- Otrzymane podziękowania: 189
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja zalatwilam prawie wszystko, jedynie kwiatka na balkon nie kupilam, bo taka ulewa mnie spotkala i bieglam do autka:) i abc maluszka nieczynne, bo urlop w tym tyg:( to chociaz do pepco poleciakam kupilam body i czapkę, które będą super pasować do siwych dresików z allegro:) i 2 tetrowki:)
A na obiad byly pieczone dorsze, rety, jakie pyszne! Tak sie najedlismy, ze od razu spac i niedawno wstalam, bo jednak niewygodnie:) i ciągle a to swędzi, a to mala szturchnela...
Teraz mi się chce czegos na deserek!!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Basiek nie martw się, mnie nie przegonisz w "tyciu" Jutro wejdę na wagę rano z ciekawości Na ten miesiąc (od zeszłego poniedziałku) mam limit 1,5 kg, a coś czuję, że go wyrobiłam przez ten tydzień Normalnie jak nic przekroczę 90 kg -gorze jk dobiję do setki
Nie no ja obecnie ważę 72kg ale nigdy nie przekraczałam 7dych dlatego mnie to tak boli ale odliczam sobie z tego 1300g Kubusia i trochę mnie to pociesza, że ta waga to nie tylko moja
co do leżaczka to ja w sumie nie myślałam o jego kupnie. ale bardziej kolorystycznie podoba mi się ten co Asia dodała. ale Twój Zaz też bardzo ładny ale sama nie wiem czy będę w ogóle w leżaczek inwestować. zobaczy się. a może dziadki coś zakupią dla wnuka...
ja sobie troszkę poleżałam bo coś się kiepsko czułam, poza tym musiałam oddalić się od kuchni żeby w końcu przestać jeść ale niedługo czas na jakąś kolacyjkę
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie, Asia - ja nie mam takiego zboczenia, że wszystko muszę naciskaćnie wiem czy wy tak macie ale jak jadę i oglądm lodwoki, kuchnie itp to wszystkie guziki muszę naciskać
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Basia to mój mąż śmieje się że wstyd ze mną chodzić po sklepach
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Grzechotki nie są za duże to fakt, ale dla naszych maluszków tak na początek to będą chyba w sam raz Zresztą mi się już jako ozdoba podobają
Co do bujaczka to z tego co pamiętam moja chrześnica miała taki: allegro.pl/lezaczek-bujaczek-fotelik-3-w...cje-i5518014123.html Fajne było to, że bardzo szybko nauczyła się machać nóżkami w taki sposób, że się sama bujała u niej ten bujaczek sprawdził się super, non stop był w użyciu i uwielbiała go. Taki bujaczek jaki wstawiła Asiek jest super bo się włącza i buja się sam, ale nie wiem właśnie czy potem jak jest dziecko większe to ma jakąś frajdę z siedzenia w nim...Ja jeszcze nie mam pojęcia na jaki się zdecyduje. Ale zdecyduje się raczej na pewno na zakup, bo koleżanka się śmiała, że ona sobie życia bez niego nie wyobraża i że nawet jak chce się spokojnie wykapać to bierze go z maluchem do łazienki i ma spokój Od jakiego wieku w ogóle można maluszki w niego wsadzać?
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Załącznik nie został znaleziony
Normalnie bym tyle pieniędzy na łóżeczko nie wydała, ale że to prezent od dziadków to moja mama nie patrzy na koszty, ale żeby było najpiękniejsze dla jej wnuka
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Ja pisalam o tym schylaniu, a poza tym jak tak teraz o tym pomyslalam to u mnie ta szuflada by sie otwierala w przejscie wiec tak srednio, no i ten kurz tez mnie przekonal do opcji bez, jednak wole miec mozliwosc zeby tam odkurzyc czy cos
Asiek super ze Wasze lozeczko takie dobre ze juz tyle dzieci w nim przespalo i dalej jest fajne jakbym takie miala to wyboru to bym sie nawet nie zastanawiala, ja juz tak mam ze jak jest element sentymentu to koniec
My tego baby bjorna odkupilismy od szwagierki, bo po pierwsze juz byl i to nie drogo i z pewnego zrodla a jej dzieci bardzo lubily go, a poza tym podobno jest bardzo polecany ze wzgledu na kregoslupy maluszkow, nie wiem ile w tym prawdy ale skoro juz do mnie jedzie to wole w to wierzyc ogolnie czytalam wiele bardzo pozytywnych opinii na necie ludzie czesto pisali ze ich dzieci w innych za dlugo nie wysiedzialy a w tym bardzo chetnie, wiec mam nadzieje ze sie sprawdzi. Mimo tego ze nie jest to az tak "ciekawy" model bo nie spiewa i nie ma zabawek wszedzie dookola i jest bardzo prosty, wydaje sie on byc naprawde bardzo polecany
Nasza paczka z Polszy juz jutro wieczorem ma zostac doreczona takze zarowno nasz tutek jak i lezaczek beda z nami wiec Wam wtedy pokaze, a tymczasem wklejam fote z neta tego lezaczka co my bedziemy mieli - z tym ze nasz jest bez zabawki (ale mozna ja dokupic jesli ktos ma ochote) - ja rozwazam przywieszenie czegos, ale jeszcze zobaczymy jak juz dojedzie
No i fajnie bo sie sklada na plasko i mozna zdjac caly ten material i wyprac
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Ło matko Kasandra biedna ryba A bodziaki śliczne
Mi też się kolorystycznie bardziej podoba Aśka, ale to ma być dla Malutka już jak będzie kumaty, a nie dla mnie I coś mi się widzi, że bardziej mu się spodoba ten ze "ślimakiem" heh
Rita hahahhaha kiełbaski na deserek -rozwaliłaś mnie na łopatki
Co do wieku i leżaczka... nie mam pojęcia Ale moja przyjaciółka też go targa ze sobą wszędzie, więc ja też chcę, bo ponoć nieźle ułatwia
Śliczny ten miś na łóżeczku <3 A ile kosztuje tak z ciekawości?
Dostałam sms-a, że moja paczka została WYSŁANA !!! I że przewidywany termin realizacji to JUTRO między 10 a 14 !!!
Mój wózek <3
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
na fb sa zdjęcia emilki w nim ale dawno temu robione