- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #195901 przez Mała
Witam po całkiem dobrej nocy. Karmienie o 24:00, 3:35 i 7:00
Agusia gratuluje jeszcze raz, a Emilka duża dziewczyna
Doczekacie się dwupaczki, a teraz korzystajcie i śpijcie do woli, a i pojedzcie sobie zakazanych rzeczy.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agusia gratuluje jeszcze raz, a Emilka duża dziewczyna
Doczekacie się dwupaczki, a teraz korzystajcie i śpijcie do woli, a i pojedzcie sobie zakazanych rzeczy.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Mała.
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #195933 przez Pyśkaaaa
witam i ja w dwupaku
wiadomość od Megi Od 1w nocy ma skurcze co 5-6 min i jest na sali przedporodowej
no i mnie wyprzedziła ech... zostałam sama z 23
Agusia cudowna aa jaka długaśna
Magdamagda ja tez sie dobrze czuję ale chciałabym juz to miec za sobą i tulić mego malucha
Mała ależ cudowne te Twoje dzieci
a poza tym noc b. dobra dalej brak objawow...
wiadomość od Megi Od 1w nocy ma skurcze co 5-6 min i jest na sali przedporodowej
no i mnie wyprzedziła ech... zostałam sama z 23
Agusia cudowna aa jaka długaśna
Magdamagda ja tez sie dobrze czuję ale chciałabym juz to miec za sobą i tulić mego malucha
Mała ależ cudowne te Twoje dzieci
a poza tym noc b. dobra dalej brak objawow...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- SYLWIA
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #195950 przez slowiczek
Agusia, poszalałaś, duża córa ! Gratuuluję !!!!
mam pytanie do rozpakowanych mam - czy waszym maleństwom zdarza się zwymiotować ? albo obficie ulać ? wystarczy, że małej się nie odbije i już jest problem...zwykle odbijam ją kilka razy podczas jedzenia bo je strasznie łapczywie ale dziś na sam koniec nie chciało jej się odbić, tarmosiłam ją dosyć długo i mi zwymiotowała....nie wiem czy to normalne czy nie...w internecie czytałam, że się zdarza ale nie wiem co o tym myśleć
mam pytanie do rozpakowanych mam - czy waszym maleństwom zdarza się zwymiotować ? albo obficie ulać ? wystarczy, że małej się nie odbije i już jest problem...zwykle odbijam ją kilka razy podczas jedzenia bo je strasznie łapczywie ale dziś na sam koniec nie chciało jej się odbić, tarmosiłam ją dosyć długo i mi zwymiotowała....nie wiem czy to normalne czy nie...w internecie czytałam, że się zdarza ale nie wiem co o tym myśleć
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #195956 przez gosia2324
slowiczek napisał:
Takie ulewania sa normalne, nam tez sie zdarzają, Jagódka jak sie przeje to nawet uleje jej sie nosem ...
A u nas w nocy masakra, w nosie cos jej chlupało, zakropiłam jej woda morska i odciągnęłam aspiratorem, mam nadzieje ze to nic poważnego, Kuba sie wyleczył, mam nadzieje ze jaj nie zaraził ....
Agusia, poszalałaś, duża córa ! Gratuuluję !!!!
Takie ulewania sa normalne, nam tez sie zdarzają, Jagódka jak sie przeje to nawet uleje jej sie nosem ...
A u nas w nocy masakra, w nosie cos jej chlupało, zakropiłam jej woda morska i odciągnęłam aspiratorem, mam nadzieje ze to nic poważnego, Kuba sie wyleczył, mam nadzieje ze jaj nie zaraził ....
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #195982 przez pati-m
Witam dziewczynki!
O matko jaki miałam zakręcony weekend! Rozpoczął się sezon odwiedzania i co jakiś czas goście do Kacpra przychodzili. Nawet nie miałam kiedy do Was zajrzeć.
Przede wszystkim gratuluję nowym mamusiom!!! Katy i Agusia - śliczne macie kruszynki!
Mysza i Mała - zdjęcia rewelacja!
Nam się póki co nie ulewa, ale bardzo często mały ma czkawkę. Czy u Waszych maluszków też tak często się pojawia? I jak sobie z nią radzicie?
O matko jaki miałam zakręcony weekend! Rozpoczął się sezon odwiedzania i co jakiś czas goście do Kacpra przychodzili. Nawet nie miałam kiedy do Was zajrzeć.
Przede wszystkim gratuluję nowym mamusiom!!! Katy i Agusia - śliczne macie kruszynki!
Mysza i Mała - zdjęcia rewelacja!
Nam się póki co nie ulewa, ale bardzo często mały ma czkawkę. Czy u Waszych maluszków też tak często się pojawia? I jak sobie z nią radzicie?
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #196065 przez Ani-ta
Agusia gratuluje ślicznej i dużej córeczki
Mysza śliczne zdjęcia też już bym chciała robić mojemu szkrabowi zdjęcia, mój mąż kupił nawet nowy aparat co by synkowi robić śliczne zdjęcia
Mala twoje dzieci są bardzo podobne do siebie widać że Kamil jest bardzo za swoją małą siostrą
Mysza śliczne zdjęcia też już bym chciała robić mojemu szkrabowi zdjęcia, mój mąż kupił nawet nowy aparat co by synkowi robić śliczne zdjęcia
Mala twoje dzieci są bardzo podobne do siebie widać że Kamil jest bardzo za swoją małą siostrą
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #196097 przez mgielka22
Czesc Dwupaczki i te rozpakowane
Super ze Megi dzis urodzi moze teraz kazda z nas w kazdy dzien wyda malenstwo na swiat ale byloby super kolejny maluszek
Agusia sliczna malutka i dziekuje za smsa
Laseczki nie ma co siebie przepuszczac i tak maluchy zrobia nam psikusa i wyjda w najmniej oczekiwanym momencie choc takie czekanei dobija to fakt...
Dzis u mnie pada, wszyscy w pracy jestem sama i zas nie mam pomyslu na to co robic...
Ostatnio cos slabo tu piszemy...
Super ze Megi dzis urodzi moze teraz kazda z nas w kazdy dzien wyda malenstwo na swiat ale byloby super kolejny maluszek
Agusia sliczna malutka i dziekuje za smsa
Laseczki nie ma co siebie przepuszczac i tak maluchy zrobia nam psikusa i wyjda w najmniej oczekiwanym momencie choc takie czekanei dobija to fakt...
Dzis u mnie pada, wszyscy w pracy jestem sama i zas nie mam pomyslu na to co robic...
Ostatnio cos slabo tu piszemy...
Moderatorzy: ilona