- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #188605 przez Mała
Jejku Maja jakie ma włoski i jakie gęste
Ja to wczoraj jak ktoś mnie pytał: jak się czuję i wszystkie tego typu pytania zbywałam odpowiedziom, że na takie pytania nie odpowiadam, a co
Dziewczyny ja biorę ten lek na obrzęki, a ja pod prysznicem odkryłam, że nie mam kolan Teraz to jeszcze bardziej się boję tej wizyty, żeby mnie czasem jeszcze przed rozwiązaniem do szpitala nie położył, buuuu
Ja to wczoraj jak ktoś mnie pytał: jak się czuję i wszystkie tego typu pytania zbywałam odpowiedziom, że na takie pytania nie odpowiadam, a co
Dziewczyny ja biorę ten lek na obrzęki, a ja pod prysznicem odkryłam, że nie mam kolan Teraz to jeszcze bardziej się boję tej wizyty, żeby mnie czasem jeszcze przed rozwiązaniem do szpitala nie położył, buuuu
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu #188610 przez kasia79
jak pati wróci to uzupełni tabelkę naszą i tam pod tabelką można wkleić zdjęcia, ale nie wiadomo czy będzie miała czas, może któraś z was zrobi jeszcze raz taką tabelkę na pokazywarce, może ty PALETKA bo wiem że potrafisz. Ja nie mam głowy i dobrego internetu do tego a poza tym pewnie po weekendzie już będę w szpitalu.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #188622 przez mgielka22
No fajne te nasze dzieciaczki Akurat ja z mezem mamy ciemne oczy i oprawy takze pewnie mala bedzie miala po nas moj M ma przesliczny usmiech wiec mysle ze mala tez odziedziczy po nim poza tym na USG widzialam ze bedzie miala spore usta takie calusne
Ajjj co zrobic by to przyspieszyc... cos te prostaglandynki nie dzialaja i olejek tylko dziala dobrze przy wyproznianiu masakra jak ja nie lubie czekac...
Ajjj co zrobic by to przyspieszyc... cos te prostaglandynki nie dzialaja i olejek tylko dziala dobrze przy wyproznianiu masakra jak ja nie lubie czekac...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 3 miesiąc temu #188626 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Ło jejuniuuuuu jakie cudne dzieciaczki!!
I Jagódka i Kacperek i Majeczka nooo do wycalowania
Az sie doczekac nie moge
I Jagódka i Kacperek i Majeczka nooo do wycalowania
Az sie doczekac nie moge
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #188634 przez mgielka22
Qrcze cos czuje ze mala mi zrobi psikusa i bedzie chciala wyjsc wlasnie w ten week kiedy wroclaw bedzie zamkniety bo w sobote jest walka kliczki i adamka, i EKK a w niedziele maraton hasco leku i wtedy caly wro jest wylaczony z ruchu bo im sie biegac zachciewa, ajj lepiej zeby teraz to zrobila to zdaze w sobote na mam talent do domu
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #188637 przez Agusia83
hahaha...niezla jestes...ale ja tez pomyslalam by Emilka wychodzila po wtorku, bo wczoraj byl nowy odcinek "przepisu na zycie"
ciekawe co z tym naszym wozkiem...w niedziele go kupilismy...w poniedzialek dostalam maila, ze status zmieniony, na ...zaplacono....ale od tamtej pory nic...a myslalam, ze od razu go wysla....
ciekawe co z tym naszym wozkiem...w niedziele go kupilismy...w poniedzialek dostalam maila, ze status zmieniony, na ...zaplacono....ale od tamtej pory nic...a myslalam, ze od razu go wysla....
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Agusia83.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #188643 przez fanka
Ale mamy śliczne dzieciaczki, znów się rozczuliłam!!!
bewipo- gratuluje "ekspresowego" porodu, czekamy na kolejne zdjęcia Anitki, już z domu!!!
dziewczyny ten olejek to rycynowy miał być? i ile się go pije? bo ja się dziś wkurzyłam, idę zaraz na długi jak dla mnie spacer, wybiorę sobie kasę z bankomatu i wstąpię do apteki po ten olejek. A jak wrócę do domu to obiecałam sobie , że chodzę po schodach. Zrobię sobie taki maraton, muszę trochę pomóc temu mojemu synkowi.
bewipo- gratuluje "ekspresowego" porodu, czekamy na kolejne zdjęcia Anitki, już z domu!!!
dziewczyny ten olejek to rycynowy miał być? i ile się go pije? bo ja się dziś wkurzyłam, idę zaraz na długi jak dla mnie spacer, wybiorę sobie kasę z bankomatu i wstąpię do apteki po ten olejek. A jak wrócę do domu to obiecałam sobie , że chodzę po schodach. Zrobię sobie taki maraton, muszę trochę pomóc temu mojemu synkowi.
Moderatorzy: ilona