- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #188266 przez katy25
MARTA GRATULACJE!
PO TYLU DNIACH W SZPITALU I CZEKANIU NARESZCIE JEST...
Ja dzis wstałam o 6.10, kawa wypita, kawałek napoleonki zjedzony (wczoraj robiłam), mąż wyprawiony do pracy a Ines siedzi dzis ze mna w domku;) pomoże mi troche ogarnac dom.
Najważniejsze, że mam pralke!!! Jedno już sie uprało, drugigo nie wstawiam bo nie mam gdzie wieszac... mam nadzieje że słoneczko wyjdzie to szybciej wyschnie:)
wiecie?
jak czytam Was i że nowe bobasy już są to jakoś sama nie dowierzam, że zaraz będę miała też takiego malucha... co wiecej ostatnio mam schizy i łażę i myślę, czy będzie zdrowe? czy poród bedzie ok? itd itd... Ja mam jeszcze 16 dni do planowanego terminu i narazie cisza:)
Za tydzień w pt ide do lekarza...
Mały rusza sie, ale juz znacznie mniej. Ożywa trochę wieczorem.
Modlę się, aby wszystko było wporządku...
gosia - jagódka to istna ślicznostka! Te zdjęcia, które wczoraj wstawiłaś były przecudowne! tfu tfu zawieś jej czerwoną kokardkę!!!
dziewczyny czy ten proszek lovella on jest bezzapachowy?? bo wyprałam jedno ale nie wiem czy mało go dałam czy on nie pachnie? Ogólnie nie piore w proszkach tylk w płynach... ale na to pierwsze pranie kupiłam proszek nie wiem co mi odwaliło???
Siadam do mojej magisterki jestem w połowie II rozdziału he...
PO TYLU DNIACH W SZPITALU I CZEKANIU NARESZCIE JEST...
Ja dzis wstałam o 6.10, kawa wypita, kawałek napoleonki zjedzony (wczoraj robiłam), mąż wyprawiony do pracy a Ines siedzi dzis ze mna w domku;) pomoże mi troche ogarnac dom.
Najważniejsze, że mam pralke!!! Jedno już sie uprało, drugigo nie wstawiam bo nie mam gdzie wieszac... mam nadzieje że słoneczko wyjdzie to szybciej wyschnie:)
wiecie?
jak czytam Was i że nowe bobasy już są to jakoś sama nie dowierzam, że zaraz będę miała też takiego malucha... co wiecej ostatnio mam schizy i łażę i myślę, czy będzie zdrowe? czy poród bedzie ok? itd itd... Ja mam jeszcze 16 dni do planowanego terminu i narazie cisza:)
Za tydzień w pt ide do lekarza...
Mały rusza sie, ale juz znacznie mniej. Ożywa trochę wieczorem.
Modlę się, aby wszystko było wporządku...
gosia - jagódka to istna ślicznostka! Te zdjęcia, które wczoraj wstawiłaś były przecudowne! tfu tfu zawieś jej czerwoną kokardkę!!!
dziewczyny czy ten proszek lovella on jest bezzapachowy?? bo wyprałam jedno ale nie wiem czy mało go dałam czy on nie pachnie? Ogólnie nie piore w proszkach tylk w płynach... ale na to pierwsze pranie kupiłam proszek nie wiem co mi odwaliło???
Siadam do mojej magisterki jestem w połowie II rozdziału he...
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu #188268 przez Agusia83
Ja tez sie dzis melduje....noc mialam koszmarna....ciagle skurcze...a jak wstawalam do kibelka, to jeszcze bol bioder...a skurcze to takie dziwne, jakby mi sie chcialo kupe i to okropnie bolalo...zadne pozycje nie pomagaly, az w koncu przeszlo...a teraz tylko cmi mnie brzuch i chyba znow sie oczyszczam...
Katy, to prawda, juz za chwilke bedziesz podwojna mama Co do proszku, to on ma taki dziwny zapach, taki specyficzny...ja do plukania dodawalam jeszcze plynu lovela, ale zapach taki sam...nie przejmuj sie, na pewno dalas odpowiednia ilosc
Katy, to prawda, juz za chwilke bedziesz podwojna mama Co do proszku, to on ma taki dziwny zapach, taki specyficzny...ja do plukania dodawalam jeszcze plynu lovela, ale zapach taki sam...nie przejmuj sie, na pewno dalas odpowiednia ilosc
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #188270 przez kasia79
te proszki dla dzieci bardzo słabo pachną, raczej tylko takim jakby wiatrem.
jutro mam termin ciekawe czy mnie coś ruszy, czy przenoszę, zrobiłam duże zakupy w razie jak by mnie do szpitala jutro lekarz skierował, żeby mi rodzina z głodu nie umarła, swoją drogą strasznie się martwię co on mi jutro powie, jakiegoś stresa mam przed tą ostatnią wizytą
jutro mam termin ciekawe czy mnie coś ruszy, czy przenoszę, zrobiłam duże zakupy w razie jak by mnie do szpitala jutro lekarz skierował, żeby mi rodzina z głodu nie umarła, swoją drogą strasznie się martwię co on mi jutro powie, jakiegoś stresa mam przed tą ostatnią wizytą
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 3 miesiąc temu #188287 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Martusia gratulacje!!
Majeczko witaj na swiecie!!
Lekarzy za straszenie to bym...
Majeczko witaj na swiecie!!
Lekarzy za straszenie to bym...
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 3 miesiąc temu #188304 przez Mała
Ja dzisiaj na 16:00 idę do lekarza. Mąż stwierdził, że mam złożyć reklamację, bo już do tej wizyty miałam nie dotrwać. Ciekawe co mi powie?
Wczoraj to mnie wszystko ciągnęło w dół, kłuły i bolały pachwiny i dół brzucha, a takie parcie i kłucie w odbycie to ja mam już od 9 tygodni. Uczucie fatalne.
A ja się jeszcze pytam, gdzie jest ten mój deszcz szczęścia od 4 kominiarzy? Póki co to tylko z nieba leci.
Wczoraj to mnie wszystko ciągnęło w dół, kłuły i bolały pachwiny i dół brzucha, a takie parcie i kłucie w odbycie to ja mam już od 9 tygodni. Uczucie fatalne.
A ja się jeszcze pytam, gdzie jest ten mój deszcz szczęścia od 4 kominiarzy? Póki co to tylko z nieba leci.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona