BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 5 miesiąc temu #992783 przez me.ch
Zazanka, nic się nie martw napewno wniesie :) U nas pewnie też by wniósł ale dostałam zakaz opakowania wszystkiego sama ze względu na to ze tam jest wózek ale też masa innych rzeczy z polski od szwagierki, rodziców i siostry więc jest szansa ze bynie poniosło i mogłabym przeszarzowac:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #992784 przez me.ch
Juradka, pochwal się:)

A w ogole To Kasandra zapomniałam wcześniej napisać - super ten bodziak i w ogóle caly komplet:)

9 lata 5 miesiąc temu #992785 przez jurada
Na zdjęciu teściowa z teściem :)
Pojechaliśmy pokazac odrazu

Załącznik nie został znaleziony

A tu z olx całość bo mąż nie chcial wpiąć spacerowki

9 lata 5 miesiąc temu #992788 przez glooria
No właśnie juranda jaki wybralas

Fajnie dziewczyny ze wózki i paczki do was jada
to jutro bedziemy czekac do północy na forum
normalnie bedzecie mialy gwiazdkę

9 lata 5 miesiąc temu #992792 przez glooria
Jux widze juranda :P

No i dobrze bo pewnie bys nie wytrzymała mech a tak mezus podzwiga

Super ciuszki dziewczyny no i łóżeczka jakie wystrojone fiu fiu

My myślami jestesmy juz w drodze do pl jezcze ten tydzien i w środę wyjeżdżamy

Wlasnie czytalam opinie i ocene mojej córki
takie opisowe swiadectwo i jestem mega dumna z milenki
to byl ciezki rok dla niej a swietnie sobie poradzila nauczyla sie mowic po angielsku pisac liczyc czytać
czasami bylo ciezko zagonic 4-5 latke do pisania ale teraz sa tego efekty
jestesmy z niej z mezem dumni a to dopiero poczatek szkolnego zycia

9 lata 5 miesiąc temu #992797 przez Zazanna
Rita to faktycznie sporo, ale jak prezent i rodzice mogą sobie pozwolić, to pewnie, że bierz :)

Ja wybrałam tańsze, bo miałam sama kupować łóżeczko, ale Mama się uparła, że skoro kupuje pościelki to kupuje łóżeczko i całe łóżeczkowe oprzyrządowanie jest od niej ;)

Juradka ŚLICZNY ! :D Dla prawdziwej księżniczki <3

Gloria gratuluję córuni ! :)

9 lata 5 miesiąc temu #992813 przez ana23
Dzięki dziewczyny za wsparcie :) może i głupia jestem ale wybaczyłam mu przeprosił mnie i bardzo tego żałuje a jak przepraszał to miał łzy w oczach i obiecał że już nie będzie pił i więcej się to nie zdąży. I teraz się strasznie stara wszystko robi zamnie chociaż cały dzień pracuje na budowie i przychodzi zmęczony to i rąk wczoraj ugotował jeszcze obiad a mi kazał cały dzień odpoczywać i nawet dał mi całą swoją wypłatę chociaż go o to nie prosiłam

9 lata 5 miesiąc temu #992819 przez asiekasiek
kassandra bodziak śliczny ja musze wybrać się do pepco;)

jurada super wózek :)

Gloria gratulacje dla córki!! super ze taka mądra jest i zagonienie takiego dziecko do nauki to marzenie rodziców!!

ana to może zmieni się twój partner :) chociaż musisz być czujna żeby. znowu jakiejś głupoty nie zrobił... ale będzie dobrze!!

a mi dzisiaj takie głupoty snily się ze szkoda gadać!!!

9 lata 5 miesiąc temu #992821 przez glooria
Dzień dobry i ide śniadanie i corke do szkoly szykowac

9 lata 5 miesiąc temu #992824 przez Zazanna
Dzień dobry :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja nie mam pepco blisko :( Musiałby mnie ktoś zawieźć... Dziewczyny jak urodzę zmuście mnie na zapisanie się na egzamin na prawko :P -po kursie jestem i dóch oblanych egzaminach.. tyle, że teorię muszę powtórzyć, bo mi termin przeleciał.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 5 miesiąc temu #992826 przez Zazanna
AAAAAAAAAAAA muszę iść się kąpać i szybko do sklepu, bo od 10 CZEKAM na kuriera i PREZEEENTTTT :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

9 lata 5 miesiąc temu #992830 przez jurada
Hej dziewczynki. Co do snów to ja znow z płaczem sie obudziłam. Juz mam dość. Snilo mi się ze poszłam odebrac D.ze szkoły i pani do mnie mówi ze D.juz odebrano. Wiec serce w gardle. Tel do R.czy go odebrał. On ze nie, ze jest w pracy. Zrobiłam raban po czym Pani mówi ze przyszedł po niego mężczyzna. Obdzwoniłam wszystkich. Nikt nic nie wiedział. Zaczęłam krzyczeć ze po ch.j sie wypełnia wnioski i wpisuje osoby upoważnione skoro oddają dziecko komu chca po czym zsunęłam sie na podłogę i zaczęłam strasznie płakać ze on jest sam gdzieś z kimś kogo nie zna. Czarne myśli przeszly przez moja głowę. Po czym dostałam skurczy i sie obudziłam zapłakana... Boże moze z opisu to nie jest jakies straszne ale normalnie jak sie obudziłam to czułam te emocje, strach, żal, nienawiść, rozpacz i wiele innych. Az poszłam do pokoju syna go ucałować w czółko i przykryć kołdrą... Za dzieci bym chyba zabiła i oddala swoje życie oby im sie nic nie stało.

A potem śniło mi się usg. :) chyba za dużo mysle..

Dzieki dziewczynki. Wózek jest używany firmy baby merc ale w rzeczywistości wygląda jak nowy. Bardzo zadbany, czysty nie zniszczony. Lekko sie prowadzi. A kupiony za śmieszna kase..
:D

9 lata 5 miesiąc temu #992831 przez jurada
Co do wagi to u mnie 78,4 od 6 czerwca czyli przez 5 tyg przytylam 1.4 kg. :)

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #992833 przez kasandra9
Juradka, kareta super! Fajnie, że Wam się udało tak okazyjnie kupić, a widać, że nic nie jest zniszczony! Lenka na pewno będzie dumnie się wozić :) Też mielśmy kupić używany, ale trafił się ten - w sumie za taką samą kasę!:) I podobnie ważymy - 78,6 u mnie od kilku dni:)

Wstałam już, po śniadanku, trzeba się szykować, bo goście będę gdzieś ok. 11:30:) Dobrze, że mąż będzie - miał co prawda jechać, ale odwołali i pewnie po południu pojedzie.

Dziękuję, te body i czapunia naprawdę mają na żywo śliczny kolor! W końcu powoli pojawiają się rzeczy na długi rękawek, bo tak to wszystko letnie, więc nie ma co kupować w naszym wypadku:) No i do tych dresików będzie ładnie grało, bo teraz to już kupuję z myślą, co do czego!:)

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #992838 przez Sylwia-89
Dzień dobry :)

Ana, dobrze, że wszystko idzie ku dobremu i trzymam kciuki żeby sytuacja się nie powtórzyła :)

Glooria, jaką masz zdolną córeczkę ;) Nie dziwię się, że Was duma rozpiera

A mi się dzisiaj śniło, że Pesq i Zazanka weszły do mnie przez okno w koszulach nocnych hahaha Nie pamiętam dokładnie o co chodziło w tym śnie, ale ten widok wchodzących ciężarnych kobiet przez okno zapamiętałam :laugh:

Jurada, super, że udało się fajny wózeczek kupić za nieduże pieniądze :) Za resztę pieniędzy, które odłożyłaś na wózek możesz jeszcze zaszaleć i coś innego kupić ;)
Podziękowania: pesq

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia