- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Witam.
Lily trzymaj się w tym szpitalu i szybko się rozsypujReszcie też życzę odpłynięcia wód
Ja się martwiłam, jak ja dam radę z dwójką dzieci i jeszcze dom poprowadzić, ale póki co idzie mi całkiem, całkiem. Kamil w przedszkolu, Olka śpi, obiad podszykowany, posprzątane, pranie wstawione. W takim tempie to może mi się uda te kilogramy nie tylko po Olce, ale i coś po Kamilu zrzucićFakt, że wieczorem padam na pysk
U nas ładna pogoda byłam z Olką 10 min. na dworze, chyba jej się podobało, bo zaraz zasnęła, ale czapka to jest horror. Wasze maluchy tez tak nie lubią czapek?
Mala ja tez im wiecej mam obowiazkow tym bardziej potrafię wszystko ogarnąć

Jagodka lubi czapki, nie przeszkadza jej zakładanie.
Ja pomalu szykuje sie na chrzciny?
Szukam jej na allegro jakiejś sukieneczki

A Wy kiedy chrzcicie maluchy ????
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29

My właśnie się zastanawiamy nad chrzcinami i ni w 5 ni w 10 nam nie pasuje. Kamil idzie na zabieg na migdałki, potem Olka pierwsze szczepienie, ale chyba zrobimy 30.10., a jak nie to pozostanie nam 16.10 (moje urodziny

A w co myślisz ubrać Jagódkę? To już może być zimno.
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Migielka może już cały wypłynął
To byloby go o wiele za malo...z tego co dziewczyny pisaly jego jest full a ja mialam tak go skapo owszem co pare dni wychodzil ale nie zatrwazajacej ilosci... Wiecej smarkow mi takich z nosa wyszlo niz z dolu

Ja bede chrzcila w pierwszy dzien swiat BN
- Paletka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- A...jest juz z Nami:)
- magdamagda1988
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- LILY
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
My też planujemy chrzciny w Boże Narodzenie bo akurat wtedy są wszyscy na miejscu a tak to większość za granicą.
Mój brzuch wygląda jak półeczka, mogłabym sobie coś na nim postawić

- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- magdamagda1988
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Dziewczyny moze powinnysmy sie odezwac do mamus pazdziernikowych bo kto wie czy nie zahaczymy o nie

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Zamowialm jej czapeczke i buciki z rekodzielaGosia coś w tym jest, że jak się ma więcej obowiązków to i czasu musi starczyć
My właśnie się zastanawiamy nad chrzcinami i ni w 5 ni w 10 nam nie pasuje. Kamil idzie na zabieg na migdałki, potem Olka pierwsze szczepienie, ale chyba zrobimy 30.10., a jak nie to pozostanie nam 16.10 (moje urodziny).
A w co myślisz ubrać Jagódkę? To już może być zimno.
allegro.pl/chrzest-prezent-buciki-rekodz...owe-i1826268187.html
allegro.pl/chrzest-czapeczki-rekodzielo-...bor-i1819953696.html
bialy zestaw z jagodowym kwiatuszkiem

Szatka allegro.pl/szatka-imienna-haftowa-do-chr...tka-i1809195621.html pięknie jest wykonana , wiec polecam !
Do kościoła mam taki milutki biały kombinezon, a pod spod szukam jakiejś sukieneczki),
Tylko chce cos skromnego i wygodnego dla niej, nie cierpię jak dziecko do chrztu wyglada jak mala beza w tiulach i falbanach

My robimy właśnie 16 go

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mały najedzony, leży i próbuje gadać nie wiadomo z kim, więc mam chwilę żeby skrobnąć

Przede wszystkim GRATULACJE DLA KLATINY!

Gosia - Jagódka cudowna! Jagód nie lubię, ale Twoją królewnę to schrupać można

Jak mi Kacper pozwoli to wkleję dziś fotki mojego głodomorka

Mysza - u mnie też raz w nocy mały dostał kolki. Na szczęście to był tylko lekki atak, ale czułam się zupełnie bezradna. Byliśmy u pediatry na wizycie kontrolnej i ona poleciła nam kropelki Bobotic. To jest taki zastępnik espumisanu dla dzieci. Co prawda można go stosować od 1m-ca życia, ale ona mówiła, że takiemu maluszkowi jak Kacper można podać 2 kropelki na smoczek do wyssania i na pewno mu to nie zaszkodzi, bo to jest lek, który nie wchłania się do organizmu, tylko zostaje wydalany w takiej postaci, w jakiej jest przyjmowany. Daliśmy małemu 2 kropelki na smoczek i dzisiejsza noc była spokojna - popuszczał bąki i mu ulżyło

- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]