BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 5 miesiąc temu #993355 przez basiek149
jurada śliczne rzeczy!!! :woohoo: sukienka z kjuikiem <3 zakochałam się bo...kocham króliczki :D i ten bodziak i pajacyk....przesłodkie :)

kasandra jaka boska zeberka! naprawdę świetnie to wygląda wow, zazdroszczę talentu :)

Zaz ja jakoś o porodzie nie myślę na tę chwilę, niby mnie to nie przeraża a znając życie jak będę miała rodzić to wtedy mnie strach obleci... ale zobaczymy. póki co cieszę się chwilą i nie panikuje ;)

w ogóle co wy macie ostatnio z tymi snami :D czasami takie rzeczy tu wypisujecie, aż żałuję, że ja bardzo rzadko coś ze snów pamiętam :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #993358 przez kasandra9
Ciuszki dla Agaci!!!:)
2 zebry sa:)))) pauza, reszta na powrocie:)
Nikt nie napisal, ze ładne;(((((

9 lata 5 miesiąc temu #993360 przez jurada
Kas... Śliczne :) nie obrażaj sie no:)

Basiek no to ty lacha a mąż wysuszony na wiór :)

9 lata 5 miesiąc temu #993363 przez glooria
Basiek fiu fiu :whistle:

Co do cesarki he he mam planowana ale to i tak zalezy od dziecka bo bomba tyka od 35 tyg

Kasandra sliczne sa

Ja juz wrocilam po antycialach pokuli mnie i musialam posiedzieć po zastrzyku ale teraz juz w domku
zrobilam pizzę i teraz czekam az sie upieka

9 lata 5 miesiąc temu #993364 przez glooria
A i kupilam sobie kosmetyki do szpitala bo pewnie zzaraz po powrocie z pl bede dostawac sterydy
a w wilkonsonie promocje byly wiec skorzystalam

9 lata 5 miesiąc temu #993367 przez Zazanna
Dziewczyny poszłam do sklepu po loda.. i z czym wróciłam ? Z pizzą mrożoną :blush: Jak na nią spojrzałam ..miłość od pierwszego wejrzenia .. będę teraz jeść zanim mnie ktoś przyuważy :evil: Zwłaszcza, że obiad gotowy :P

Magda nie zapomnij się pochwalić pokoikiem ! :) I łóżko mnie niezmiernie ciekawi ! :D

Juradka pamiętaj, że masz wylądowac wtedy kiedy ja ! Bez Ciebie nie rodzę B)

Pesq własnie ta noc przed najgorsza... i jeść można tylko do 18, a potem do 24 pić,a potem już "o suchym pysku" i o 6 rano wkłuwają wenflon i potem się czeka już do wyznaczonej godziny.... Masakra... dziewczyna, z która leżałam na patologii miała planowaną właśnie.. i jeszcze nastawiała budzik na 23:50 żeby się napić :)

Basiek ja też :evil:

Kasandra bo zachwyt odebrał nam mowę :woohoo: A poważnie to przepiękne :)
Jakby Ci się zrobiło za dużo to możesz mi przesłać, chętnie przygarnę B)

Gloria a u Ciebie w końcu będzie planowana, czy jak? Bo się już pogubiłam... :blush:

JEM !!! Ale PYCHA !!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

9 lata 5 miesiąc temu #993368 przez kasandra9
Zaz, Tobie uszyje wieloryba!;)

9 lata 5 miesiąc temu #993369 przez pesq
No zaz u mnie z cukrzyca to w ogóle nie wiem. :| no nic jeszcze dwa miesiące i po wszystkim :)

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #993370 przez asiekasiek
Kassandra zebry świetne!! Że ja nie mam takich umiejętności :( w ogóle nie mam cierpliwości do igły i nitki... mój mąż lepiej zszywa dziurę czy też guzik przyszywa :whistle:
Zazanna Kasia bierze coś na receptę, bo jej się też pytałam co ma. I mi też przepisał mój lekarz przepisał na receptę... Kiedy idziesz na wizytę?? Może poprosisz swoją o coś, w sumie ta jedna Twoja lekarka z tego co pamiętam uwielbia pisać recepty i dwie wizyty masz u niej :) to na pewno będzie zadowolona :D no i sny faktycznie co jedna to lepsza w tych snach jak piszecie o nich i jeszcze pomyślę o swoich :pinch:
Jurada ubranka śliczne, a mi skradła serce sukieneczka szara :D
Pesq trzymaj się z daleka od teścia jak przeziębiony!! Bo koszmar teraz zachorować, nie dość że dół brzucha boli, ten jajnik, pachwiny to jeszcze to przeziębienie :S
Basia B) to Twój mąż będzie zadowolony po połogu :) i kto tu jest zboczony :P hehe ja do tej pory sobie pozwalałam ;) ale jak mnie ten jajnik boli no to odechciewa się:(
Zaz staram się nie myśleć o porodzie, chociaż się go koszmarnie boję:( boję się, że nie będę wiedziała że to już itp...
Kas teraz doczytałam że nikt nie napisał, że ładne są zeberki :) no śliczności są!!
Zaz jesteś nie możliwa z tą pizzą:) lepiej jedz tylko nawet Grazi nie pokazuj ani kociałkom bo Cię podkablują ;) ale ja też tak jem jak nikt nie widzi czasem tak mam ;) heheh

Ja sobie pospałam troszkę (wiem wiem miałam nie spać w dzień, ale jestem osłabiona i ciągle powyżej 37 i kilka kresek. zjadłam sobie zaciereczki i pojadłam sobie w sumie dzisiaj nie mam na nic ochoty... nawet na czekoladkę <płacz> to znaczy że na prawdę źle się czuje :P A jeszcze duszno jest i siedze w staniku :)

9 lata 5 miesiąc temu #993371 przez jurada
Zaz to albo ja po terminie, albo ty przed... Fajnie by było jak byśmy sie faktycznie spotkaly:)

9 lata 5 miesiąc temu #993372 przez jurada
Jeszcze 1,5 godzinki i będę podglądać Lenke:) nie widziałam jej juz o matko!!! 11 tygodni!!!!

9 lata 5 miesiąc temu #993373 przez kasandra9
Czekamy na wieści od Lenki;))))

9 lata 5 miesiąc temu #993374 przez pesq
Dziewczyny mi się zalaczniki w Tel. Nie otwierają nie mam jak obejrzeć waszych skarbow ::(

Asia juz teść zdrowy

Zaz ja po dwóch operacjach wiec wiem z czym to się je , najbardziej sie boje emocji przed spotkaniem Agatki czy wszystko będzie z nią ok

Boli mnie pod tym żebrem troche ale uspokoilyscie ze kamienica nerkowa to bym jeczala z bolu a to delikatnie kluje... No nic do niedzieli nie zrobię tu szpital 30 km dalej bez soru ciężarnych :|

9 lata 5 miesiąc temu #993376 przez pesq
Juradka pisz co u Leny po powrocie ;)

9 lata 5 miesiąc temu #993381 przez jurada
Oczywiście ze dam wam znac! Mam nadzieje ze się nie skryje tylko pokaze jak wygląda :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia