- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
hej
malutkiemutez charczy w nosku i robie to samo co wy sol i odciąganie
dziewczyny ale macie duze śliczne dzidziolki nasz jescze taki kruszek malutki...
co do pologu to ze mnie leci jeszcze sporo ale w sumie to ja 1,5 tyg po cesarce
Beti co do porodu to masz racje pwoinnysmy se podac rece 12 godz meczarni i cesarka... a powiedz mi jak Twoja rana? bo moja juz prawie zagojona... nawet jeansy włoże i nie uciska za bardzo
a i jeszcze wam powiem ze zostało mi 5 kilo z 15 do zrzucenia
Nooo, tylko, że u mnie 20 h i CC
Rana już ok, ale wszystkie jeansy mnie wkurzają, bo mi ją drażnią, jest na takiej niefortunnej wysokości ((
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A w nocy sie przerazilam...oczywiscie od 2 do 4:30 miej]lismy sajgon, mala nie spala. Nic nie pomagalo, noszenie na rekach, lulanie, kladzenie na lozku, mowieni do niej, kamienie, przewijanie...ciagle plakala...a przeciez dostala leki na noc...az w koncu o 4:30 udalo mi sie ja uspic a o 5 nad ranem obudzil mnie przerazliwy krzyk...zerwalam sie na rowne nogi, wzielam kruszynke na rece...i sie okazalo, ze jest cala przemoczona...no to jak najszybciej ja rozebralam..ona zaczela sie zanosic placzem, wiec wzielam na raczki i zaczelam przytulac..w pokoju byl polmrok...no i zauwazylam na jej pleckach jakies wybroczyny, wystraszylam sie, ze to ropne krostki...zaswiecilam swiatlo...i sie okazalo, ze moja krolewna ma kupe na plecach ulzylo mi pierwszy raz Emilcia zrobila taka kupe, ze wyladowala na plecach mialyscie juz tak?
Taaaak, ja tej nocy tylko Fifi się załatwił aż po samą szyję
Ale to nic, poprzedniej nocy nasikał mi do oka!!!!!!
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gosia - Jagódka na modelkę Widzę, że lovi się przyjęły, też mam takie
A ja siedzę i czekam na męża, aż wróci z wyjazdu. Wszędzie kurcze korki, a on ma jeszcze ponad 100km do domku. Do tej pory mi się nie zdarzyło zostać samą w nocy z małym i póki co bym tego nie chciała
Dziewczynki mam pytanko - jak walczycie z rozstępami? Oczywiście to pytanie do tych, które je mają. Ja na brzuchu wyglądam jak zebra
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusia - mogłabys proszę opisać to ćwiczenie?
gosia - Jagódka na modelkę Widzę, że lovi się przyjęły, też mam takie
A ja siedzę i czekam na męża, aż wróci z wyjazdu. Wszędzie kurcze korki, a on ma jeszcze ponad 100km do domku. Do tej pory mi się nie zdarzyło zostać samą w nocy z małym i póki co bym tego nie chciała
Dziewczynki mam pytanko - jak walczycie z rozstępami? Oczywiście to pytanie do tych, które je mają. Ja na brzuchu wyglądam jak zebra
Pati, mój ma jeszcze ponad 350 km
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Paletce tez chcialam pogratulowac, nie wiedzialam Kochana, ze urodzilas...
Pati, jak sciagniecie pieluszke, to przygnij nozki synka do brzuszka, ale w taki sposob by uniosla sie pupa...wowczas zobaczysz jak rozluznia sie odbyt i zacznie sie otwierac jesli maluszek bedzie chcial zrobic kupke...tylko przytrzymaj pieluszke, by strumien kupy polecial do pieluszki a nie na Ciebie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusia - dziękuję za instruktaż Widzę, że Ty nie zdążyłas podłożyć pieluszki Na mnie ostatnio Kacper zwymiotował, no i cóż - i tak kocham tego mojego szkraba
Mój bąbelek jadł po 7 i teraz śpi grzecznie na brzuszku, bo tak jest mu łatwiej bączki puszczać. A ja korzystam z chwili i piszę do Was, bo zjadłam już śniadanko i wstawiłam pranie, a zaraz biorę się za przygotowanie obiadu (jak zdążę)
Muszę Wam powiedzieć, że moja mama miała rację - mówiła, że przy dziecku człowiek uczy się niesamowitej organizacji i wykorzystywania każdej minuty dnia. Ja teraz mogę to potwierdzić. Dawniej potrafiłam się do czegoś zbierać poł dnia, rozwlekać wszystko, a teraz wszystko robię szybciej, bo trzeba wykorzystać te chwile kiedy Kacper śpi lub grzecznie sobie leży
Miłego weekendu kochane mamusie
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moja maluch tfu tfu kolek nie ma tylko czesto wymiotuje wczoraj zarzygał tate dzisiaj mnie.. przyjdzie polozna to zapytam co i jak...
a my dzisiaj i jutro gościnnie:) dobrze ze mamy pomagaja cos zrobic do jedzonka. jutro się zwala cała rodzina chyba bym padła jak bym miała sama gotowac....
Gosia Jagodka cudowna ach ach...
dobra wracam do pisania reklamacji bo mi za duzy rachunek policzyli bezpodstawnie wrrr...
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Agusia ale cie Emilka urządziła
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Agus ale Cie Emi urzadzila hihi
Butelka jakby troche pomogla, Emi napewno lyka mniej powietrza, ale mimo wszystko nie uchronilo to nas przed kolka w 100%, jednak sa one krotsze.Wiec dziewczynki ta butelka jest naprawde dobra i ja polecam - jutro kupujemy jeszcze jedna
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]