BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #187961 przez fanka
Beti- witamy znów z nami!!! oj wymęczył Cię Filipek trochę ale najważniejsze, że cały i zdrowy jest już z Wami. Może dlatego taki ciężki poród miałaś bo wcześniej z tego co pamiętam nie bardzo miałaś jakieś objawy, ani skurcze Cię nie męczyły ani inne tego typu przedporodowe akcje.

Marta- trzymamy kciuki, dasz radę!!!! Czekamy na Majeczkę.
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #187965 przez megi2501
Beti witamy :ohmy: Jak za Tobą nie tęsknić, jak z Ciebie taka rewelacyjna kobitka!!! Dobrze, że masz to już za sobą. Teraz już tylko będą wspaniałe chwile, bo masz synka.

Dziewczynki wychodzę ściągać krążek.W ogóle jestem wyluzowana. Pomyślcie o mnie za godzinkę. Napisze, jak coś sms-a :)
13 lata 3 miesiąc temu #187966 przez megi2501
Martuś dawaj, dawaj!!! Jesteśmy z Tobą Kochana :ohmy:
13 lata 3 miesiąc temu #187968 przez kasia79
beti miałaś jednym słowem koszmarny poród, ale nic się nie martw następnym razem pójdzie szybciej ;) Fifi jest ślicznym chłopcem i jak sama widzisz już ci to wszystko wynagradza.

Pisałam do Basi czemu się nie odzywa, ale cisza, nic nie odpisuje.

Megi trzymamy kciuki, ciekawe czy coś się zacznie.
13 lata 3 miesiąc temu #187974 przez fanka
13 lata 3 miesiąc temu #187987 przez kasia79
Basia odpisała że jeszcze nie urodziła, nie pisze bo nie ma dostępu do internetu.
13 lata 3 miesiąc temu #187990 przez klatina
Marta dajesz!!! :woohoo:

Ten filmik z dzieciaczkami przeuroczy. Maluszki są kochane :)

Megi trzymamy kciuki. Niech się coś rozkręci od razu. :)

Muszę Wam się wyżalić, bo nie mogę znowu gderać mojemu M. Dość ma na głowie. A ja się zaczynam czuć coraz gorzej. Myślałam, że dziś skurczów nie będzie...i się zaczęło. Do tego boli mnie głowa, pipka i wyję po kontach co chwilę. Nie nadaję się do niczego. :dry:

13 lata 3 miesiąc temu #187991 przez Pyśkaaaa
dziewczyny wiadomośc od Megidziewczyny krążek ściągniety rozwarcie na 1,5 cm ale szyjka wydłużona. Jeśli nie ruszy po tym badaniu to jeszcze tydz ponoszę Julcie. Pozdrawiam wszystkie mamy
13 lata 3 miesiąc temu #187992 przez beti
Głodzilla nakarmiona i przewinięta więc jestem spowrotem :)

Mgiełka, to zależy od Twojego stanu i od godziny, ponieważ ja byłam w kiepskiej formie i nie dałabym rady nawet go utrzymać to dali mi go tylko do ucałowania i zabrali na noworodki...

Kochane jesteście!!!!! :kiss: :kiss:

A moim porodem się nie martwcie, taki zdarza się raz na 1000 więc limit już wyczerpałam :P
13 lata 3 miesiąc temu #187993 przez monika1984lodz
ok ja spakowana, obiadek zjedzony za godzine stawiam sie w szpitalu.
Buziaki dziewczynki :) :kiss:
bede Was informowac i za Wami tesknic.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #187997 przez beti
Monia, będzie dobrze!!! Trzymamy kciuki i czekamy na wieści...
13 lata 3 miesiąc temu #187998 przez fanka
Klatina- tu się możesz żalić do woli, wszystkie tak robimy. Niestety ta końcówka daje w kość nawet tym najbardziej wytrzymały psychicznie i fizycznie. Ja w 9 miesiącu to ryczałam więcej razy niż przez całą ciążę razem wziętą.

A ja dziś poprostu wariuję, zjadałam obiad ok 14:30 - 2 placki ziemniaczane, ok 15:30 kolejne dwa, zaraz po nich 2 banany , a teraz zrobiłam sobie 2 kanapki z masłem czekoladowym i je wcinam przegryzając 3 bananem!!!!No to jest chore!!! jak tak dalej pójdzie to ja się nie doczołgam na tą porodówkę. A tak wogóle to mam dziś ochotę zrobić ostatni "napad" na sklep i kupić sobie kilka rzeczy na które mnie najdzie i wszystko zjeść!!!! tak ostatni raz przed porodem!
13 lata 3 miesiąc temu #187999 przez beti
Laseczki jeszcze jedna sprawa, ja w ciąży przytyłam łącznie 10 kg, został mi już tylko 1 kg :P a podobno jeszcze ma prawo ze mnie ze 4 zejść, więc kg się nie przejmujcie!!! :)

No i znalazłam moje kostki!!! Czekały na mnie w domu!!!! :))))
13 lata 3 miesiąc temu #188000 przez beti
Fanka, i tak zrób bo potem będziesz mogła sobie tylko pomażyć o smażonym i o czekoladzie i masie innych rzeczy!!! :P
13 lata 3 miesiąc temu #188001 przez fanka
Bati- tylko jakby jeszcze mnie ktoś do tego sklepu zaniósł to już by była pełnia szczęścia!!! :-)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia