- Otrzymane podziękowania: 100
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sylwia super!!! Ale wy macie talent dziewczyny....!
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i przyszła...różowa... Hi hi!
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jak nie chcesz odpowiadać to nie odpowiadaj
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Nie spalam cala noc bo pies plakal za Łukaszem dzis za to gardło boli i jakas jestem rozbita.. Teść jakiś przechorowany nie rozmawiamy nawet z bliska ale boje się czy mnie nie zarazil.
Poza tym mega mnie boli os paru dni pod zebrami z prawej strony. Jak leze albo siedzę szczególnie.. Juz zaczęłam sobie wkręcać ze to cos z trzustka
Co do grupy na fb... Masakra jakaś. Pokazałam nawet te laske w staniku Łukaszowi to zapytal czy tez tam może dołączyć
Buziaki i przepraszam ze sie nie odnoszę!
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Pesq mnie żebra bolą znaczy prawy bok pod żebrami, a jak mała kopie po prawej stronie to też nei raz mnie coś boli tam... Może Twoja Agatka bombarduje prawy bok i przez to... daleko od teścia lepiej bądź bo ja przeziebiona jestem od kilku dni i męczę się dość że cięzko mi jest oddychać i w ogóle ciężko to jeszcze mam kłopot z oddychaniem przez katar...
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- melisamienta
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Pesq ja dziś też od rana odczuwam kłucie w dole brzuch po lewej stronie.
A zachciało mi się dzisiaj jagodzianek, i muszę dziś już zdobić, bo marzą m się tylko i wyłącznie domowe.
kupowałyście rożki? Jakie usztywniane czy nie? I maluch będzie w nim spał na początku? Czy może pod kołderką?
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
Sylwia ślicznie wszyscy beda pytac czy na pewno sama zrobiłaś brawo
Ja wlasnie siedze przy oknie i czekam az podlofa wyschnie i ten smrod od plynu do podlogi wywietrzeje
Emilka właśnie wstała i oglada ksiazeczke z naklejkami a mama na necie ot kreatywnosc rodzica
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
Ja teraz mam plan min 4 litry dzuennie, do tego magnez obowiazkowo.
Ide pod prysznic
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Dziś się jedna uczepiła, że o cc przy dużej wadzie dziecka powinna decydować kobieta, a nie lekarz –no kurna, to na kij lekarz tyle lat studiuje, skoro kobieta wie lepiej, czy się dziecko zmieści, czy nie ? –wrrrr dobra, już o tym nie myślę
Agatka to dobrze, że przeszło ! I super, że już w domku!!!
Glooriaaa łooo ale mi zwróciłaś uwagę ! Teraz muszę do listy wychowawczej dopisać żeby nauczyć brzdąca, że w takiej sytuacji też się musi najpierw zapytać mamusi
Zobaczymy jak to będzie U nas na pewno ja będę ta „twardsza”, bo ..tacy jesteśmy heh –T. się na więcej zgadza, a ja stawiam do pionu towarzystwo –Co nie zmienia faktu, że często też jestem miękka buła heh
Kasandra o matko dzieci będą miały dzieci… Przyśpieszony kurs dojrzewania.. ajj.
Kurcze jak sobie pomyślę o mojej młodości i jakim byłam ziółkiem to aż dziw, że żyję, mam się dobrze i wyrosłam na ludzi heh –więcej szczęścia niż rozumu –Choć i tak nie byłam „najlepsza” z towarzystwa, bo zawsze ogarniałam resztę i wszystkim matkowałam
Jak o tym myślę, to chyba zamknę Bartka na stryszku i nie wypuszczę do sześćdziesiątki
Meszku pamiętam –grzecznie prasuję. Włączyłam sobie Magic Mike –pierwszą część, bo nie oglądałam i zasiadłam do prasowania i mam dość…. Poszły pościele, kocyki, pajace, spodenki, kompleciki. Zostały bodziaki i pieluszki –ale muszę odpocząć.. Teraz przerwa i jem ..pyzy z podsmażoną kiełabaską, cebulką i pieczarkami i zapijam sokiem jabłkowym
Chciałam colę ale wzięłam łyka i odstawiłam szklankę do kuchni, bo coś mi nie leży w niej. Może dlatego, że wczoraj piłam i się podświadomie boję, że to od niej wczorajsza akcja
Sylwia śliczny napis !
Juradka no właśnie nie powiedzieliśmy.. teraz to niech on sam mówi i niech on sobie znosi wszystkie krzyki, że tak późno –ja chciałam powiedzieć w 6 miesiącu, a teraz to mi wstyd, że tak późno………………… Więc ja pójdę na gotowe
Meliska ja mam usztywniony wkładem kokosowym, ale wkład można wyciagac i wtedy jest miękki –z resztą on jak dla mnie to i z wkładem jest dość miękki
Ja się chyba chwilkę zdrzemnę, zanim zacznę prasować resztę……………… a w najgorszym razie skończę jutro…
Tylko jeszcze najpierw lody zjem
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Kupilam Agatce 4 rzeczy! No i dla chrzesniaczki tez mam juz ubranka na prezent na uro:) pranie zaraz wieszam:)
Zazanka, pytalas, jakie to spodnie kupilam na targu ost, mam 2 pary takich samych tylko inne wzorki;) mój ulubione strój, bo na gore bluzka i można śmigać, nie jest za hot:) dzus te nowe 1 raz zalzylam to bitte:)
Asiek, mam pokazac cycki z cyckonoszem? ale moje nie byly robione jak tamtej hahaha
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Też się powinnam zaopatrzyć... łeeee będę łazić w dresach po porodzie aż się zmieszczę w stare
A zmieszczę się BARDZI szybko -dalej w to wierzę
Lody mniam <3
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaraz Wam pokażę zakupy dla Natalii i Agaci <3
Sylwia, napis suuuuuuuuper!!! W ogóle to ta pani z artystycznego sklepiku mi podpowiedziała, żeby zrobić na tekturce i jak dziś wrzucałam prześcieradła do wózka, na przewijak, łóżeczko do prania, to tekturki zostawiłam i też coś będę kombinować))
Dobra, oto ciuchy:) pierwsze 3 dla Natalki:) reszta dla Gagatki kochanej:)
Meliska, ja mam rożki 2 bez wkładu kokosowego;) I Zazanka uważa, że w wkładem są miękkie, to mnie się wydaje, że te moje są całkiem sztywne, hahahaha:D
Na początku na pewno się przyda, żeby maluchowi było ciepło i żeby czuł się bezpiecznie, no i dla nas - przy pierwszym dziecku - nieco pewniej jest je wziąć Ale potem zamierzam traktować jako kołderkę np. do wózka;)
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa