BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 5 miesiąc temu #992839 przez me.ch
Juradka super lenkowoz! I kolory śliczne :) a jak piszesz ze okazja była to już w ogóle mega:)

Zaz widzę że ekscytacja sięga zenitu powoli :)
Do nas dziś wieczorem duuuuzo prezentów z pl, a teraz jeszcze czekamy na mikrofalowke :)

Achhhhhhh jak ja lubię święta ;) hah

Kasandra widzę że u Was też będzie dzień pełen wrażeń :) super!

Ana! Trzymam kciuki w takim razie żeby już byli bez potknięc, ale Ty trzymaj rękę na pulsie i w razie czego ja przyjeżdżam razem z Zazanka !

Zaz, a propos prawa jazdy - zapisz się koniecznie!! Ja sama to odkladalam mimo że miałam już kurs i żałuję, że tak długo bo uwielbiam jeździć i uwielbiam być niezależna od innych :) polecam :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #992841 przez pesq
Wstalam zjadłam i.. Dobranoc. :)

Załączniki:

9 lata 5 miesiąc temu #992843 przez me.ch
Jurada, ale sen, nie dziwię się że się obudziłam zaplakana.... Na szczęście to był tylko sen!

Zaz mi też się zdarza obudzić zła na P jeśli we śnie coś przeskrobie - ale.jak wyżej, na szczęście to tylko sen!

Sylwia Twój sen to za to szkoda ze tylko sen bo to akurat mogłoby być całkiem ciekawe :)

Gloria super ze taka zdolniacha z niej! Gratulacje ogromne :)

9 lata 5 miesiąc temu #992845 przez me.ch
Dziewczyny umawialyscie sie ba te 78.6?:)

U mnie niestety więcej więc się nie przyłącze...

9 lata 5 miesiąc temu #992846 przez Lidziun
hejka, ja tez juz po sniadaniu, cos mnie gardlo boli, ale to wszystkich w domku, wiec cos chyba z powietrza musi byc, bo tesciową tez wzielam, wiec nieciekawie sie zaczyna ten tydzien, jutro usg :woohoo: , kurcze doczekac sie nie moge bo widzialam malego jak bylam w 18 tyg a dzisiaj rowne 31, ale ten czas leci, jak czytalam marcowki 2016 (czy tam majowki), to przypomnial mi sie nasz poczatek one sa dopiero w 6-7-8 tyg, a my juz tak daleko, wczoraj zauwazylam ze szyjka mi sie otworzyla, tzn czesto jest otwarta ale teraz bardziej niz zwykle, wiec stwierdzilam wczoraj fakt ze zapewne urodze pod koniec sierpnia albo opcja 2, ze urodze baaaardzo szybko, musze wiec przestac dzwigac i stac caly dzien na nogach

9 lata 5 miesiąc temu #992847 przez kasandra9
Haha a u mnie mniej, szok!!!:))) a jestem po śniadaniu i połowie jagodzianki:)))

9 lata 5 miesiąc temu #992848 przez Zazanna
Oj Juradka paskudny sen :dry: Ja się czasami budze i przez cały dzień czuję te emocje co mi się śniły, więc Cię doskonale rozumiem :*
Kiedyś mi się śniło, że umarłam -ale tak całkiem (że umierałam długo i w końcu umarłam), powiem szczerze, że przez tydzień chodziłam jak naćpana zanim mi emocje przygasły :blush:

Juradka a z ciekawości, jeśli moje pytanie nie jest problemem, to ile zapłaciliście? :) Oczywiście nie musicie odpowiadać na moje bezczelne pytania B)

U mnie dziś 84,7 -więc jestem zadowolona, od zeszłego poniedziałku 0,5, a bardzo dużo jadłam, codziennie przekraczałam limit o około 500 Kcal, więc nie ma tragedii :)

Sylwia hahahah najlepsze, że to by było w moim stylu :laugh:

Ja już po sklepie i wykąpana i dopijam zimną kawę heh :P -Kupiłam sobie arbuza i kalafiorka <3
Ale będzie dziś wyżerka ! A na kolację ..RYBA hahah -T. w końcu zrobi, bo wczoraj poszły mielone :P

Chciałam się pomierzyć, ale nie mogę znaleźć cm krawieckiego -a chciałam zobaczyć ile brzuś urósł................ wrrrrrrrrrrrrr kij z takimi porządkami....

Po śniadaniu biorę się za prasowanie :woohoo:

Czy ktokolwiek na tym forum waży powyżej 80? Czy tylko ja taka kuleczka? :P

Lidziun, a jak zauważyłaś, że się otworzyła ? Kurka, ja aplikuję luteinę i nie czuję różnicy i w ogóle nie wiem co się "tam" dzieje...

9 lata 5 miesiąc temu #992853 przez me.ch
Lidziun koniecznie daj znać po:)

Zaz ja mam więcej niż Ty nawet:) Ja z 78 startowałam;) potem się zwaze to Wam powiem dokładnie , teraz jeszcze spod kolderki do Was zaglądam :)

Zazanka ja już czekam na ten Twój wóz bo na moj to jeszcze będzie milion godzin do wieczora :)ale nawet poprosiłam P żeby poszedł godzinę wcześniej do pracy żeby na 18 zdążył wrócić ;)

9 lata 5 miesiąc temu #992854 przez Lidziun
zazanna no sprawdzilam, zreszta ja tak sie myje, nie wiem jak wy ale jak tak, jak wchodze pod prysznic to myje tam w srodku wszystko co zbedne, bo chce byc czysta i sucha, wiec delikatnie sprawdzam jak tam ta szyjka, jednego dnia jest otwarta innego zamknieta pewnie zalezy to od tego co robie i czy nie za duzo "pracuje"

9 lata 5 miesiąc temu #992855 przez Lidziun
a co do brzucha, to wczoraj mierzylam i mam 97cm w pasie, no mierzylam w najszerszym miejscu i przypomnialo mi sie ze wlasnie tyle mialam gdy rodzialam amelke, u olka chyba nie sprawdzalam albo nie pamietam, ciekawe ile teraz bedzie, no na pewno powyzej 100

9 lata 5 miesiąc temu #992856 przez Sylwia-89
Lidziun, jestem w szoku, że sama potrafisz rozpoznać czy szyjka jest zamknięta itd. Powiem szczerze, że nigdy nie przyszło mi do głowy, że mogłabym sama jakoś ocenić. Słyszałam, że lepiej tam nie grzebać za dużo, więc nie kombinuję, ale Ty jesteś już doświadczoną mamusią, to co innego :)

Kasandra, to zapewne te jagodzianki dietetyczne :laugh:

9 lata 5 miesiąc temu #992858 przez jurada
W brzusiu mam 105 ;) nie wiem czy to dużo czy nie. Mi sie raz wydaje duży raz maly. Zalezy od ułożenia Lenki.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 5 miesiąc temu #992859 przez asiekasiek
Oj to widzę ze każdy ma takie sny do dup*y...

Ja nie mam wagi i nie wiem ile ważę;)

Zaz jeszcze Scarlett pisała ze tak dużo waży.

ja to nie wiem jak patrzeć na ta szyjkę itp... a boje się tam grzebać bardzo...

jejku mnie juz trzeci dzień katar :( nos czerwony ale chociaż gardło nie boli tak bardzo...

Mech ja właśnie też wolę takie stare rzeczy z pokolenia na pokolenie. szwagier jeszcze na swoje dzieci unowoczesnil łóżeczko żeby można było opuścić materacyk jak juz będzie wstawać dzidziuś :)

9 lata 5 miesiąc temu #992860 przez jurada

Lidziun napisał: zazanna no sprawdzilam, zreszta ja tak sie myje, nie wiem jak wy ale jak tak, jak wchodze pod prysznic to myje tam w srodku wszystko co zbedne, bo chce byc czysta i sucha, wiec delikatnie sprawdzam jak tam ta szyjka, jednego dnia jest otwarta innego zamknieta pewnie zalezy to od tego co robie i czy nie za duzo "pracuje"

Nie obraź sie lidziun ale czytałam to z otwarta buzia ze zdziwienia.

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #992862 przez Sylwia-89
No to Juradka rzeczywiście okazja się trafiła ;)

Wybaczcie dziewczyny za mój głupi humor, ale nie mogę się powstrzymać żeby Wam nie pokazać hahaha

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia