- Otrzymane podziękowania: 100
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
Ja dzisiaj już na szczęście obudzona we własnym łóżeczku i szczęśliwa, bo w końcu domek <3
Kasandra, Ty to jesteś odważna kobieta. Ja to nawet bez ciąży bałam się wsiąść na jakikolwiek motocykl. Jak byłam mała, to jeździłam z bratem na motorowerze takim małym ale wtedy byłam odważniesza haha
Zazanka, rzeczywiście lepiej żebyś nie wdychała tej farby, bo jeszcze Bartusiowi zaszkodzisz i później będziesz miała żal do siebie
Asiek, ja też mam ostatnio pokręcone sny.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jeśli chodzi o filmik, to też ciągle go oglądam i ryczę, szczególnie, że ja też czekam na moją mała dziewczyneczkę <3
Ale Wam zazdroszczę mężów- kucharzy... Moj jak pracowałam to też czasami coś ugotował i to dobre jedzonko, a teraz mogę pomarzyć. Jak chcę żeby coś zrobił, bo mam ochotę zjeść coś, co mi ktoś przygotuje, to zabiera mnie do miasta I potem mówi, ugotowałem i pozmywałem nawet
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Ten filmik wrzuciłam kiedyś ja ale nie bylo entuzjazmu.. teraz znowu obejrzałam i też sie poryczałam Niby reklama jakiegos mleka ale i tak cudowny!
Asiula - ja tez mam jakies durne sny i sie tak boje o zdrowie małej, nie wiem o co chodzi :/
Rita - to w koncu jaki kolor wybraliscie ? Czarny + aqua czy cos innego?
Zaz - u mnie od jutra malowanie całej chaty więc w ogóle wyjeżdżam na ten okres.. i ja też bym oczywiscie radziła, żebyś nie malowała sama bo zapach farb jest toksyczny ale jesteś uparciuchem i wszystko by yourself więc pewnie i tak pomalujesz Tylko żebyś później nie leżała i nie martwiła się dodatkowo, pamiętaj! :*
Kasandra - no i niestety tu też się przyłącze do Asi z opierdzielem, uważaj na siebie i Agatke!
Nie mam dzis pomyslu na obiad.. cały weekend Ł. gotował a mi na dzis zostawił gar rosołku z wczoraj ale takiego czystego i mówi żeby zrobic zupke albo jakis sos, a mi sie juz nie chce Nie lubie gotować! Ide ogarniać kuchnie. I trzeba wyjsc z psem. Uh małe rzeczy a nie cieszą
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasandra - też dopiero zobaczyłam Twój dwupaczek <3 Cudnie wygladasz jestes bardzo zgrabna
Sylwia - hm.. pierwszej części snu nie zazdroszcze ale drugiej już tak mi sie nie sni nic ani z facetami ani z dziewczynami ani nic mi sie nie chce myslicie ze to kiedys minie ?
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tez na malowanie bede się ewakuować przed tylko będę musiała wszystko przygotować, pochować, a potem jak wrócę, to wszystko doprowadzać do stanu użyteczności;)) mysle, ze w jeden dzien powinni pomalować wszystko we dwóch:) czyli w sobotę, Ew. W niedziele, a ja wrócę gdzies we wt mysle:)
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Ja nie widziałam tego filmiku wcześniej i próbowałam być twarda teraz ale nic z tego nie wyszło i tez się pobeczalam .. No cóż
Zaz nie maluj lepiej sama - przyłączam się do tlumu w tej kwestii a uwierz mi, rozumiem że chcesz sama bo też tak mam że po pierwsze nie lubię czekać aż ktoś mi cos zrobi a po drugie to jest świetna rozrywka, ale może jednak w kwestii farb lepiej odpuścić.....
Idziemy jeść śniadanie bo potem na 10 kontrola znów, wiec trzeba się zbierać (u mnie 8:30 dopiero)
A w tym tygodniu znów prezenty ))))
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
apteka gemini
termometr - mam
kocyk i kostka minky
zakupy łózkowo-pieluchowe
firanka
komoda i pufy
koc na łózko
karnisz
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Aż ryczeć mi się zachciało jak to przeczytałam. Ludzie potrafią być okrutni
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jutro zapowiedziała się do nas siostra cioteczna Piotrka (też germanistka:P), że przyjedzie z dwójką dzieci (jedna to chrześniaczka) mojego męża:) Myślę, co tu zrobić do jedzonka na ich przyjazd oraz gdzie tu ich zabrać, żeby nie było nudno, że tylko w chałupie siedzimy!
Lidziun, ja też się USG doczekać nie mogę!! Za 3 dni miną już 2 miesiące, odkąd nie widziałam Malutkiej ;((((((((((((((((((((
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorsze już wyjęte i się rozmrażają, jakieś wielkie kupiliśmy, na pewno nie damy rady zjeść dziś obu rybek!
Biorę się i podleję kwiaty najpierw:)
Planowałam dziś zacząć szyć zeberki, nawet znalazłam tą stronkę, bo Meszek wkleił mi fotkę tej karuzeli, na stronce jest troszkę więcej fotek, także będzie mi łatwiej narysować wzór zebry