- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #196502 przez klatina
Dzięki Mgiełka
Dziewczyny gratuluję dzieciaczków Udało mi sie wczoraj wszystko przeczytać, ale już nie miałam siły się odzywać. Przez 2 dni biegaliśmy z M po sklepach. Umierałam już.
Wieczorem wzięły mnie skurcze...jak zwykle. Mgiełka wie najlepiej że należy je lekceważyć hehehe
Ale do 1. w nocy nie mogłam zasnąć. Zdrzemnęłam się może godzinkę, potem skurcze do godz.4 co 5,6 minut. Do 5. znowu przymknęłam oko na godzinę i od nowa co 5 minut. Pojechałam autobusem na KGT. Jak się przesiadłam do drugiego to już miałam skurcze co 2 minuty (do przeżycia). W szpitalu Pan doktor mnie zbadał i stwierdził, że szyjka długa, ujście na 0,5 cm i mogę jechać do domu.
I bądź tu człowieku mądry
Jak wracałam to myślałam, że wgryzę się w coś w autobusie. Skurcze co 2 minuty z bólami krzyżowymi miałam do 16. I odszedł mi czop. Teraz mam dalej ale nieco rzadziej. Na razie nigdzie nie jadę, czekam aż się czupryna pokaże albo coś innego już się nie nabiorę.
Dziewczyny gratuluję dzieciaczków Udało mi sie wczoraj wszystko przeczytać, ale już nie miałam siły się odzywać. Przez 2 dni biegaliśmy z M po sklepach. Umierałam już.
Wieczorem wzięły mnie skurcze...jak zwykle. Mgiełka wie najlepiej że należy je lekceważyć hehehe
Ale do 1. w nocy nie mogłam zasnąć. Zdrzemnęłam się może godzinkę, potem skurcze do godz.4 co 5,6 minut. Do 5. znowu przymknęłam oko na godzinę i od nowa co 5 minut. Pojechałam autobusem na KGT. Jak się przesiadłam do drugiego to już miałam skurcze co 2 minuty (do przeżycia). W szpitalu Pan doktor mnie zbadał i stwierdził, że szyjka długa, ujście na 0,5 cm i mogę jechać do domu.
Jak wracałam to myślałam, że wgryzę się w coś w autobusie. Skurcze co 2 minuty z bólami krzyżowymi miałam do 16. I odszedł mi czop. Teraz mam dalej ale nieco rzadziej. Na razie nigdzie nie jadę, czekam aż się czupryna pokaże albo coś innego już się nie nabiorę.
Temat został zablokowany.
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #196503 przez klatina
Dzięki Mgiełka
Ale do 1. w nocy nie mogłam zasnąć. Zdrzemnęłam się może godzinkę, potem skurcze do godz.4 co 5,6 minut. Do 5. znowu przymknęłam oko na godzinę i od nowa co 5 minut. Pojechałam autobusem na KTG. Jak się przesiadłam do drugiego to już miałam skurcze co 2 minuty (do przeżycia). W szpitalu Pan doktor mnie zbadał i stwierdził, że szyjka długa, ujście na 0,5 cm i mogę jechać do domu.
Ale do 1. w nocy nie mogłam zasnąć. Zdrzemnęłam się może godzinkę, potem skurcze do godz.4 co 5,6 minut. Do 5. znowu przymknęłam oko na godzinę i od nowa co 5 minut. Pojechałam autobusem na KTG. Jak się przesiadłam do drugiego to już miałam skurcze co 2 minuty (do przeżycia). W szpitalu Pan doktor mnie zbadał i stwierdził, że szyjka długa, ujście na 0,5 cm i mogę jechać do domu.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu #196520 przez mgielka22
No ladnie Klatina ale jaki lekarz beszczelny mogl Cie zostawic a nie kazac wracac... zobaczysz rozkreci sie tylko gorzej jak juz masz rozwarcie i zacznie wychodzic i bedzie jak ciaza z zaskoczenia Podziwiam Cie i 3mamy kciuki zeby poszlo szybko i sprawnie
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu #196534 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Sliczna Niunia
Klatina trzymam kciuki
Nunulka nie chce zasnac...o 17 dostawilam ja do cyca possala godzine potem dojadla jeszcze butle i teraz nie chce spac hehe pewnie zasnie jak bedzie czas na kapiel
Klatina trzymam kciuki
Nunulka nie chce zasnac...o 17 dostawilam ja do cyca possala godzine potem dojadla jeszcze butle i teraz nie chce spac hehe pewnie zasnie jak bedzie czas na kapiel
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #196543 przez gosia2324
Mała napisał:
Ja jem prawie wszystko, pije oczywiscie kawe z DDDuza iloscia mleka i jadlam raz frytki, malej nic nie jestNo Megi dawaj, dawaj!!!
A ja o Megi i Pyścee dzisiaj myślałam. Wszystkie termin mamy na 23, ja już mam tygodniowego szkraba, Megi po krążku to też powinna szybciej, a Pyśkaaa jak los chce, oj jaka ta natura dziwna.
Mamy karmiące piersią jecie pieczonego kurczaka albo zupę pomidorową czy ogórkową? Wczoraj zjadłam faszerowane skrzydełko pieczone i nic Olce nie było, to chyba po udku z kurczaka też nie powinno, co?
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #196547 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #196548 przez gosia2324
Filipek i Nunka do schrupania :
PROSIMY O WIECEJ ZDJECI WRZESNIOWYCH MALUCHOW !
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A to moja Pysiołka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
PROSIMY O WIECEJ ZDJECI WRZESNIOWYCH MALUCHOW !
A to moja Pysiołka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gosia2324.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #196549 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Gosia Jagodka jest przeslodka
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #196581 przez klatina
Gosia, ależ Jagódka jest maleńka krupcia. Dopiero to widać jak maluszek jest na rękach. Cukiereczek cudny
Ja też już tak chcę!!!
Raz na pół godziny jakiś skurcz i lipa. Teraz to już przegięcie
Już mam obolały cały dół od tych skurczy
Ja też już tak chcę!!!
Raz na pół godziny jakiś skurcz i lipa. Teraz to już przegięcie
Już mam obolały cały dół od tych skurczy
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #196588 przez Pyśkaaaa
dziekuje babeczki
Gosia Jagódka wygląda na takiego małego aniołka
Monis sliczny wiersz aż sie wzruszyłam Nunulka słodko śpi ach...
dziewczyny a mi odchodszi czop szkoda że nie wody albo że to nie skurcze ale zawsze jakaś nadzieja jest...
Klatina no to niexle Cie meczy... ach te nasze uparciuchy
Gosia Jagódka wygląda na takiego małego aniołka
Monis sliczny wiersz aż sie wzruszyłam Nunulka słodko śpi ach...
dziewczyny a mi odchodszi czop szkoda że nie wody albo że to nie skurcze ale zawsze jakaś nadzieja jest...
Klatina no to niexle Cie meczy... ach te nasze uparciuchy
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona