- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
- Otrzymane podziękowania: 0
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Ja też byłam z Olką u lekarza, bo ma bardzo brzydką buźkę, dużo krosteczek i bardzo rozogniona, a do tego w nosku chrapocze, ale to to od Kamila podłapała. Dostała maść chłodzącą, ale taka buźka póki co może się zdarzyć. Moje szczęście waży 3700 g i przez 3 tyg. przybrała 1 kg , a ja się martwiłam, że za długo śpi i może nie dojada.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
A my dzis probujemy leki, ktore zapisala dr....juz podalismy Emilce Delicol oraz wode koperkowa...a jak sie obudzi to damy jej viburcol w czopkach...ciekawe czy pomoze jej to na brzuszek a dla nas na sen?
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Basiu, cieszymy sie, ze juz jestes z nami i ze masz malutkiego przy sobie...faktycznie olbrzym niesamowity i porod ciezki, ale najwazniejsze, ze sie udalo:)
A my bylismy dzis u lekarza...Emilka wazy juz 4410 pani dr powiedziala, ze skoro od najnizszej wagi ze szpitala przytyla w ciagu 19 dni 620g, to naprawde sporo i widac, ze mleczko mamy bardzo lubi Ucieszylam sie bo od ostatniego wazenia Emisia przybrala 200g, a to bylo 6 dni temu Do tego corcia jest okazem zdrowia...dostalismy skierowanie do poradni audiologicznej i endokrynologicznej z racji mojej choroby tarczycy...ale miejmy nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze...
A ja zrobilam sobie wczoraj badania, morfologie i tsh...krew nadal kiepska...ale bardziej przerazil mnie poziom tsh...w ciazy mialam na poziomie 3... 3,6...a dzis? 0,131....chyba z niedoczynnosci wpadlam w nadczynnosc....zastanawiam sie czy odstawic euthyrox? Nie usmiecha mi sie wizyta u endo, bo znow moja kieszen uszczupli sie o 100...a tak, poczekam 3 tygodnie i pojde do ginki, ktora rowniez jest endo i cos doradzi,...
Agusia wynik TSH masz dobry!
Im mniejszy tym lepszy!Nie przestawaj brac lekow.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Kasia śliczna Amelcia.
Ja też byłam z Olką u lekarza, bo ma bardzo brzydką buźkę, dużo krosteczek i bardzo rozogniona, a do tego w nosku chrapocze, ale to to od Kamila podłapała. Dostała maść chłodzącą, ale taka buźka póki co może się zdarzyć. Moje szczęście waży 3700 g i przez 3 tyg. przybrała 1 kg , a ja się martwiłam, że za długo śpi i może nie dojada.
KAsia i co Ola dostala na to charczenie w nosku, moja taz charczy, ale polozna powiedziala zeby nie isc do lekarza bo cos tam moze zlapac od dzieci, psikam jej do nosko wode morska i odciagam rano i wieczorem.
KAsia Amekla sliczna, napisz co tam u Was
A mi przyszla dzis sukieneczka na chrzest i robilismy przymiarke
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Nunka tez ma cala buziulke w krostach i wyglada to niezaladnie, ale jak lekarz to widzial to powiedzial, ze to normalne na tym etapie i powinno niedlugo zniknac. MAm taka nadzieje bo mam wrazenie, ze to ja swedzi
Gosia pokaz JAgodke w kreacji
A tu dzisiejsza Nunulka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Kasiu, sliczna masz kruszynke..a jak ladnie lezy juz w swoim lozeczku
A my dzis probujemy leki, ktore zapisala dr....juz podalismy Emilce Delicol oraz wode koperkowa...a jak sie obudzi to damy jej viburcol w czopkach...ciekawe czy pomoze jej to na brzuszek a dla nas na sen?
Agusia a na co to wszystko??
Fifi ma od 2 dni okropne wzdęcia i strasznie się męczy i płacze przy tym, daję mu espumisan ale chyba nie pomaga Jakieś dobre rady??? HELP!!!
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
- gosia2324
- Wylogowany