- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Smerfetka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Joanna-Rona
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #197476 przez Joanna-Rona
Witajcie Kochane Dziewczyny!
Ja w zeszłym roku o tej porze też cierpiałam na zespół nerwów przedporodowych. Ostatecznie 27 września przyszła na świat Alicja teraz już duża panna. A ja cóż kończę właśnie wychowawczy i niestety wracam do pracy. Cudowne chwile przed Wami! Gratuluje już tym rozpakowanym Mamusiom!
mgielka22 KTG w szpitalu nie jest odpłatne, powinnien Cie na nie skierować lekarz prowadzący który Cię prowadzi i zazwyczaj pracuje w danym szpitalu. Powinnaś mieć ze sobą książeczkę ubezpieczeniową.
Ja w zeszłym roku o tej porze też cierpiałam na zespół nerwów przedporodowych. Ostatecznie 27 września przyszła na świat Alicja teraz już duża panna. A ja cóż kończę właśnie wychowawczy i niestety wracam do pracy. Cudowne chwile przed Wami! Gratuluje już tym rozpakowanym Mamusiom!
mgielka22 KTG w szpitalu nie jest odpłatne, powinnien Cie na nie skierować lekarz prowadzący który Cię prowadzi i zazwyczaj pracuje w danym szpitalu. Powinnaś mieć ze sobą książeczkę ubezpieczeniową.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Joanna-Rona.
Temat został zablokowany.
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Ani-ta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Smerfetka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #197534 przez Smerfetka
Mgiełko mój lekarz pracuje w szpitalu w którym robiłam badanie. Kazał mi się zgłosić jak minie termin a nie urodzę więc poszłam 
Ale jak zgłosisz się do szpitala w którym zamierzasz rodzić to myślę że bez problemu Ci zrobią to badanie

Ale jak zgłosisz się do szpitala w którym zamierzasz rodzić to myślę że bez problemu Ci zrobią to badanie

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #197570 przez mYSZA
Gosia, słodziak z tej Jagódka!
moja lekarka pracowała w szpitalu w którym rodziłam i dawała mi co tydzień skierowania żeby mieć 5 ktg na 24h
co do kolki- dzięki Pati. spisze sobie tą nazwę. jutro idziemy do lekarza wiec z nią też pogadam o tym.
a w ogóle dzis Janko ma takie odparzenia, ze masakra. zasnęliśmy po tym ataku kolkowym o 2- tj wtedy go karmiłam i wiedziałam, że kupkę walnął w pieluchę i ze go po karmieniu musze przewinać. ale obydwoje ( tj. ja i Jan, bo mój mąż padł już po tym nocnym spacerze po tarasie) zasnęliśmy i biedak leżał z tą kupą do 6.30;/ wygląda to nieniajlepiej ale jak go wysmarowałam sudocremem to był prawie cały biały od pasa po kolana wiec mam nadzieję, ze zadziała!
oj ciężko jest być mama takiego malucha- jest się mu niezbędnym do życia a i tak nie zawsze jesteśmy w stanie pomóc w cierpieniu. i cierpi sie wtedy też!
moja lekarka pracowała w szpitalu w którym rodziłam i dawała mi co tydzień skierowania żeby mieć 5 ktg na 24h
co do kolki- dzięki Pati. spisze sobie tą nazwę. jutro idziemy do lekarza wiec z nią też pogadam o tym.
a w ogóle dzis Janko ma takie odparzenia, ze masakra. zasnęliśmy po tym ataku kolkowym o 2- tj wtedy go karmiłam i wiedziałam, że kupkę walnął w pieluchę i ze go po karmieniu musze przewinać. ale obydwoje ( tj. ja i Jan, bo mój mąż padł już po tym nocnym spacerze po tarasie) zasnęliśmy i biedak leżał z tą kupą do 6.30;/ wygląda to nieniajlepiej ale jak go wysmarowałam sudocremem to był prawie cały biały od pasa po kolana wiec mam nadzieję, ze zadziała!
oj ciężko jest być mama takiego malucha- jest się mu niezbędnym do życia a i tak nie zawsze jesteśmy w stanie pomóc w cierpieniu. i cierpi sie wtedy też!
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #197610 przez Pyśkaaaa
Gratuluje Klatina
Migielka ja za KTG płace 30 zł moj lekarz też nie podlega zadnemu szpitalowi i wykonuje je prywatnie ale jak dziewczyny piszą mozesz sie zgłosic do szpitala z ubezpieczeniem i powinni zrobic...
dziewczyny ale mnie boli w okolicach krzyża chyba umrę...
Gosia Jagodka cudna

Migielka ja za KTG płace 30 zł moj lekarz też nie podlega zadnemu szpitalowi i wykonuje je prywatnie ale jak dziewczyny piszą mozesz sie zgłosic do szpitala z ubezpieczeniem i powinni zrobic...
Gosia Jagodka cudna

- Edyta1986
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #197612 przez Edyta1986
hej kobietki 
ja jutro ide do szpitala bo juz bede tydzien po terminie i pewnie beda juz wywolywac bo objawow zadnych ani nic
w zwiazku z tym to mam pytanko:czy ktoras z was moglaby mi na priva wyslac numer kom to bym sie odezwala jak sie juz "urodzimy" i jakies zdjecie Wojtusia wyslala
Pozdrawiam

ja jutro ide do szpitala bo juz bede tydzien po terminie i pewnie beda juz wywolywac bo objawow zadnych ani nic

w zwiazku z tym to mam pytanko:czy ktoras z was moglaby mi na priva wyslac numer kom to bym sie odezwala jak sie juz "urodzimy" i jakies zdjecie Wojtusia wyslala

Pozdrawiam

- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #197613 przez mgielka22
Pyśkaaaa napisał:
Pyska moze sie zaczyna porod
Gratuluje Klatina
![]()
Gosia Jagodka cudna
Pyska moze sie zaczyna porod

- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #197649 przez gosia2324
Pyśkaaaa napisał:
Boli jak na okres i twardnieje co jakis czas,
A przy skurczu jest tez takie uczucie jak zaciskanie paska na 10-15 sekund
tylko że mnie boli tak jednostajnie.
dziewczyny a jeszcze głupie pytanie mam jak macie skurcz to was boli dół brzucha tak jak na okres i przy okazji twardnieje czy to jakiś inny ból
Boli jak na okres i twardnieje co jakis czas,
A przy skurczu jest tez takie uczucie jak zaciskanie paska na 10-15 sekund
Moderatorzy: ilona