BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #210863 przez gosia2324
Witam Mamusie !!!
Agusia ! Brawo ! Oby tak dalej !!!!

U nas w nocy tak sobie ...
a od 8.00 Jagoda spi caly czas z przerwa na cyca :)
mama miała czas pofarbować sobie wlosy isc na poczte i wywolac zdjecia :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #210864 przez pati-m
Witam w nowym tygodniu!
Mój synuś dał mi dzisiaj popalić w nocy. Obudził się o 2, zjadł i stwierdził, że jest już wyspany i pora na zabawę - wydawanie różnych dźwięków, wywijanie rączkami i nóżkami na wszystkie strony swiata i najfajniej było jak był trzymany pionowo, by mógł wszystko obserwować. No i tak bawiliśmy się do 5 :)

Agusia - super, że już masz lepszy humor i jesteś nastawiona bardziej optymistycznie. Jesteś najwspanialszą mamą dla swojego maluszka - pamiętaj o tym :)

Oj kończę, skrobnę za jakiś czas bo mały woła :)
13 lata 3 miesiąc temu #210866 przez gosia2324
dziewczyny wiadomo co z magdamagda ??? urodzila wreszcie, ostatnio pisala juz chyba w koncowce 42tyg, czy ja cos przeoczylam ?

A mysza dalej milczy? Z Jankiem wszystko ok ? :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:
13 lata 3 miesiąc temu #210891 przez monika1984lodz
Slowiczku ja nie uzywam termometru to bylo tylko raz i zrobil to lekarz a nie ja :)

Beti u mnie mniej wiecej ta sama sytuacja plus zale , ze ja bezrobotna i on musi na nas pracowac eh... az sie poryczalam z tego wszyskiego.M sobie poszedl na kanape i mial wszystko w dupie a ja zostalam z Nuna i plakalysmy sobie razem....
do tego musze sie pozalic i powiedziec, ze Wam zazdroszcze, ze Wasi panowie przewijaja.Moj jeszcze ani razu tego nie zrobil.Mysli,ze jak kapie i robi mleko jak jest w domu to wystarczy.A jak mala ma kolke to ponosi ja chwile i oddaje mi ja ze slowami, ze on jej trzymac chyba nei potrafi i juz sily nie ma.Szkoda tylko, ze jak go w domu nie ma a mala ma kolke to ja musze miec sile i nie mam komu jej przekazac do ponoszenia, i ze w domu krasnali nie ma zeby posprzataly, wstawily pranie itp.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #210892 przez monika1984lodz
i zapomnialam o najwazniejszym
dzieki poloznej dzisiaj pozegnalysmy wkoncu kikut !!! :D

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #210895 przez gosia2324
monika gratuluje pepkowego :)
A swojego faceta kopnij ode mnie modno w tylek :angry: :angry: :angry:
Co to ma byc ze on na Was pracuje!!!
Zalozyl rodzine to jego obowiazek!!!!!
13 lata 3 miesiąc temu #210898 przez monika1984lodz
Gosiu ja go troche rozumiem ale nie ukrywam ,z e jest mi przykro jak przy kazdej okazji wypomina mi to,z ejestem na jego utrzymaniu , ale niestety ja na to wplywu nie mialam.Poprostu mialam pecha z pracodawca i tyle.Mimo wszystko moglby sie opanowac.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #210902 przez kasia79
Oj z tymi facetami, ale ja nie mogę narzekać, mój wstaje do pracy o 5;30 a mimo to jak mała się budzi do jedzenia to on siada na łóżku nam się przygląda i nie spi razem z nami, przewija małą, kąpał tylko raz bo twierdzi że ma za duże dłonie i się boi :)
13 lata 3 miesiąc temu #210903 przez megi2501
To i ja się witam :)

Weekend u rodziców z małą. Była ANIOŁEM :laugh: Przespała wizytę 2-dniową:) Czekam wciąż na telefon od położnej w związku z pobraniem tej krwi.

Kiedy macie iść do ortopedy :unsure: Bo mi położna powiedziała, że jak mała skończy 2-miesiące...

Ach Ci faceci.. :angry:
13 lata 3 miesiąc temu #210906 przez pati-m
Ja póki co nie mogę na swojego narzekać, kochany jest :) Wstaje każdej nocy, robi mleczko, szykuje zestaw do przewijania :)
13 lata 3 miesiąc temu #210916 przez bewipo
Witam :)
monia mój też nie przewija (no raz przewijał), nie kąpie, jedynie ponosi jak poproszę i trochę się pobawi. A tak to komputer, albo w pracy jest. W sumie mi to jakoś nie przeszkadza, ale ja taka "zosia samosia" troszkę jestem. Za to załatwia wszystko inne, zakupy, w urzędach, itp..
13 lata 3 miesiąc temu #210921 przez monika1984lodz
Bewipo ja tez tak mam ze wole sama zrobic bo wydaje mi sie, ze ja to robie lepiej ale czasmi tez potrzebuje odpoczac i wtedy licze na niego, teraz jednak pomalu juz przestaje.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #210922 przez pati-m
Czy wasze maluszki też są już coraz częściej "na czuwaniu"? Mój łobuziak tak jak pisałam wcześniej był zachwycony światem od 2 do 5 nad ranem. Potem zasnął, a teraz od 10 po jedzonku cały czas ma oczy jak 5zł, nawija do siebie i jest zachwycony :)
13 lata 3 miesiąc temu #210924 przez Pyśkaaaa
Witam :)
Agusia dziewczyny maja racje jestes cudną mama :) a książkę polecam jest naprawdę świetna.
Gosia ależ Jagódka cudna macie rację jak sie na nia patrzy to sie chce od razu coreczke! chodz nasz Franek jest najpiekniejszy to i tak nie da sie wystroic jak dziewczynki :)
my planujemy chrzest w polowie listopada:)

co do chłopów moj to anioł w nocy wstajemy na zmianę!on kąpie małego potem go ubiera ja karmie tulimy i idziemy spać co prawda nie został ze mną 2 tyg po porodzie sama sobie w dzien radzę ale jak tylko wraca pomaga we wszystkim :)

a u nasz dzis byla polozna a wczoraj mieliśmy gosci dobrze ze wczoraj ogarnęłam mieszkanie a chciałam zostawic wszystko na rano :P
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #210931 przez SYLWIA
Cześć!

Dziękuję za gratulacje :)

Mam do Was prośbę podajcie adres strony przez którą zamawiacie te krople na kolkę.
Wolę się zabezpieczyć.

[url=http://www.su
Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży