- Otrzymane podziękowania: 95
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Widzę, że Twój kot też musiał przetestować sprzęt mój pomagał składać szafę i wypróbował już wanienkę
Meszku, ale Ty cuda tworzysz. Piękne i oryginalne. A ja mam taki zwykły ten łańcuszek do smoczka A gdzie te sówki nabyłaś? Może ja też coś wymyślę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Asiulek, tort bombowy, na zdjęciu to wręcz nie wygląda jak tort, ale jak zabawka
Kasia Asia, mi na pierwszych prenatalnych główka wyszła na 13 a reszta na 12 tydzień i też od razu się zaczęłam martwić, ale takie rozbieżności są normalne. Później w szpitalu jak miałam często usg to na każdym wychodziło co innego i Malutki rósł sobie w swoim tempie, raz przyspieszał, raz zwalniał, a poszczególne pomiary części ciała też różniły się między sobą. Na ostatnich prenatalnych też mam tydzień różnicy między główką a chyba kością udową. 4 tygodnie to sporo, ale skoro byłaś u dobrego specjalisty i on nic nie mówił to na pewno nie masz się czym przejmować. Pamiętam jak kiedyś czytałam, że dziewczyna się martwiła, że własnie jej maluszek ma dużą główkę i poszła raz jeszcze na usg do jakiegoś specjalisty, a on, żeby się nie martwić, bo widzi, że rodzice mają duże głowy to maluszek też ma i że nic się nie dzieje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Kasia moja ma glowke bpd czy jak to na dwa tyg. Do przodu.. Lekarz na moje pyt. O to powiedzial ze to nie rozmiar glowki ale odległość od skroni do skroni czy jakoś tak i ze nikt nie jest w stu procentach wymiarowy..
Dziewczyny ja juz u teściów i pisze z komórki wiec temu tak slabo
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
A i jeszcze mi się przypominało ze koleżanka z pracy ma wnuczka którego tak często w foteliku trzymali i później musieli go rehabilitowac przez to i młody strasznie przy ym ryczal
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
www.polyvore.com/bright_starts_comfort_h...ng/thing?id=67012261
Milenka bawila sie lalkami i pokazywala je emilce a ona w tym lezaczku
tak rodzila sie siostrzana wiez
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
W ogóle wszelakie zakupy też super, może nie ma się co podpaskami i podkładami zachwycać, ale sama swoje kilka razy oglądałam, bo przecież my się już doczekać nie możemy tych naszych maleństw!!!
Ależ mnie ci goście wymęczyli:) 7-latka - ok, ale ten 3-latek - istny szatan wcielony, od małego! Myślałam, że mu przeszło, ale niestety nie...zresztą, nie ma się co wtrącać w wychowanie, ale np. w pizzerii w NDM się nie mam co pokazywać, hahah
Po powrocie musiałam się na chwilę położyć, właśnie teraz doczyściłam białe krzesła, bo jakimś cudem były w czekoladzie... mała też dziś oszczędna i z mamcią nie chce gadać, pewnie nie utożsamia się z tymi niegrzecznymi dziećmi i dlatego taka ciuchutka, Agacia moja <3
Teraz odkurzę i zmyję podłogę (nie chce mi się, ALE....) a potem nie wiem...chyba pójdę spać. Miałam zacząć wycinać zebry, ALE....zmęczona jestem i nie wiem, czy dam radę...
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
Melduje, ze jestem w szpitalu
Z Maluszkiem wszystko dobrze, wiec prosze sie nie stresowac !
Wczoraj od 21 do polnocy mialan straszny ostry bol w dole brzucha, chcialam isc na ip, ale w koncu przeszedl, a Jasiu szalal.
Dzis ok 18 znowu sie zaczelo, wiec od razu poszlam na ip i sie okazalo, ze man zastoj w nerce, ehh, takze musialam zostac tu...mam nadzieje, ze tylko do jutra.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Dziewczyny u mnie ok, odespałam, tylko trochę osłabiona jestem, ale głowa już tak nie boli. Jutro Was doczytam i poodpisuję
- as1enka1
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0