- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #61545 przez bewipo
Marta piękne dziecko Ja idę do gina w poniedziałek i to będzie też 9t2d to może moje tez tak ładnie będzie widać Aż sie nie mogę doczekać.
Co do prywatnych lekarzy, sporo kasują, ale traktują zupełnie inaczej. Też liczyłam ile to kasy się wydaje i że można na zupełnie inne rzeczy przeznaczyć. Ale chyba nie ma sensu się za mocno zastanawiać. Jak sie cos dzieje to przynajmniej przyjmują od razu, zawsze można dzwonić i się skonsultować. A ciężko sie dostać do dobrego lekarza na NFZ.
Co do prywatnych lekarzy, sporo kasują, ale traktują zupełnie inaczej. Też liczyłam ile to kasy się wydaje i że można na zupełnie inne rzeczy przeznaczyć. Ale chyba nie ma sensu się za mocno zastanawiać. Jak sie cos dzieje to przynajmniej przyjmują od razu, zawsze można dzwonić i się skonsultować. A ciężko sie dostać do dobrego lekarza na NFZ.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez bewipo.
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #61609 przez fanka
Marta, gratuluje , śliczna dzidzia cudowna sprawa takie pierwsze "konkretne" zdjęcie dziecka. Ja dostałam takie pierwsze zdj w pon i też się napatrzeć nie mogłam, studiowałam je dokładnie. A mój mąż po dłuższym wpatrywaniu stwierdził, że widzi między nogami "fajeczkę" także dziewczyny z takich pierwszych zdjęć można wiele wyczytać lecę do kuchni , bo szarlotkę piekę i żeby mi się nie spaliła
- magdamagda1988
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #61658 przez magdamagda1988
Witam dziewczyny nie odzywalam sie bo troche sie zmartwilam a poza tym nie bylomnie domu.. Wiec Martusia sliczne dzieciatko gratuluje a u mnie niby wszytsko w porzadku ale wydaje mi sie ze moja dzidzia jest za mala... bylam w poniedzialek a jutro sie skonczy 8 tydzien czyli w poniedzialek bylam w polowie 7tc od OM 10.12 a cylke mam 31 32 dniowe a moja dzidzia w poniedzialek miala dopiero 7.2 mm to chyba troche za malo ;/ a Ty Marta w ktorym tyg mialas zdjecie robione bo naprawde robi wrazenie
Pozdrawiam was mamusie
Pozdrawiam was mamusie
- magdamagda1988
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #61672 przez Agusia83
Magda, Ty sie niczym nie przejmuj...cykle masz dlugie i do zaplodnienia wcale nie musialo dojsc 14dni przed planowana @ ale duzo pozniej, dlatego tez dzidzius ma takie gabaryty....jak dobrze licze usg mialas robione w 7t3d czyli tak jak ja i MartaM...super....najwazniejsze jest to, ze widzialas malucha i ze slyszalas serducho...czesto sie zdarza, ze dzieci na poczatku sa mniejsze a pozniej doganiaja rowiesnikow...teramin masz rowny tydzien po mnie ...
na pewno wszystko bedzie dobrze...
na pewno wszystko bedzie dobrze...
- magdamagda1988
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #61677 przez magdamagda1988
tak tak napewno nie bylo to w 14 dniu cyklu tylko w 18 moze 19 i mam nadzieje ze dlatego.. powinnam zrobic USG dopiero za miesiac ale moze zrobie szybciej Ogolnie czuje sie bardzo dobrze zadnych mdlosci boli glowy brzucha tylko bola mnie piersi no i oby tak dalej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #61707 przez Marta M
Magda pierwszy raz zobaczylam serduszko w 7t i 2d..i dzidzia miala 8mm...
A to zdjecie mialam robione wczoraj, tj 9t i 2d..i plod wyglada na 8t i 5d...natomiast pecherzyk ciazowy na 9t i 3d...
fanka, ja mialam tak samo, tych zdjec duzo mam i tez wypatrzylam siusiaka ale maz mnie uswiadomil ze to pewnie ogonek...
Ja po porannych wymiotach mam dzien bez mdlosci...ale dalej mam strasznie problemy z siusianiem...boli jak jasna ch...ra..
A to zdjecie mialam robione wczoraj, tj 9t i 2d..i plod wyglada na 8t i 5d...natomiast pecherzyk ciazowy na 9t i 3d...
fanka, ja mialam tak samo, tych zdjec duzo mam i tez wypatrzylam siusiaka ale maz mnie uswiadomil ze to pewnie ogonek...
Ja po porannych wymiotach mam dzien bez mdlosci...ale dalej mam strasznie problemy z siusianiem...boli jak jasna ch...ra..
- magdamagda1988
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #61719 przez magdamagda1988
to sie uspokoilam bo naczytalam sie na necie ze powinno byc wieksze a jak sie dziewczyny robi te suwaczki?
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #61729 przez Marta M
Madziu suwaczki mozna zrobic np na tych stronach:
www.zapytajpolozna.pl/suwaczki.html
www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html
I potem wklejasz ten BBC Code (UBBCode) w Podpis (Wchodzisz Profil, Moj profil, podpis)
www.zapytajpolozna.pl/suwaczki.html
www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html
I potem wklejasz ten BBC Code (UBBCode) w Podpis (Wchodzisz Profil, Moj profil, podpis)
- asia26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #61790 przez Agusia83
Marta, dziekuje bardzo, ze o mnie pamietalas...
,,sama jestem ciekawa ile bedzie mierzyc moj dzidziolek..do lekarza ide 16.02 i wowczas to bedzie 10t3d a usg pewnie kilka dni pozniej...no, ale 11 tydzien ....pierwsze usg mialam w 7t3d a maluszek mial 11,69mm i odpowiadal 7t2d....teraz jestem ciekawa jaki bedzie duzy:)
,,sama jestem ciekawa ile bedzie mierzyc moj dzidziolek..do lekarza ide 16.02 i wowczas to bedzie 10t3d a usg pewnie kilka dni pozniej...no, ale 11 tydzien ....pierwsze usg mialam w 7t3d a maluszek mial 11,69mm i odpowiadal 7t2d....teraz jestem ciekawa jaki bedzie duzy:)
Moderatorzy: ilona