- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaz ślicznie posegregowałaś wszystko jejciu uwielbiam sajgonki!! Jeszcze nie zrobił Ci tych ryb
Pesq trzymaj się bidulko no koszmar właśnie czytać i pisać z komórki
A dołączam do osób które w tym tygodniu wymiotowały(z tego co pamiętam to Pesq miał gorszy dzień i jeszcze Zaz ...?) !! Nie było mnie bo źle się czułam... zgaga mnie mega dopadła i mi było nie dobrze i jeszcze ten dół brzucha że ledwo doszłam do łazienki... Ale zwymiotowałam i aż lepiej poczułam się chyba coś u siostry mi zaszkodziło a i chyba Mała mi tam gdzieś na dół uciskała bo jak nagimnastykowałam się nad ubikacją i potem wstałam to już mogłam iść normalnie i już mnie nie boli... troszkę boli ale nie tak jak wcześniej !!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
U nas bedzie tureckie na obiad/kolacje (ugotowalam i pozmywalam jak mąż Basi )
Tymczasem pranie sie suszy i jutro po kontroli (byc moze) wszystko wyprasuje
Czekam juz na te koszyki tylko i organizer do szuflady i bedzie jazda
Pesq, powiem tylko tyle: <3, a o kamicy nerkowej to nawet nie bede komentowac....
Zaz ale czadu dalas z prasowaniem i jak pieknie wszystko zorganizowane:) uwielbiam to! <3 no a ta ryba to juz chyba dlugo wyczekiwana co?
Kasandra, boski ten stanik i kolor ma ze normalnie ach i och i ja tez chce jagodzianke, juz od zeszlego lata zadnej nie jadlam bo w Polsce nie bylam a tu w okolicy jakos nie moge dostac.... no a zakupy dla Agaci jakie piekne <3 szczegolnie mnie motylki urzekly
Sylwia, boskie literki nad lozeczko beda czy dokad? jak tylko beda na "swoim miejscu" to musisz nam koniecznie pokazac
Agata, super ze juz jestescie w domu! zawsze to milej niz w szpitalu siedziec, no ale z drugiej strony, czasem juz lepiej pojsc przelezec i wszystko sprawdzic i miec swiety spokoj
Ide czekac na meza, zjesc kolacje i spac bo normalnie padam.....
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Kassandra no chrapanie różności może oznaczać. Pociesze Cię , albo i nie ale moja koleżanka też chrapała mocno w ciąży podobno budziła się sama od tego chrapania. A po ciąży jej przeszło:) I może prasowanie zostaw na jutro teraz odpocznij
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Juradka, a dowożą? :>
Asiek Bidulku :* Ja wczoraj (…) oczywiście bałam się że urodzę jak się napnę, więc zamiast kucać to klęczałam w toalecie -.-‘ Przepraszam za szczegóły
Ja też teraz chrapię :/ Ale to dlatego, że codziennie wieczorem zatyka mi się nos jak się położę (jak śpię w dzień to też się zatyka) i oddycha przez buzię.. a wtedy pochrapuję radośnie Raz sobie tak chrapnęłam, że aż się obudziłam heh –i trochę wstyd mi było, bo T. jeszcze nie spał, tylko coś oglądał i się ze mnie śmiał Przed ciążą chrapanie zdarzało mi się sporadycznie –ale właśnie wtedy kiedy miałam zatkany nos i katar, więc się nie martwię tym
Dziewczyny..... DOCZEKAŁAM SIĘ
Załącznik nie został znaleziony
Ps. chyba małemu smakowało, bo szaleje <tańczy> <imprezka>
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
usg..... bylam u saltkiego, chcialam tylko takie podstawowe usg bez plyty i bez 3d i mialo kosztowac 150, a okazalo sie ze lekarz zapomnial (widocznie recepcjonistka mu nie przypomniala) i dostalam 3d z plytka o 50zl taniej , najlepsze maz byl ze mna po raz pierwszy odkad zaszlam w ciaze z amelka , ale uwazam ze lepiej pozno niz wcale
a badania ok, maly wazy okolo 1600 g, glowke ma taka sama co termin z miesiaczki a reszta troche mniejsza, ale powiedzial, ze wszystko jest w porzatku, roznica wynosi okolo 1 tyg wiec spoko, pokazal co ma miedzy nogami ale twarzy nie chcial, widzielismy tylko usta, ulozony jest glowa w dol wiec juz jestem spokojna ze nie bede miala cesarki, a jezeli chodi o te reke na twarzy to zapewne bedzie tak jak z amelka ona rodzila sie w reka przy glowie, tzn glowa i reka razem, wiec teraz pewnie tez tak bedzie, na zdjeciach nie mam niestety co pokazac
kurcze ale maly sie wierci, czasami mam wrazenie ze zaraz mi dziure na wylot zrobi
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co te nasze dzieciaki takie bezwstydne ?? Buziaka nie pokaże, a siusiakiem świeci Może chcą nas upewnić, że dobre kolory wyprawki wybieramy
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Lidziun no to dobrze ze juz maluch odwrócony do porodu.
No i udalo Ci się zaoszczędzić
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jurada napisał: Zaz niestety
Lidziun no to dobrze ze juz maluch odwrócony do porodu.
No i udalo Ci się zaoszczędzić
Ehhhh to jak będę w hebe, to pójdę od razu i tam na sajgonki A w którym miejscu pod mostem? Tam gdzieś przy da grasso, czy bliżej carrefoura?
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lidziun, super, że wsio ok:)
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Lidziun ja jutro ide
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa