BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #188237 przez klatina
Martusia Gratulujemy!!! Córeczka książkowa :woohoo:
Czekamy na kolejne informacje i zdjęcia Majeczki :)
Kolorowych snów dziewczyny, ja powoli padam z nóg.

Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #188243 przez fanka
ja też zmykam, czuję się coraz gorzej, lecę spać , mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Spokojnej nocy dla wszystkich!!!
13 lata 3 miesiąc temu #188252 przez kasia79
No to ja melduję się jako pierwsza w środę, przeczytałam super wiadomość

MARTA GRATULACJE!!!!

idę dzieci do szkoły budzic.
13 lata 3 miesiąc temu #188261 przez Mała
To ja melduję się druga.

Marta gratuluję, a Maja to całkiem duża kobietka!!

Lecę moje dziecko do przedszkola wysłać i wtedy porządnie do Was zajrzę.
13 lata 3 miesiąc temu #188262 przez slowiczek
Marta - gratulacje, wreszcie sie doczekalas :) ! Bierz Maje pod pache i uciekaj z tego szpitala na dobre :D
13 lata 3 miesiąc temu #188264 przez gosia2324
MARTA GRATULUJE!!!!
Ladnie sobie Maja wazy :)
Super :)
Czekamy na Was !!!!!
13 lata 3 miesiąc temu #188266 przez katy25
MARTA GRATULACJE!
PO TYLU DNIACH W SZPITALU I CZEKANIU NARESZCIE JEST...:):)

Ja dzis wstałam o 6.10, kawa wypita, kawałek napoleonki zjedzony (wczoraj robiłam), mąż wyprawiony do pracy a Ines siedzi dzis ze mna w domku;) pomoże mi troche ogarnac dom.
Najważniejsze, że mam pralke!!! Jedno już sie uprało, drugigo nie wstawiam bo nie mam gdzie wieszac... mam nadzieje że słoneczko wyjdzie to szybciej wyschnie:)

wiecie?
jak czytam Was i że nowe bobasy już są to jakoś sama nie dowierzam, że zaraz będę miała też takiego malucha... co wiecej ostatnio mam schizy i łażę i myślę, czy będzie zdrowe? czy poród bedzie ok? itd itd... Ja mam jeszcze 16 dni do planowanego terminu i narazie cisza:)
Za tydzień w pt ide do lekarza...
Mały rusza sie, ale juz znacznie mniej. Ożywa trochę wieczorem.

Modlę się, aby wszystko było wporządku...

gosia - jagódka to istna ślicznostka! Te zdjęcia, które wczoraj wstawiłaś były przecudowne! tfu tfu zawieś jej czerwoną kokardkę!!!

dziewczyny czy ten proszek lovella on jest bezzapachowy?? bo wyprałam jedno ale nie wiem czy mało go dałam czy on nie pachnie? Ogólnie nie piore w proszkach tylk w płynach... ale na to pierwsze pranie kupiłam proszek nie wiem co mi odwaliło???

Siadam do mojej magisterki jestem w połowie II rozdziału he...
13 lata 3 miesiąc temu #188268 przez Agusia83
Ja tez sie dzis melduje....noc mialam koszmarna....ciagle skurcze...a jak wstawalam do kibelka, to jeszcze bol bioder...a skurcze to takie dziwne, jakby mi sie chcialo kupe i to okropnie bolalo...zadne pozycje nie pomagaly, az w koncu przeszlo...a teraz tylko cmi mnie brzuch i chyba znow sie oczyszczam...

Katy, to prawda, juz za chwilke bedziesz podwojna mama :laugh: Co do proszku, to on ma taki dziwny zapach, taki specyficzny...ja do plukania dodawalam jeszcze plynu lovela, ale zapach taki sam...nie przejmuj sie, na pewno dalas odpowiednia ilosc :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #188270 przez kasia79
te proszki dla dzieci bardzo słabo pachną, raczej tylko takim jakby wiatrem.

jutro mam termin ciekawe czy mnie coś ruszy, czy przenoszę, zrobiłam duże zakupy w razie jak by mnie do szpitala jutro lekarz skierował, żeby mi rodzina z głodu nie umarła, swoją drogą strasznie się martwię co on mi jutro powie, jakiegoś stresa mam przed tą ostatnią wizytą :(
13 lata 3 miesiąc temu #188271 przez kasia79
co się stało z moimi suwaczkami, widzicie je bo ja nie!!!
13 lata 3 miesiąc temu #188273 przez katy25
mhm - czyli jest OK;)

ja ostatnie 2 noce też miałam koszmarne nie mogłam wogóle spać, ale dziś spałam tyle, że wstać musiałam o świcie eh... później na pewno sie położę.

ciekawe co u moniki? może juz jest PO??
13 lata 3 miesiąc temu #188274 przez katy25
ja widze:):)
13 lata 3 miesiąc temu #188287 przez MagdaM
Martusia gratulacje!! :):):):):):)
Majeczko witaj na swiecie!!

Lekarzy za straszenie to bym... :angry:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 3 miesiąc temu #188304 przez Mała
Ja dzisiaj na 16:00 idę do lekarza. Mąż stwierdził, że mam złożyć reklamację, :silly: bo już do tej wizyty miałam nie dotrwać. Ciekawe co mi powie?
Wczoraj to mnie wszystko ciągnęło w dół, kłuły i bolały pachwiny i dół brzucha, a takie parcie i kłucie w odbycie to ja mam już od 9 tygodni. Uczucie fatalne.

A ja się jeszcze pytam, gdzie jest ten mój deszcz szczęścia od 4 kominiarzy? Póki co to tylko z nieba leci. :silly: :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #188309 przez fanka
Ja tez jestem, zgłaszam 1 dzień przeterminowania!!!! i zero objawów, ale za to dobra, spokojna, wyspana noc :-)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia