- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
A mój mąż jak mnie zobaczył to też mówi "na styk". Nie wiem co on taki czepliwy się zrobił, nie obżeram się czy coś. Jem częściej to fakt, ale bez przesady
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Ja dziś od rana byłam na badaniu krwi (morfologia, grupa krwi, odczyn coombsa) plus mocz. I tak się martwiłam jak ja wytrwam w kolejce, bo jakos nie umiem się wykłócac o swoje prawa i pojechaliśmy nie od razu jak otwierają punkt pobrania, ale poźniej bo dopiero po 9 i weszłam od razu więc szybciutko wróciliśmy i mogłam zjeść upragnione śniadanko
Ja startowałam z wagi 68-69 kg a teraz już mi pod 76 zaczyna podchodzić... Tylko, że ja na początku przez te szpitale i stresy to schudłam, więc to co przytyłam to w sumie tak chyba dopiero od 20 tygodnia i teraz co wchodze na wagę to więcej... Mam nadzieję, że to się jakoś przystopuje, bo nie wiem z jakim wynikiem skończę najgorsze, że jem bardzo późno, bo nawet ok. 22 głód mnie łapie, a jak ostatni posiłek zjem tak ok 18-19 to nie ma szans, bo w nocy brzuch mnie boli z głodu
A w czwartek wizyta u lekarza, nawet nie wiem kiedy zleciały te 4 tygodnie teraz już chyba wizyty powinny być co 2?
Gloria, gratuluję córeczki i że się tak ładnie odnajduje w szkole
Kasandra, dresik super, w ogóle z Agatki to będzie modnisia Ja też muszę się wziąć za segregację rzeczy dla Stasia i zobaczyć czego mi brakuje. Ja też po prysznicu i ogarnięciu się czuję jakbym maraton przebiegła i od razu się idę położyć
Jurada, ja to bardzo często miewam takie żywe sny, że się budzę i coś krzyczę i mój D. musi mnie uspokajać, bo serce mi wali jak szalone. Od jakiegoś czasu na szczęscie to się u mnie uspokoiło i się cieszę, bo nie chciałabym Stasiowi fundować takich emocji. A jak byłam młodsza to nawet lunatykowalam, ale to u nas rodzinne D. się już przyzwyczaił, że czesto przez sen gadam coś, dobrze że nigdy mu się nie chce wstawac i mnie nagrywać
A wózek super! W ogóle nie widać, że używany, no i cena bajka jak za takie cacuszko piękne
Ja za zakupy z gemini zapłaciłam 500zł, no tylko tyle, że prawie 200zł poszło na termometr i ciśnieniomierz... Ale też nie wiem na co poszła reszta, bo po rozpakowaniu to naprawdę dużo tego nie było...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sylwia, ale mnie rozbawiłaś
Zaz, ja z utęsknieniem czekam właśnie na te święta, bo jak nasz mały robaczek będzie z nami to będzie juz tak inaczej zupełnie nawet mam dla niego świąteczne śpiochy z reniferami
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do koszul to właśnie się zastanawiam jakie zamówić, bo mam 178cm wzrostu i właśnie tyłkiem nie chcę świecić a jednocześnie nie chcę też chodzić w worku a z jakiej aukcji zamawiałaś koszule? Bardzo krótkie są?
Asiek, ja tak jak już kiedyś pisałam w kwestii kosmetyków polegam na tym, co wyczytałam na srokao.pl. Puder chyba w codziennej pielęgnacji nie jest potrzebny, sama właśnie nie wiem, ale mam spisane, że można kupić ten z Linomaga (więc chyba go polecała) i że najlepsza jest mąka ziemniaczana , a gdzieś tez czytałam, że można puder wymieszać z mąką i ja tak chyba zrobię jak będzie potrzeba.
Sabina, rzeczy przepiękne
No i czekamy na zdjęcia!
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Sluchajcie, ja kupilam koszule do karmienia (taka morska z szarym sercem, czesto jest gdzies tam na allegro) w auchan za 30 zl - to M-ka i jest dosc luzna.. W ogole koszmarna jest, nienawidze tych koszul wygladam jak stara gruba baba Wole bokserki i koszulki Łukasza, zdecydowanie.. Ale jedna kupilam (nie wiem po co bo do szpitala mam nie brac)..
Mialam sie poodnosic do tego co pisalyscie ale.. nie pamietam AAAA wiem chociaz tyle - Sabina - przepiekne ubranka i kocyk.. Lidziun - ja tam nigdy nie dotarłam do żadnej szyjki i w ogole tez nie grzebie, ale nie potrafiłabym chyba nawet Kasia - uda sruda, mężusie czasem potrafia
A ja tak sie zastanawiam - skoro zaczynalam z waga 82 a waże ok 78 to czy ja schudne po porodzie? Chcialabym.. wiadomo.. ale ydaje mi sie ze Wasze kilogramy zlecą (z 10 spokojnie od razu) a moje zostana - moze oprocz wagi Agaci.. Bo to takie ubite, moje, nie ciążowe ...
Kochane ta paka taka olbrzymia bo nazamawiałam wacikow dzieciecych i tych wielkich podpasek... Do zdjęcia wyjelam tylko pojedyncze sztuki bo to nie ma sensu tak poza tym to kilka bajerków tylko.. Kupilam krem mediderm na swoj rozstepowy brzuch, bo jak mowilam - po polecanym olejku fur mama z rosmana skóra mi wyschla ... Stosowalam i bio oil i palmers a rozstepy sa, wiec postanowilam tym medidermem po prostu nawilzac.. Rzeczy typu podklady, wkladki laktacyjne albo chusteczki do pupy malej zamowilam na probe - po różnych zeby zobaczyc co mi pasuje..
po południu bedzie kocyk i kostka bo sa w packomacie i mąż przywiezie! Jedyne co to hubi napisal ze cos tam mam dopłacić za przesyłke bo przewijak oddzielnie wysyla, nie wiem o co tam chodzi. No dobrze zdjecia:
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Załącznik nie został znaleziony
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja brzucha niczym nie smarowałam, bo własnie w szpitalu to był istny terror i tylko każdy: "nie dotykać brzucha!!" bo to pobudza macicę do skurczów. Więc ja dopiero niedawno zaczęłam smarowac sobie brzuszek tak delikatnie i stosuję eucerin olejek na rozstępy. Na jednym cycku jakby mi się rozstępy pojawiły i nie widzę, żeby po tym smarowaniu coś się zmieniło, ale ta koleżanka z bliźniakami była tym eucerinem zachwycona. Pewnego dnia wyskoczył jej mega czerwony, wręcz brunatny rozstęp na brzuchu i po smarowaniu Eucerinem w ogóle go nie było widać ale ona zadziałała błyskawicznie i od razu go zaczęła tym olejkiem smarować.
Zakupki super, a mnie zastanawia co to jest ten sopelek?
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Rita to chociaż ten puder z Linomaga mam
Kasia ja wymieniałam na rozmiar większy coś kiedyś i bez problemu wymienili. A co do męża to olać go i powiedzieć mu żeby pomyślał najpierw.
Wkurza mnie jak jacyś znajomi mówią ojej jak ty wyglądasz, o jak ci brzuch urósł, co za dużo jesz itp. Już czasami nie chce mi się odzywać, a czasami mówię o jak Ty wygladałaś itp... ja nigdy nic nie mówiłam do kobiet ciężarnych, ze przytyły itp, tylko jak tam dzidziuś rozwija się i tyle!!
Ja też tych koszul nie cierpię i czuję się jak stara baba wrrrrrrr, są dla mnie takie antygwałty...
Pesq tyle laktator z canpola kosztuje... 219zł w aptece melisa 149zł ?? Czy coś pomieszałam ...
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosze bardzo apropo pytań o tycie - www.fabjulus.pl/2015/01/10-najgupszych-p...kobiety-w-ciazy.html i moje ulubione: "8. Ile przytyłaś?
To już pytanie osoby, która się nie pierniczy i wali z grubej rury. Nic nie przytyłam, ciołku, bo to jest ciąża, a nie dieta czekoladowa."