BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 6 miesiąc temu #992187 przez Zazanna

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #992188 przez pesq
Asiek daj link do grupy podpatrzę se :P ale nie będę Was zdradzać tylko tubsie będę udzielać ;)

9 lata 6 miesiąc temu #992191 przez Zazanna
Też chce podpatrzeć :P

9 lata 6 miesiąc temu #992192 przez asiekasiek

9 lata 6 miesiąc temu #992193 przez asiekasiek
Zaz a tego zwierzołka widziałam dzisiaj w wiadomościach :)

9 lata 6 miesiąc temu #992196 przez Zazanna

asiekasiek napisał: Zaz a tego zwierzołka widziałam dzisiaj w wiadomościach :)

Cudoooownyyyy :laugh:

Kurcze jakiś mam dziś dzień żarłoka strasznie... Nie wiem o co chodzi, ale już mam zjedzone 2658 kcal, a jeszcze będzie obiadokolacja, bo koleżanka przyjeżdża....
Coś czuję, że się dziś nie wyrobię w limicie :/

To chyba przez brak truskawek :P Bo zawsze sobie podjadam truskawki, a dziś zapomniałam kupić i podjadałam ..wafelki :P
Bartuś dziś też spokojnie jakoś.. troszkę tam się ruszył żebym się nie martwiła, a tak to chyba śpi.. wafelki go wcale nie ruszają :P

9 lata 6 miesiąc temu #992198 przez pesq
Dziewczyny tak sie zastanawiam czy wszystkie już mamy imiona dla maluchow? Glooria mowila jak nazwie?

Chce mi się drinka :S :pinch:

9 lata 6 miesiąc temu #992199 przez Sylwia-89
Zazanko, to mnie pocieszyłaś :unsure: Mialam nadzieję, ze wyjdę jutro, ale muszę się nastawić na te 3 dni... Przyjechalismy zeby spędzić czas z rodziną, posiedzę w szpitalu i po wyjściu z powrotem do Poznania. Taka wycieczka :(

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #992204 przez asiekasiek
Zazanna ja tak samo mam dzień że ciągle jadlabym :blink: poszłam do sklepu i kupiłam sobie czekoladę nussb coś tam z alpen gold z tymi dużymi orzechami... i całą wpierniczyłam ją :blush: i dalej mi się chce jeść zjadłabym coś nie zdrowego :blush: ale na szczęscie nic takiego nie mam w zasięgu ręki ;)

Sylwia bidulko nie dziwię się że jesteś rozżalona że musisz być w szpitalu jak chciałaś spędzić weekend z rodziną :( ale dzieciątko najważniejsze ;) !!

9 lata 6 miesiąc temu #992205 przez Kasia888
Dziewczynki dopiero przeczytałam co zaległe, musiałam trochę poleżeć po tej wizycie.
Strasznie się jakoś zmęczyłam, troszkę mi szkoda bo miałam dziś iść na parapetówkę na koleżanki, ale nie dałabym już rady. Mam nadzieję, że wkrótce mnie odwiedzi i sobie poplotkujemy ;)
Sylwia, dobrze że wszystko dobrze, najadłaś się strachu i jeszcze bidulka w szpitalu musisz, siedzieć-współczuje, ale to wszystko dla dobra malutkiej ;)
Pesq, Mech widzę że szalejecie. Pesq w końcu mogłaś pozmawiać za wsze czasy ;) .
Te pieluchy tetrowe kolorowe w sówki, krówki itp strasznie mi się podobają ;)

Ten wózek pajero bardzo fajny, natomiast pokażę Wam jaki my prawdopodobnie dostaniemy od rodziców otóż to baby design dotty www.babydesign.eu/dotty/wozki-babydesign# wózek ten zauważyła moja mam u babki w autobusie i sobie spisała co i jak spryciula ;)
podobno bez problemu wjechała do autobusu a potem z niego wyjechała. Oczywiście sama muszę jeszcze zobaczyć co i jak na żywo ;)

Co do ciśnienia to nadal pozostaje kwestia zakupu ciśnieniomierza i w tej kwestii nie wiedzieć czemu spieramy się mężem :unsure:

9 lata 6 miesiąc temu #992207 przez asiekasiek
Kasia wózeczek śliczny taki zgrabniutki jest :) mi się podoba :D ale właśnie zdjęcia to zdjęcia zobacz sobie na żywo

9 lata 6 miesiąc temu #992209 przez Kasia888
Tak, tylko koniecznie jeszcze na żywo muszę go zobaczyć ;)
dziewczyny podacie linka do tych ślicznych pieluszek tetrowych/flanelowych w te sówki, krówki itp.
chyba też się skuszę, bo w sumie kolorową mam tylko jedną a tak to same białe ;)

9 lata 6 miesiąc temu #992211 przez kasandra9
Nie wszystkie mają krówki i sówki, ja nie mam:P mam zoo (z zebrą:))) i w biedronki:P W tetrowe - same białe;) muszę jeszcze dokupić, może na jakąś kolorowa się skuszę;) ale samych kilku pieluch mi się nie opyla chyba kupować na allegro, odwiedzę taki sklep abc malusza niedaleko mam, tam oglądaliśmy wózki pierwszy raz;) całkiem spory jest, to na pewno coś wybiorę;)
Ok, biorę się za prasowanie, bo mam te ciuszki, tetrówki i kilka naszych rzeczy, muszę jeszcze odkurzyć i podłogi wytrzeć, bo mnie wkuuuuuuurzają, kąpiel, paznokcie, włosy...o o 21:30 będę oglądać film...no więc chyba dziś nie zacznę szycia...chociaż może...:P kusi mnie, więc jak się uwinę...:P bo jutro bym się wykąpała, ale muszę 5-6 wstać i jechać po mężunia, bo ruszył z bazy (właśnie go podrzuciłam), a jutro musi zostawić auto pod załadunkiem, więc nie będzie miał jak wrócić do domku, tzn. z kimś mógłby, ale my lubimy być niezależni od nikogo:)
Także biorę się za robotę!!!!!!!!:)

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #992216 przez asiekasiek
Ja mam motylki różowe i w serduszka niebieskie flanelke, teetrowe mam same białe. ale jak będę zamawiać u hubuworld to sobie domówię albo pościel tam gdzie Zaz zamawiała :D

Kasia jak to z mężem o ciśnieniomierz kłócisz się ;)??

9 lata 6 miesiąc temu #992217 przez Zazanna
Dziewczyny chyba zajechałam laptopa, bo mi się przegrzał i musiałam mu dać odpocząć… :P
Sylwia możesz się wypisać na własne żądanie, a jakby się coś (odpukać) działo to pojechać jeszcze raz… :)

Asiek ja jem spaghetti… i popijam colą o.O Nie wiem co się dzieje, ale znowu mi się jej chciało… :blush:

Kasia ten wózek też ładny :D Ale ja to chyba tak sobie zakodowałam teraz, że nawet jakby mi ktoś dał teraz wózek z diamentów, to bym chciała tamten :P

Kasandra a Ty się nie miałaś czasem zacząć troszkę oszczędzac? :P

Pesq ..też bym wypiła drinka -najlepiej mohito -uwielbiam :woohoo:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia