BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 5 miesiąc temu #992925 przez pesq
Widzisz Kasia a ja uważam że szyją na wieksze dziewczyny, bo mam m-ke taka:

encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:...jnyxVH02vEtSJ9j32r2s

i sięga mi za kolana :D stara babcia :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #992926 przez jurada
Moj pomocnik

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 5 miesiąc temu #992928 przez jurada
Ja mam L te najtańsze z allegro i sięgają mi do kolana... A do porodu mam 44 rozmiar i sięga do polowy uda. Takze na poród większa po mniejsza:)

9 lata 5 miesiąc temu #992930 przez asiekasiek
Pesq poprawiłaś mi humor tym :D heh wszystko zgadza się :) właśnie ostatnio kilka osób mi mówiło o będzie ciężko zejść z kg itp... a ja sobie właśnie pomyślałam, chociażbym sobie miała ku**a żyły wypruć wrócę do swojej wagi przed i wtedy zobaczą!! Ale wiecie co często takie głupie pytania zadają kobiety które już były w ciąży... i chyba one powinni wiedzieć że takich pytań nie cierpi się !! chyba, że mnie nie lubią i chcą mi dowalić ;)

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #992931 przez Lidziun
ja zamowilam laktator ale reczny ale go nie wyparzam, wzielam tak na wszelki wypadek przy olku np w ogole nie uzywalam, takze bedzie sobie lezal a w razie jak mi sie nie przyda to sprzedam

a co do wyprawki dzieciecej to juz prawie wszystko mam , zostaja jeszcze jakies drobiazgi ale zostawie je sobie na sierpien, teraz zreszta 2-u tygodniowy urlopik, wiec od sierpnia zaczne konczyc hehe, zmiesznie wyszlo, maz mial zrobic kolyske i szafe nie wiem kiedy skonczy, wczoraj na pytanie w ile dni zrobisz cala kolyske powiedzial: dni? chyba tygodni, wiec ja na to to moze juz powinnam zamowic na allegro, mam nadzieje ze ze wszystkim zdaze

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #992934 przez glooria
Sabina gdzie kupilas ten kocyk bo ostatnio widzialam gdzies i mi sie spodobal i teraz mysle gdzie go widzialam ?

9 lata 5 miesiąc temu #992935 przez mysia5
hej hej :)
Melisa śliczna pościel :)
Zaz jakie wafelki mmmm :woohoo:
Mech, cieszę się że wszystko w porządku i Kornelcio grzecznie siedzi w brzusiu :)
Rita śliczne łóżeczko ! <3 takie słodkie :)
Jurada wózeczek śliczny :) tak jak Zaz napisała, dla prawdziwej księżniczki :) :)
Sylwia ale sen haha :laugh: chciałabym to widzieć :lol: , ja miałam dzisiaj same erotyczne sny... całkiem fajne były :whistle: :evil:
Ana, trzymam kciuki za Was, mam nadzieję że będzie dobrze i naprawdę zrozumie swój błąd. Jesteś dzielna bardzo ;*
ja wczoraj zaliczyłam kosmetyczkę i poszłam podciąć końcówki więc jestem zadowolona :) ciężko już się do nóżek schylać a nie chcę małego zgniatać za bardzo :)
Zaz arbuz mmmm <3 choć ja jakoś w tym roku tylko raz trafiłam na takiego mega słodkiego :angry: a teraz mam fioła na punkcie takich brzoskwinek 'ciasteczkowych' ja mówię na nie ufo :lol: są przepyszne dla mnie i chyba nie ma dnia żebym choć jednej nie zjadła, w biedronce czy lidlu mam ich pod dostatkiem <3 :)
ja też nie mogę się doczekać świąt w tym roku, mam nadzieję że będą naprawdę magiczne :) :)
ja na dzień dzisiejszy mam wagę 54 kg :blush:
Pesq ! jaka paczka :ohmy: o rany , ile to radości haa :woohoo:
Kasiu, kochana ja też mam często twardy brzuszek i rozmawiałam o tym z lekarzem, jeśli przy tym nic się nie dzieje to nie martw się, ma prawo tak się dziać :) ;*
Sabinka jakie śliczniutkie rzeczy :)
ooo Pesq ile różności i śliczności , super zakupki ! :) :woohoo:
ja też nie znoszę jak ktoś komentuję kobiety w ciąży, że jakaś jest za gruba czy coś podobnego ... :angry: to jest zupełnie odmienny stan, nosi się dziecko pod serduszkiem i nikt nie ma prawa tego komentować negatywnie... ludzie nie myślą po prostu.
a wczoraj wieczorkiem byłam na wizycie :) i nasz Kacperek ma się dobrze, wody w porządku, obrócił się główką do dołu, więc już wiem że to co mnie tak bombarduje wyżej to nóżki :cheer: i waży 1607 gram :) :) bardzo się cieszę że puki co dobrze się rozwija i mam nadzieję że będzie tak do końca :)

9 lata 5 miesiąc temu #992936 przez basiek149
hej
żyjemy jak co ale jakoś kiepsko się czuję.
ale czytam was na bieżąco ale nie mam dzisiaj sił nic więcej pisać.
wracam do wyra :*

9 lata 5 miesiąc temu #992937 przez asiekasiek
Basia odpoczywaj sobie!!

Mysia 54kg ważysz, jak Ty to robisz to ile przed ciążą ważyłaś ?? pewnie 40kg coś :whistle: kurcze pozazdrościć :whistle:

9 lata 5 miesiąc temu #992941 przez jurada
54kg! Zazdroszczę... Moje marzenie to 55 ale nigdy nie zeszłam poniżej 60kg... Taka chyba moja optymalna waga i juz.

9 lata 5 miesiąc temu #992943 przez pesq
54 Mysia.... w podstawowce tyle pewnie nie wazyłam :lol: ale serio zazdroszcze.. zawsze bylam przy kosci :whistle: :whistle:

9 lata 5 miesiąc temu #992948 przez jurada
Pesq ty jak dalej nie będziesz przybierać na wadze to po porodzie będziesz szprycha.
Podziękowania: pesq

9 lata 5 miesiąc temu #992949 przez jurada
Zaz i mech przepadly :S
Pewnie cieszą oczy wozami swoich chłopaków :)

9 lata 5 miesiąc temu #992950 przez asiekasiek
Jurada właśnie weszłam na forum z nadzieją że coś oglądnę... a tu duże rozczarowanie :angry: Zazanna na pewno już ma i nas trzyma w nie pewności ;) Mech ma mieć dopiero na wieczór...

Jejku ja chciałabym tyle już zamawiać jeszcze a muszę czekać na kasę :P ehhh jak to jest ciężko :)!!!

9 lata 5 miesiąc temu #992952 przez Zazanna
Pesqu ile rzeczy!!! :D

Jurada hahahaha :D
O jaki synuś super <3

Mnie rozwala pytanie „planowane?” –Już kilka osób mnie o to pytało –no czubki :P

Dziewczyny przepraszam za opóźnienie i nie odniesienie się do Waszych wszystkich postów, ale miałam mały przypadek :blink:
Zaraz wszystko opisze, tylko musze zjeść

I załączam zdjęcia :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia