- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosiu- śliczna jest Jagódka!!!
Dziś była położna kolejny raz, mówi, że mała ma jeszcze żółtaczkę lekką na twarzy. W poniedziałek na badanie. Teraz zaczęłam bardzo się tym martwić
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeśli kazała Ci położna iść na badanie, to pewnie pobiorą małej krew do zmierzenia poziomu bilirubiny. Wszystko będzie dobrze megi
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia, ale cudna Twoja Jagódka!!!! No śliczności po prostu...ehhh, szkoda, że chłopca nie można tak ślicznie ustroić
W pełni się z Tobą zgadzam beti I choć uważam, że mój Kacperek jest najpiękniejszy na świecie, to jednak w taką cudną sukienuchę go nie wystroję
Gosia - dzięki Tobie wzrośnie przyrost naturalny dzieci, bo mamusie, które mają chłopców gdy się napatrzą na Jagódkę, to zaczną starać się o kolejne dziecko i to obowiązkowo dziewczynkę
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
beti napisał:
Gosia, ale cudna Twoja Jagódka!!!! No śliczności po prostu...ehhh, szkoda, że chłopca nie można tak ślicznie ustroić
W pełni się z Tobą zgadzam beti I choć uważam, że mój Kacperek jest najpiękniejszy na świecie, to jednak w taką cudną sukienuchę go nie wystroję
Gosia - dzięki Tobie wzrośnie przyrost naturalny dzieci, bo mamusie, które mają chłopców gdy się napatrzą na Jagódkę, to zaczną starać się o kolejne dziecko i to obowiązkowo dziewczynkę
Pati kochana, az sie wzruszylam ...
A o córeczki pewnie ze warto sie postarać
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
chba tez zaczne myslec o chrzcinach...
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Gosia z Twjej Jagodki to naprawde modelka
chba tez zaczne myslec o chrzcinach...
A ja zaczynam sie troche stresowac ...
Mam nadzieje ze w kościele nie bedzie chciała jeść
Dodrze ze polubiła smoka
A kiedy planujecie ochrzcic Nunke ?
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
jak tylko uda mi się troszkę Was nadrobić, to nie mam czasu pisać. Teraz mała wisi na cycu, więc jest chwila
Widzę że maluchy dają czadu
Na mnie już też kupa wystrzeliła i to trzy razy na jedno przebieranie...jak z karabinu
Córcia jest bardzo grzeczna. Na razie odpukać żadnych katarków, kolek i nieprzespanych nocy. Wstaje na cyca 2 razy w nocy i poza tym śpi jak aniołek. Smoka nie chce (2 dni się tylko nabierała) ale może muszę zmienić bo mam te z Aventu. Które polecacie?
Dziś jak się do mnie przyssała to nawet się wysikać nie mogę
Od kiedy dajecie wit D i K?
Ja idę dopiero w poniedziałek do lekarza, nie chciałam nic podawać na własną rękę.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
cześć kochane mamuśki,
jak tylko uda mi się troszkę Was nadrobić, to nie mam czasu pisać. Teraz mała wisi na cycu, więc jest chwila
Widzę że maluchy dają czadu
Na mnie już też kupa wystrzeliła i to trzy razy na jedno przebieranie...jak z karabinu
Córcia jest bardzo grzeczna. Na razie odpukać żadnych katarków, kolek i nieprzespanych nocy. Wstaje na cyca 2 razy w nocy i poza tym śpi jak aniołek. Smoka nie chce (2 dni się tylko nabierała) ale może muszę zmienić bo mam te z Aventu. Które polecacie?
Dziś jak się do mnie przyssała to nawet się wysikać nie mogę
Od kiedy dajecie wit D i K?
Ja idę dopiero w poniedziałek do lekarza, nie chciałam nic podawać na własną rękę.
Klatina wiekszosc z nas daje smoki n LOVI i postukaj w smoka jak mala bedzie iala go w buzi to zacznie go ssac, ja tak Jagodke przekonalam do smoka
Wit D podaje sie do konca 3 mies zycia a K do 2 roku zycia
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...