- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zazanna wózek oczywiście śliczniutki, widzę że kociamber jeden już kombinuje, żeby przespać na nim się... aż mi się przypomniało jak ja swój patrzyłam w domu jak kupiłam. Co do tych mroczków przed oczami, widzisz a Ty tak czasem dużo robisz... lepiej odpuść sobie niż miałoby się coś stac
Mech śliczne te wstążeczki na smoczki, Ty to mnie zadziwiasz różnościami...
Asiulek koparka czaderska!! Ojjjj jakbym jej spróbowała, na pewno bardzo dobra była. I co do pytań będziesz miała takie właśnie jak w linku u Ciebie:) A co do ścian to co to będzie jak dwóch synków ubzdura sobie malowanie ścian a swoją drogą nie wiem co dzieci w tym widzą, u mnie siostrzeńcy też malowali ściany. I u siebie i u babci:) najlepiej że wtedy dzieci są takie cichutkie jak malują te ściany i człowiek już wie że coś majstrują
J
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Otworzyłam sudocrem bo taki czerwony i podrażniony mam nos i chyba pomóc powinien mi
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia_asia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 12
Dziewczynki, te które kupowałyście leżaczki, bujaczki, powiedzcie proszę dlaczego postanowiłyście na taki zakup? Ja nie myślałam o takich "przyjemnościach" dla dziecka a może powinnam. U nas będzie kołyska, nosidełko maxi cosi i myślę, czy takie nosidełko spełnia podobną funkcję jak leżaczek - bujaczek?
- kasia_asia
- Wylogowany
- gaworzenie
Wreszcie zmieniłam lekarza, bo mój obecny ma dla mnie czas co 6 tyg. i nie chce mnie kierować na badania. Mam więc nowego i skierował mnie na prenatalne, miałam kilka dni na zrobienie tych badań, ale na szczęście udało się je zrobić w terminie do ukończenia 32 tyg. No i na tych prenatalnych lekarz mówi, że jest wszystko super i że jest zachwycony. No ale jak patrzę na opis to wszystkie pomiary się zgadzają z obecnym stanem tylko nie główka. BPD jest 4 tyg większe od reszty Naprawdę nie wiem co o tym myśleć.
- kasia_asia
- Wylogowany
- gaworzenie
- kasia_asia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
- kasia_asia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
kasia_asia napisał: Dziewczynki, te które kupowałyście leżaczki, bujaczki, powiedzcie proszę dlaczego postanowiłyście na taki zakup? Ja nie myślałam o takich "przyjemnościach" dla dziecka a może powinnam. U nas będzie kołyska, nosidełko maxi cosi i myślę, czy takie nosidełko spełnia podobną funkcję jak leżaczek - bujaczek?
ja przy dzieciach mialam lezaczek taki najzwyklejszy, ale tylko dlatego bo tesciowa kupila w lonsynie uzywany, tak bym chyba o tym nawet nie pomyslala, natomiast moja siostra ma synka teraz ma 11 m-cy i od samego poctku uwielbial fotelik samochodowy, w nim mu sie fajnie spalo i mialam z niego zabawe i bujanie, takze wszystko zalezy od dziecka i od kieszeni rodzicow, bo wiadomo np ten co ja mialam o taki dokladnie allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujacze...ami-i5510188744.html sprawdza sie w miare cenowo no i lepszy jest na wieksze dziecko ktore sie wierci i wtedy samo moze sie bujac, no a dla takich maluszkow lepszy bylby taki na baterie ktory byja dziecko w jakims tam rytmie, ale wiadomo kasy potrzeba juz wiecej, mnie przynajmniej juz na takie rarytaski nie stac
jezeli napisalam cos chaotycznie to wybaczcie, czasami sama zastanawiam sie co ja w ogole pisze
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jakie słodkie:) szkoda że moja Lolita jest ślepa i tylko na węchu będzie poznawać dzieciaczka
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91