- Otrzymane podziękowania: 49
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
i jak na razie pokazuje fajnie bo mi pokazał 36,7, Łukaszowi 36,5 a w mieszkaniu 23,4 (na tym domowym 23,5) ... Łukasz sobie właśnie sprawdza jaka temperatura piwka
Lidziun a co Ty tam popychasz ?
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Pesq sprawiasz, ze się ślinię… i to jeszcze MĄŻ zrobił… matko tyle szczęścia na raz !
Rita pamiętaj aby zdjęcia porobić !!!
Basiek ja też nei lubię prześcieradeł i od kiedy jestem w ciąży to ich nie prasuję W ogóle prawie nic nie prasuję teraz, a przed ciążą prasowałam wszystko
Pesq tylko żeby Ci nie przyszło do głowy nas zostawić na rzecz innych forów !
Asiek ja na początku ciąży się oparzyłam olejem, przewracałam kotleta i mi spadł z widelca i „chlapnął” i miałam 5 centymetrowego bąbla i bliznę mam do tej pory wrrrr…. STRASZNIE bolało :/
Co do forum to ja czasem lubię jak mam ciut przerwy, bo ..potem mam co czytać hahah Robię sobie herbatkę i siadam jak do dobrej książki i mam zajęcie
Kasia no musielibyście skuć ścianę i pociągnąć kabel w ścianie, ewentualnie pociągnąć „po ścianie” –ale to już nie będzie tak ładnie…
A to i ja się pochwalę lampeczką, którą kupię:
allegro.pl/cloud-b-magiczna-osmiorniczka...r-n-i5403299752.html
-ale to po wypłacie dopiero, bo już na ten miesiąc mnie poniosło z zakupami.. wózek też mieliśmy w sierpniu kupować w sumie.. a tu proszę
Kasia a jakbyś kupiła ta lampkę i drugą jakąś np. z ikei (takie po 10 zł są np.) i wzięła z tej abażurek i przełożyła do tej taniej ale stojącej ?
Pesq farby zawsze tak mają, musicie na podkład i odczekać aż się wchłoną i jednak dwie warstwy, bo nawet jeśli dobrze kryją, to jednak ściana „wchłania” i jedna warstwa nie da „tego” koloru, wiec się nie martw, będzie jak trzeba
My byliśmy z małą na dworku, teraz zjedliśmy kanapkę, a w ogóle to spałam znowu
Po tej czekoladzie tak mnie zmuliło łeee.. jak się obudziłam, to było mi wręcz niedobrze... Ale teraz mi T. zrobił kanapkę z mielonką i cebulą i od razu lepiej (mielonką w sensie konserwą "golonka" -uwielbiam )
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
Pesq ale macie zabawke
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
pesq napisał: Lidziun a co Ty tam popychasz ?
staram sie przepchac te posty by mozna bylo przeczytac, ale chyba za malo ich wyslalam
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A potem mój maz kochany pomalowal mi paznokcie u stóp:) i chyba poszło mu lepiej niż mi w rękach heheh Idę Was poczytać
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
A Twoja ośmiorniczka wpisuje się idealnie w wodny świat .
Jak nie znajdę ładnej lampy wiszącej, to po prostu może taką co się stawia na stolik, czy coś.
Mech fajnie, że miałaś miły dzień też miałam ostatnio malowane paznokcie przez męża
ciężko mi się schylać, ostatnio z trudem skarpetki i leginsy na siebie włożyłam
też tak macie?
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pesq, jak mi się chce kaczki!! Poproś Lukasza żeby nam uchylił rabka tajemnicy na to cudo!!
Ana, naprawdę współczuję tej sytuacji... Sama nie wiem.co musisz czuc, trzymaj się i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, cokolwiek zadecydujesz!
Gloria, Scarlett, Agusia dziękuję za porady odnośnie sterylizacji - udało się, właśnie zamówiliśmy mikrofalowke ): bedzoe w środę no o do tego wzięłam sterylizator z aventu bo i aventu butle mam a planuje ich używać mimo głównie karmienia piersią, oczywiście jak będzie możliwość taka (a mam nadzieję że tak). Ale chciałbym żeby malutki umiał jeść i z piersi i z butelki gdybym np chciała wyjść gdzieś a mąż musiałby się nim zająć albo coś...
Pesq, no i Twoje zakupy chuba w przyszłym tygodniu będą gotowe do pochwalenia się cioteczkom:)
Rita czekamy na zdjęcia
Moja paka z polszy już jedzie, coraz bliżej święta:) czekam myślę że do czwartku najpóźniej powinna być, trzymajcie kciuki
Kasia fajna ta lampeczka, no szkoda ze nie ma opcji na taka. Ja kupiłam taka z klipsem co można przypiąć do czegokolwiek, wprawdzie nie jest wyszukana ale pasuje.mi kolorem i przynajmniej jest mobilna.... Może zrób tak jak Zaz mówi i przełoz sobie po prostu klosz na coś co Wam odpowiada pod kątem montażu
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Mech ty krejzolko tu piszesz ze nie masz mikrofali bo Twój mąż nie przekonany a za dwie godziny juz zamówiona mikrofala:P
Zaz osmiorniczka przecudna:) tez takie coś chce !!!
Kasia ja jeszcze tydzień temu mogłam sobie pomalować paznokcie i wydepilowac się tam. ledwo ostatkiem sił ale dało się. dzisiaj depilacja z lusterkiem nic nie widzę a brzucha nie chce wciagac itp żeby małej nie gniesc paznokci u stóp nie robiłam bo ja nie mogę i musze męża zmolestowac żeby mi zmyl stary lakier i położył nowy koszmar nawet tego same juz nie możemy robić
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Dzisiaj wreszcie wychodzę Zaz, tak jak mówiłaś 3 doby trzymają. Wczoraj mialam wrażenie, ze jestem tutaj, bo tak. Rano tylko mialam ktg, krew i mocz a potem caly dzien nic. Ale niech im będzie, posiedzialam i upewniłam się, ze z mala wszystko w porządku, a to jest najważniejsze. Trochę obawiałam się wyjść na własne żądanie, bo nigdy nie wiadomo... No i dzisiaj wracamy juz do Poznania. Jest mi strasznie przykro, bo mielismy tyle planów na te 4 dni, a 3 z nich spędziłam w szpitalu Na domiar złego jeszcze mamy wybita szybę boczna w samochodzie, bo wczoraj jeden chłopak kosil trawę, jakiś kamień mu odskoczył i szyba poszla. Musimy jakos dojechać dzisiaj i jutro wstawimy ta szybę, bo w weekend nawet nie ma szans na to żeby gdziekolwiek to załatwić. No, ale koniec narzekania, bo przecież mogło byc gorzej. Najważniejsze, ze z moja Myszką wszystko w porządku
Starałam się na bieżąco Was czytać, ale wybaczcie ze nie odniosę się do postów, bo na telefonie jak jestem to mnie krew zalewa jak chce więcej pisac no i nie mogę wrócić i sobie przypomnieć na co mam odpisać.
Miłego dnia!