- Otrzymane podziękowania: 313
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Brzuch mnie jakoś boli troszke :/ I mała miała czkawke.. pierwszy raz takie dziwne wibracje rytmiczne az sie przestraszyłam
Lidziun ja tez czekam na gemini zamawiałam w czwartek wieczorem - też ziajke zamówiłam ciekawe czy sie nie rozleje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Pesq wczoraj sobie właśnie myślałam że lepiej iść do sklepu pomacać itp niż kupować przez internet. Ale sobie tak pomyślałam, ze traktuje się te paczki jak prezenty rozpakowywanie i wyciąganie z pudla:) prawie jakby się dostało prezent
Kassandra to chociaż nie będzie cie się nudzić
Jejku jak mi się nudzi... nic mi się nie chce... sprzątać i w ogóle nie ma mowy, nie chce mi się prasować prawie nic nie mam więć nie chce mi sie wyciągać deski do prasowania. Myślałam żeby zacząć czytac książkę ale nie chce mi się , jeszcze nie wciągnę się. I nie mam jakiegoś serialu do oglądania polecacie jakiś serial?? film?? obiadu nie robię bo mąż mnie wkurzył w nocy bo rozpychał się i jak go poprosiłam żeby przesunął się bo spię na krawedzi to ten że on też chce się wyłożyć!! A ja ledwo mogę odwrócić się na drugi bok!! i focha zarzuciłam
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lidziun ja bym zadzwoniła lub napisała do nich, że rozlała mi się cała, u mnie wszytsko było bardzo dobrze uszczelnione na szczęście
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Pesq, myślę że jak poprosimy na następnej wizycie to o tak może Człowiekowi zrobić, powiedz mu ze się martwisz czy wszystko ok i może dla uspokojenia mamusi Ci ja pokaże:)
My chyba pójdziemy w piątek na usg bo mój mąż bardzo chce na własne oczy wszystko sprawdzić, wiec mimo iż ja w sumie myslalam żeby już nie wydawać dodatkowo kasy to jednak będzie więc się ciesze:)
Lidziun no to szkoda, ja bym też napisała w końcu zamówiłas całą Ja też czekam na ziajke
Asiek, czy może przez sen Twój mężczyzna zapomniał że Was tam jest dwoje do spania?
Ok dziewczęta, ide bo pisze z taksówki juzprawie dojechałam na kontrolę ! Odezwę się później:)
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Póki co tak sobie myślałam, żeby wziąć gondolę i śpiworek aqua (rozjaśni potem tę ciemną spacerówkę) i torbę comic (żeby też nie było tak czarno). Wahałam się nad całą spacerówką comic bo to ich taki nowy hitowy kolor, ale jakoś dla mnie dziwny trochę, choć jak rozmawiałam z Panem w sklepie to podobno bardzo dużo ludzi się decyduje właśnie na ten
Nie doszłam jak można dodać zdjęcia bezpośrednio w treści posta, więc są jako załączniki.
A jakby któraś z Was miała ochotę cos doradzić w kwestii kolorów wózka i dodatków to:
x-lander.pl/product,xcite.html
x-lander.pl/accessories.html
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Meszku no właśnie wkurzył mnie tym jejku troszkę zaśmiałam się z tego że Twój mąż chce wszystko na własne oczy zobaczyć na usg...jakoś wyobraziłam go sobie jak wywala lekarza z krzesła przy usg i on sam zaczyna mierzyć sprawdzać itp proszę zameldować się po kontroli
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Asiekasiek, mój to śpi na samej krawędzi bo mu się często zdarzają niekontrolowane ruchy w nocy (już nie raz dostałam od niego łokciem pod oko, albo ręką w twarz ) a teraz się boi, żeby mi podczas snu nic w brzuszek nie zrobić. A że jeszcze kot śpi w nogach to naprawdę ma biedny mało miejsca
Mam taki sam termometr jak Pesq, tzn tej samej firmy, tylko chyba troszkę inny model. Zamawiałam w gemini. I ciężko mi stwierdzić czy pokazuje dobrze, bo ja miałam już kilka razy ok. 37 stopni, mąż z kolei trochę ponad 36... Muszę zweryfikować na takim rtęciowym wynik. Są też niewielkie rozbieżności w zależności od tego jak blisko się przyłoży i w którą część czoła...
Ja tak do 20 tyg miałam bardzo często usg robione z racji pobytów w szpitalu. Aż się bałam, że za często. A potem byłam w 20 tyg na drugim prenatalnym i dopiero w 30 tyg na trzecim (więc takie 10 tyg bez oglądania Stasia to był dla mnie szok, jak wcześniej widziałam go co chwilę). Lekarz powiedział, że wg niego już do porodu nie ma potrzeby robienia usg, bo Malutki jest ułożony główką w dół i wszystko jest ok. No ale mam kilka fotek jego buźki w 3D, więc mam na co patrzeć