- Otrzymane podziękowania: 20
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- ana23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Ja po dzisiejszym oglądaniu już zgłupiałam i zastanawiamy się na co się zdecydować
Najdłużej się korzysta ze spacerówki więc dla nas priorytetem było, żeby było lekka, łatwo się składała do w miarę małych rozmiarów i tu zdecydowanie wygrywa dla nas xlander. Po obejrzeniu w sklepie mnie nie zawiódł, ale...
No właśnie, są jego dwa modele, niby takie same a tak zupełnie różne, że nie wiem na co się zdecydować. Może mi podpowiecie
x-cite
robiony na rynek zachodni i dlatego: siedzisko kubełkowe, koła piankowe, składany jednym palcem razem z siedziskiem do naprawdę niewiarygodnego rozmiaru w porównaniu z innymi wózkami, bardzo lekki, super się prowadzi, bardzo uboga gama kolorystyczna
x-pulse
robiony na rynek polski, koła z tyłu pompowane - lepsza amortyzacja, siedzisko normalne, lepiej zabudowany koszyk, trochę gorzej się składa i po złożeniu zajmuje więcej miejsca, ma kolorek, który mi się podoba
Na razie jesteśmy za x-cite ale martwią mnie te piankowe koła i kubełkowe siedzisko (Pan w sklepie mówił, że jest dobre, bo odciąża kręgosłup, ale jakoś taka dziwna pozycja do snu jak dla mnie w necie jak zwykle skrajne opinie, jedni, że kubełki sa polecane przez fizjoterapeutów, inni, że wręcz odwrotnie)
A teraz mój mąż pojechał do Ikei po szafę, komodę i kilka innych mniejszych gabarytowo rzeczy typu wanienka, karuzelka, którą Wam pokazywałam... Już się nie mogę doczekać jak wróci
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
aaaa Zazanna ale ci zazdroszczę, że tak szybciutko będziesz miała wózek ja też już chcę swój...
i miałaś rację co do mocy poszłam prasować, powiem wam, że ładnie mi szło, raz, dwa aż... doszłam do ostatniej rzeczy jaką było prześcieradło... jej... nienawidzę prasować prześcieradeł... umęczyłam się z nim ale jakoś poszło i mam prasowanie skończone
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Ja dzisiaj pilnowałam siostrzenicy męża, nie ma to jak zabawa kucykami pony...
Gloria nugetsy smakowały wszsytkim domownikom!! Zapisałam przepis na przyszłość
Dziewczynki tak tak miałam ucztę ale później się czułam tak
Basia - Kubuś cudowny, aż sobie wyobraziłam swoje dziewczę, że ona pewnie też tak ziewa!! I świetnie, że lekarz powiedział, że wszystko w porządku jest Kochana za niedługo będziesz mogła wyjść z Kubusiem na spacer a lepiej niech jeszcze sobie posiedzi parę tygodni
Rita to widzę że większość z nas ma problem z jedzeniem pizzy ja jak zjem za dużo to boli mnie brzuch
Zazanna śliczny kolorek ja się też nad nim zastanawiałam właśnie w sklepie ale zeszło na szary Oj to widzę, że nie tylko ja jestem nie uważna, ja tydzien temu oparzyłam żelazkiem sobie nogę i mam ranę dużą a dzisiaj oparzyłam palec w oleju już sobie myślę, że najlepiej jakbym nic nie gotowała .. no ale nie da się ja tez taką mam wymówkę jeżeli chodzi o czekoladę... żeby mała obudziła się
Agusia a Ty jaki masz ten wyparzacz??
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jurada też wkurzyłam się też zapaiłabym!!
Pesq po proszę o przepis!! Jejku jakie wy cuda robicie!!! spróbowałabyś napisać tylko że inne forum jest lepsze od naszego...
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Asiek forum uzależnia coś o tym wiem
Pesq obiad miałaś wyborowy nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam kaczkę u mnie był schabowy i fasoleczka z bułką
Zazanka też zazdroszczę, że niedługo będziesz miała swój wózek ja tylko mama wróci z urlopu to się ostro biorę za oglądanie wózków na żywo
Ana naprawdę jestem w szoku
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny, wk..wilam sie troche.. kupiliśmy dziś farby do pokoju i sypialni - niby obie szare, no na opakowaniach obie szare tylko inne odcienie.. rozsmarowalismy odrobine na scianie... jedna wpada w blekit a druga prawie biała... NOŻ KUUUUUUUUR.... a na opakowaniu zupelnie inne no nic... zobaczymy jak to bedzie na podkladzie na czysto...
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia na pewno znajdziesz inną lampkę podobną do tej i jeszcze będzie fajniejsza
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pesq napisał: aaaa przyszedł do paczkomatu termometr na podczerwien! Wyslalam Łukasza i juz mam i sie bawie
Jaki sobie zamówiliście ??