujcie i dajcie znać...
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
.. jakoś się boję.
Hmmm Jurada mówisz ze cciepłe mleko pomaga ? można sspróbować. Chociaż ostatnio jjadłam płatki z mlekiem na śniadanie i ppóźniej było tylko gorzej
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- melisamienta
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Teraz już mogę się oficjalnie przedstawić Justyna lat 28 pierwsza ciąża, termin na 30.09
Wróciłam wczoraj tak zaskoczona tym co widziałam ze nie mogłam w nocy spać. A przede wszystkim słyszałam bicie serduszka. Z maleństwem wszystko w porządku, rozwija się prawidłowo.
A to moje słoneczko
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
No z tym seksem to też pomyślałam, że skoro nie ma plamień, na wydruku mam, że macica bez czegośtam do odklejania itd. to że mogę -tyle, że bez wygibasów Ale to akurat łatwe, bo my trochę leniwi jesteśmy i wygibasy nam nie w głowie
Jedno tylko w tym kiepskie, że po wczoraj latam do łazienki co parę minut sprawdzać czy wszystko ok -.-' Ahh ta głupia babska psychika..
Co robicie na obiad? Kurcze ja nie mam na nic ochoty Mięsa nie mogę przyrządzać bo mnie mdli, a z kolei mój T. nie wyobraża sobie obiadu bez mięsa.. i co mam mu kolejny dzień z rzędu zaserwować makaron z sosem pomidorowym albo suszonymi pomidorami? Biedny
Choć w sumie wczoraj on robił obiad, więc był kurczak, to może nie będzie tak źle
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Ja jutro mam wizytę... Denerwuje sie jak diabli, dzis spać nie mogłam... Ale czuje, ze wszystko jest ok...
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
u mnie mdlosci od rana ....wcisnelam na (c)hama sucha kromke chleba ....bbllleeeee
moj chlop nie odpuszcza z seksem ale plamien nie ma bolu tez nie wiec nie zmienilismy nawykow ze tak powiem
juranda nie denerwuj sie ......nie denerwujcie sie wszystkie ja mam spokoj poniekad mam wizyte 18 lutego ale scanu nie bedzie wtedy dopiero midwife zadzwoni do szpitala i ustali mi termin na pierwszy scan wiec....z jednej strony luzik
zazanna dokladnie mam to samo w zeszly tydzien byl bardzo roznorodny pod wzgledem jedzenia i wyczerpuja mi si epomysly a jak pomysle o tym co juz jadlam to ....bbllleeeeeeeeeeeeeeee
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
widzę, że u każdej we własnym tempie, ale chyba trochę lepiej z dolegliwościami ogólnie;) Wkurzam się, bo w nocy nie budzę się, jak chce mi się siku TROCHĘ, tylko tak mega, a potem mnie brzuch boli:( Wcale się nie dziwię, skoro pełen pęcherz:/ Jeszcze tydzień na zwolnieniu, jak miłooooooooooo. Nie chce mi się tak pracować, nie mam nerwów jakoś ani energii. I tak popołudniami większość korków sobie zostawiłam, ale to zupełnie inny komfort pracy. Już myślę, że w nast. pon muszę wracać do moich kochanych gimbusów:(
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
melisamieta co za ślicznotka/przystojniak na zdjęciu
ja dzisiaj robie pizze z tuńczykiem bo na mięso nie mam ochoty:/ i mam szalony pomysł żeby zrobić paczki nigdy nie robiłam, moja mama jeszcze poleciła mi żebym nie robiła bo na pewno nie umiem... ale ja i tak spróbuję jak coś to wyrzuce:)
sabina ja też mam 18 wizytę