- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #210939 przez Agusia83
Sylwia, ale piekne malenstwo dzieciaczki sa cudowne
U mnie byla dzis polozna....rana goi mi sie pieknie...jeszcze tylko 2 dziurki mi zostaly, ktore juz ziarniniuja i za niedlugo nie bede czula, ze kiedys rodzilam i bylam przecinana..do tego siostra oceniala rozwoj malej i pielegnacje i wszytsko wyszlo na 5...co prawda pepowinka jeszcze jest i cos nie chce sie zasuszac, ale jak pojdziemy na kolejna konsultacje do chirurga wowczas dowiemy sie co dalej...najwazniejsze, ze zadne zakazenie sie nie wdaje...No i polozna chcac obejrzec pepek, musiala Emilcie obudzic i dopiero teraz poszla spac...wiec tez super, 2,5h znow czuwala oby noc byla podobna jak wczoraj...
Monia, bardzo nieladnie zachowal sie M. Przeciez wiadomo, ze w ciazy nikt by Cie nie zatrudnij, a teraz Emilcia jest za mala bys ja zostawila i poszla do pracy...Mysle, ze palnal glupote nie zastanawiajac sie nad tym co mowi...przemysli i przeprosi...A dziewczyny tez maja racje...wiedzial, ze za niedlugo powiekszy sie rodzina to tak czy siak trzeba na nia pracowac...a przyjdzie czas, ze i Ty dostaniesz prace...Ale tak szczerze mowiac, przydalby mu sie porzadny kopniak w sam zadek....
U mnie byla dzis polozna....rana goi mi sie pieknie...jeszcze tylko 2 dziurki mi zostaly, ktore juz ziarniniuja i za niedlugo nie bede czula, ze kiedys rodzilam i bylam przecinana..do tego siostra oceniala rozwoj malej i pielegnacje i wszytsko wyszlo na 5...co prawda pepowinka jeszcze jest i cos nie chce sie zasuszac, ale jak pojdziemy na kolejna konsultacje do chirurga wowczas dowiemy sie co dalej...najwazniejsze, ze zadne zakazenie sie nie wdaje...No i polozna chcac obejrzec pepek, musiala Emilcie obudzic i dopiero teraz poszla spac...wiec tez super, 2,5h znow czuwala oby noc byla podobna jak wczoraj...
Monia, bardzo nieladnie zachowal sie M. Przeciez wiadomo, ze w ciazy nikt by Cie nie zatrudnij, a teraz Emilcia jest za mala bys ja zostawila i poszla do pracy...Mysle, ze palnal glupote nie zastanawiajac sie nad tym co mowi...przemysli i przeprosi...A dziewczyny tez maja racje...wiedzial, ze za niedlugo powiekszy sie rodzina to tak czy siak trzeba na nia pracowac...a przyjdzie czas, ze i Ty dostaniesz prace...Ale tak szczerze mowiac, przydalby mu sie porzadny kopniak w sam zadek....
Temat został zablokowany.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu #210944 przez megi2501
Sylwia GRATULUJĘ i ja
Od wczoraj mam te krople i wydaje mi się, że jest lepiej. Ale zobaczymy. Mi kolega kupił w Niemczech, więc nie znam strony, z której można zamówić.
Mój też nie przewijał ani razu, bo mówi, że się boi. Ale kąpie ze mną i jak ma kolkę to nosi małą. Nawet częściej niż ja ją uspokaja, więc nie mogę narzekać.
Dziś zamówiłam tą polecaną książkę
Dziewczyny kąpiecie codziennie swoje maluszki
Od wczoraj mam te krople i wydaje mi się, że jest lepiej. Ale zobaczymy. Mi kolega kupił w Niemczech, więc nie znam strony, z której można zamówić.
Mój też nie przewijał ani razu, bo mówi, że się boi. Ale kąpie ze mną i jak ma kolkę to nosi małą. Nawet częściej niż ja ją uspokaja, więc nie mogę narzekać.
Dziś zamówiłam tą polecaną książkę
Dziewczyny kąpiecie codziennie swoje maluszki
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #210948 przez Agusia83
Megi, mnie sie 2 razy zdarzylo, ze nie kapalismy Emilci...raz jak maz pozno wrocil a druga raza jak musielismy jechac ze mna do spzitala, bo szwy mi sie rozeszly...ale tak, to codziennie...ale wiem, ze opinie na ten temat sa bardzo rozne...ciotka meza mowila, ze w ktoryms kraju kapia dzieci raz na tydzien i to w mleku matki....glupota dla mnie....ale dla innych moze byc to rewelacja....
My staramy sie codziennie myc maluszka, chociaz, ze nie za bardzo lubi ten rytuał.
My staramy sie codziennie myc maluszka, chociaz, ze nie za bardzo lubi ten rytuał.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #210951 przez pati-m
Sylwia - prześliczna kruszynka Jeszcze raz gratuluję
Tu masz stronkę, z której te kropelki możesz zamówić www.sabsimplex.pl/
Mój Kacper właśnie zasnął po 3-godzinnym czuwaniu Zmienia się w oczach, każdego dnia coś nowego, coraz mniej śpi i coraz więcej rzeczy go interesuje
Ja kąpię z mężem małego co 2-gi dzień, tak mi poradziła i położna i pediatra. No chyba, że jest sytuacja awaryjna typu kupa na plecach A ostatnio to mu się trafiło, że był 2 razy wykąpany w ciągu jednego wieczoru, bo pod koniec pierwszej kąpieli mój misiek się wyluzował i zrobił kupę do wanny No, więc tatuś wylał wodę, umył wanienkę i kąpiel rozpoczęła sie od nowa, hihihi
A ja dziś jadę z małym do dermatologa bo już od ponad tygodnia ma na buzi dziwne krostki. Na początku miał na czole, ale zniknęły, a teraz ma ich mnóstwo na policzkach i powoli już na uszka wchodzą i szyję, więc wolę żeby specjalista to obejrzał. Miałam iść do pediatry, ale oni to podobno od razu krzyczą, że to skaza białkowa, więc wybraliśmy dermatologa.
Tu masz stronkę, z której te kropelki możesz zamówić www.sabsimplex.pl/
Mój Kacper właśnie zasnął po 3-godzinnym czuwaniu Zmienia się w oczach, każdego dnia coś nowego, coraz mniej śpi i coraz więcej rzeczy go interesuje
Ja kąpię z mężem małego co 2-gi dzień, tak mi poradziła i położna i pediatra. No chyba, że jest sytuacja awaryjna typu kupa na plecach A ostatnio to mu się trafiło, że był 2 razy wykąpany w ciągu jednego wieczoru, bo pod koniec pierwszej kąpieli mój misiek się wyluzował i zrobił kupę do wanny No, więc tatuś wylał wodę, umył wanienkę i kąpiel rozpoczęła sie od nowa, hihihi
A ja dziś jadę z małym do dermatologa bo już od ponad tygodnia ma na buzi dziwne krostki. Na początku miał na czole, ale zniknęły, a teraz ma ich mnóstwo na policzkach i powoli już na uszka wchodzą i szyję, więc wolę żeby specjalista to obejrzał. Miałam iść do pediatry, ale oni to podobno od razu krzyczą, że to skaza białkowa, więc wybraliśmy dermatologa.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #210966 przez Agusia83
Pati, ale slodziaczek z Twojego synka a jaki zaspany krolewicz w nosiedlku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Agusia83.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #210985 przez katy25
hey dziewczynki
widze ze narzekacie na facetów...
ja tam na swojego nie bede narzekać, ale też mi niewiele pomaga. Zajmie sie małym i wiem, że moge z nim spokojnie go zostawić (czego i tak wole nie robić) ale wiadomo... on rano do pracy wraca o 18 z biura...
Ja przez to wszedzie musze zabierac małego ze soba, do przedszkola rano zawozimy ines, potem jedziemy po nia ok 16. Nawet byłam juz w sklepie z małym bo co mam zrobic? obiad sam sie nie zrobi ani z niczego... wyliczam sobie czas i pedze spowrotem do domu aby go nakarmic. I tyle - bedzie zahartowany.
Z facetami to tak jest... u nas tez jest b.ciezko bo oddajemy dług do końca roku wiec ja czekam z utesknieniem na koniec roku. Co dnia odliczam bo mnie meczy sytuacji braku kasy, ale chcialo nam sie domu to teraz cierp cialo jak chcialo...
Mój Sami na szczescie spi w nocy, budzi sie na jedzenie 2-3 razy:) dzis zapisalam go na bioderka idziemy 25.09.
dobra ide do garów bo zaraz po ines musimy wyruszać
widze ze narzekacie na facetów...
ja tam na swojego nie bede narzekać, ale też mi niewiele pomaga. Zajmie sie małym i wiem, że moge z nim spokojnie go zostawić (czego i tak wole nie robić) ale wiadomo... on rano do pracy wraca o 18 z biura...
Ja przez to wszedzie musze zabierac małego ze soba, do przedszkola rano zawozimy ines, potem jedziemy po nia ok 16. Nawet byłam juz w sklepie z małym bo co mam zrobic? obiad sam sie nie zrobi ani z niczego... wyliczam sobie czas i pedze spowrotem do domu aby go nakarmic. I tyle - bedzie zahartowany.
Z facetami to tak jest... u nas tez jest b.ciezko bo oddajemy dług do końca roku wiec ja czekam z utesknieniem na koniec roku. Co dnia odliczam bo mnie meczy sytuacji braku kasy, ale chcialo nam sie domu to teraz cierp cialo jak chcialo...
Mój Sami na szczescie spi w nocy, budzi sie na jedzenie 2-3 razy:) dzis zapisalam go na bioderka idziemy 25.09.
dobra ide do garów bo zaraz po ines musimy wyruszać
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #210994 przez Pyśkaaaa
Sylwia- jeszcze az gratulację
Pati- moj też gada sam do siebie czasami tak sie z niego smiejemy... swietny jest ten twoj malutki
Agusia- jak ona słodko śpi
Katy-podziwiam Cie za organizację u mnie na razie z tym cięzko ale pewnie jak bym musiała to bym się spięła i ogarnęła
to i ja sie pochwalę zdjęcia z wczoraj
na to wychodzi że moj facet to anioł serio pomaga mi mega bardzo obiadów też za bardzo nie gotuje bo albo mama coś przyniesie albo T.
Pati- moj też gada sam do siebie czasami tak sie z niego smiejemy... swietny jest ten twoj malutki
Agusia- jak ona słodko śpi
Katy-podziwiam Cie za organizację u mnie na razie z tym cięzko ale pewnie jak bym musiała to bym się spięła i ogarnęła
to i ja sie pochwalę zdjęcia z wczoraj
na to wychodzi że moj facet to anioł serio pomaga mi mega bardzo obiadów też za bardzo nie gotuje bo albo mama coś przyniesie albo T.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #210998 przez pati-m
Pyśka - Jak spojrzałam na zdjątka, to w pierwszj chwili myślałam, że na pierwszej fotce jest Twój starszy synek, a na dole Franuś, ale dopiero po chwili skojarzyłam, że przecież Ty masz jednego jedynego syneczka Duży chłopczyk z niego! Przynajmniej tak na zdjęciach wygląda przystojniak I ma strasznie dużo włosków Mojemu Kacprowi zaczęły się powoli wycierać
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #211005 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Sylwia gratuluje
Agus Emilka jest cudna
KAcperek i Franio przystojniaki niesamowite
Buziakuje wszystykie dzieciaczki :*
Agus Emilka jest cudna
KAcperek i Franio przystojniaki niesamowite
Buziakuje wszystykie dzieciaczki :*
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #211007 przez gosia2324
Ale cudne dzieciaczki!!!
Megi pewnie ze co dziennie!
A Ty sie nie kapiesz co dzien
dzieciak tez musi
A ja zbieram sie do kosciola pozalatwiac i poplacic wszystko
Franio rzeczywiście wyglada na 4 mies dziecko :*
Megi pewnie ze co dziennie!
A Ty sie nie kapiesz co dzien
dzieciak tez musi
A ja zbieram sie do kosciola pozalatwiac i poplacic wszystko
Franio rzeczywiście wyglada na 4 mies dziecko :*
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gosia2324.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #211009 przez monika1984lodz
Straszna pucia sie z niej zrobila hihi nawet polozna dzisiaj to zauwazyla
zreszta zobaczcie na tym zdjeciu
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Straszna pucia sie z niej zrobila hihi nawet polozna dzisiaj to zauwazyla
zreszta zobaczcie na tym zdjeciu
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona