BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 5 miesiąc temu #992558 przez Sylwia-89
Hej :)

Ja dzisiaj już na szczęście obudzona we własnym łóżeczku i szczęśliwa, bo w końcu domek <3

Kasandra, Ty to jesteś odważna kobieta. Ja to nawet bez ciąży bałam się wsiąść na jakikolwiek motocykl. Jak byłam mała, to jeździłam z bratem na motorowerze takim małym :laugh: ale wtedy byłam odważniesza haha

Zazanka, rzeczywiście lepiej żebyś nie wdychała tej farby, bo jeszcze Bartusiowi zaszkodzisz i później będziesz miała żal do siebie

Asiek, ja też mam ostatnio pokręcone sny.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jeśli chodzi o filmik, to też ciągle go oglądam i ryczę, szczególnie, że ja też czekam na moją mała dziewczyneczkę <3

Ale Wam zazdroszczę mężów- kucharzy... Moj jak pracowałam to też czasami coś ugotował i to dobre jedzonko, a teraz mogę pomarzyć. Jak chcę żeby coś zrobił, bo mam ochotę zjeść coś, co mi ktoś przygotuje, to zabiera mnie do miasta ;) I potem mówi, ugotowałem i pozmywałem nawet :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #992559 przez pesq
Hej kochane!

Ten filmik wrzuciłam kiedyś ja ale nie bylo entuzjazmu.. teraz znowu obejrzałam i też sie poryczałam :) Niby reklama jakiegos mleka ale i tak cudowny!

Asiula - ja tez mam jakies durne sny i sie tak boje o zdrowie małej, nie wiem o co chodzi :/

Rita - to w koncu jaki kolor wybraliscie ? :P Czarny + aqua czy cos innego?

Zaz - u mnie od jutra malowanie całej chaty więc w ogóle wyjeżdżam na ten okres.. i ja też bym oczywiscie radziła, żebyś nie malowała sama bo zapach farb jest toksyczny ale jesteś uparciuchem i wszystko by yourself więc pewnie i tak pomalujesz :P Tylko żebyś później nie leżała i nie martwiła się dodatkowo, pamiętaj! :*

Kasandra - no i niestety tu też się przyłącze do Asi z opierdzielem, uważaj na siebie i Agatke! :side:

Nie mam dzis pomyslu na obiad.. cały weekend Ł. gotował a mi na dzis zostawił gar rosołku z wczoraj ale takiego czystego i mówi żeby zrobic zupke albo jakis sos, a mi sie juz nie chce :P Nie lubie gotować! Ide ogarniać kuchnie. I trzeba wyjsc z psem. Uh małe rzeczy a nie cieszą ;)

9 lata 5 miesiąc temu #992560 przez asiekasiek
Zaz pamiętam ten filmik, jejku to jakieś początki były jak go ktoś wstawił na forum :) a tu już dwa miesiące do końca :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 5 miesiąc temu #992561 przez kasandra9
Przepiękny! <3

9 lata 5 miesiąc temu #992562 przez pesq
Meszka - dopiero zobaczyłam Twoje zdjecie :woohoo: jeeeeeeść :woohoo: :woohoo:

Kasandra - też dopiero zobaczyłam Twój dwupaczek <3 Cudnie wygladasz jestes bardzo zgrabna

Sylwia - hm.. pierwszej części snu nie zazdroszcze ale drugiej już tak :blush: :p mi sie nie sni nic ani z facetami ani z dziewczynami ani nic mi sie nie chce :blink: myslicie ze to kiedys minie ? :P
Podziękowania: me.ch

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #992563 przez kasandra9
Jestem glodnaaaa, czas wstac na śniadanko:)
Ja tez na malowanie bede się ewakuować:) przed tylko będę musiała wszystko przygotować, pochować, a potem jak wrócę, to wszystko doprowadzać do stanu użyteczności;)) mysle, ze w jeden dzien powinni pomalować wszystko we dwóch:) czyli w sobotę, Ew. W niedziele, a ja wrócę gdzies we wt mysle:)

9 lata 5 miesiąc temu #992564 przez pesq
AA Meszka daj znac jak po wizycie! Mam nadzieje ze Korneliusz sobie dalej pływa bezpiecznie! I Ty też dużo pij.
Podziękowania: me.ch

9 lata 5 miesiąc temu #992566 przez me.ch
Dzień dobry,

Ja nie widziałam tego filmiku wcześniej i próbowałam być twarda teraz ale nic z tego nie wyszło i tez się pobeczalam .. No cóż:)

Zaz nie maluj lepiej sama - przyłączam się do tlumu w tej kwestii a uwierz mi, rozumiem że chcesz sama bo też tak mam że po pierwsze nie lubię czekać aż ktoś mi cos zrobi a po drugie to jest świetna rozrywka, ale może jednak w kwestii farb lepiej odpuścić..... :)

Idziemy jeść śniadanie bo potem na 10 kontrola znów, wiec trzeba się zbierać (u mnie 8:30 dopiero) :)

A w tym tygodniu znów prezenty :)))))

9 lata 5 miesiąc temu #992567 przez me.ch
Pesq, odmeldujemy się napewno:)

9 lata 5 miesiąc temu #992569 przez kasandra9
Dzieki Pesq:*
To Meszku 3mamy kciuki, wracaj szybko i daj znac!:)

9 lata 5 miesiąc temu #992570 przez pesq
AAAA ja tez czekam na prezenty.. DUUUZO! Ma do jutra jak najwiecej przyjsc bo wyjezdzam po poludniu jutro i bede sie niecierpliwic.. :P A bo ogolnie pozamawialam oprocz rzeczy dla malutkiej tez do chaty coś tam ;) ogolnie to czekam na takie paczki :

apteka gemini
termometr - mam
kocyk i kostka minky
zakupy łózkowo-pieluchowe
firanka
komoda i pufy
koc na łózko
karnisz

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #992571 przez Sylwia-89
www.supermamy.pl/styl-zycia/5700/Brzydal...na.html#galleryimage
Aż ryczeć mi się zachciało jak to przeczytałam. Ludzie potrafią być okrutni :(

9 lata 5 miesiąc temu #992578 przez Lidziun
heka, wlasnie przyszla do mnie paczka z gemini i jestem troche zawiedziona, bo kupilam plyn do kapieli z ziaji, swoja droga slicznie pachnie, ale ktos nie dokrecil butelki i zawartosc sie wylala, stracilam jakies 3-4 kapiele dziecka, nie wiem czy do nich napisac czy dac sobie spokoj, swoja droga bardzo szybko do mnie doszla, zamawialam chyba w czwartek wieczorem i od razu oplacilam, dzisiaj zapisuje sie na usg, moje ostatnie ale stwierdzilam ze ide prywatnie, bo jak sobie pomysle ze znowu mam czekac ponad 4 godz by wejsc na 2 minuty, to mi sie odechciewa, takze ide do saltiego no i maz powiedzial ze wejdzie ze mna :woohoo: , ale cos czuje ze mu sie to jeszcze odmieni, do tego krew i mocz tez w srode, lekarz w piatek i potem wyjazd na dzialke na 2 tyg, wiec mam troche szalony tydzien, ale ciesze sie ze wszystko bede miala z glowy

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #992579 przez kasandra9
Szalejecie z tymi zakupami, u nas tylko takie chwilowe przestoje;))) No ale nie sądzę, abym dziś wyszła z gołą ręką z tego sklepu, gdzie jest wszystko dla maluszków:P
Jutro zapowiedziała się do nas siostra cioteczna Piotrka (też germanistka:P), że przyjedzie z dwójką dzieci (jedna to chrześniaczka) mojego męża:) Myślę, co tu zrobić do jedzonka na ich przyjazd oraz gdzie tu ich zabrać, żeby nie było nudno, że tylko w chałupie siedzimy!:)

Lidziun, ja też się USG doczekać nie mogę!! Za 3 dni miną już 2 miesiące, odkąd nie widziałam Malutkiej ;((((((((((((((((((((

9 lata 5 miesiąc temu #992588 przez kasandra9
Kurde, powinnam się zbierać...i jechać załatwić to, co trzeba, ale jakoś ... nie chce mi się:D
Dorsze już wyjęte i się rozmrażają, jakieś wielkie kupiliśmy, na pewno nie damy rady zjeść dziś obu rybek!:)
Biorę się i podleję kwiaty najpierw:)
Planowałam dziś zacząć szyć zeberki, nawet znalazłam tą stronkę, bo Meszek wkleił mi fotkę tej karuzeli, na stronce jest troszkę więcej fotek, także będzie mi łatwiej narysować wzór zebry :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia