BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #211901 przez monika1984lodz
takie rzeczy tlko u nas w kraju eh...
wyszykowalysmy sie, znioslam malenka na parter wytachalam wozek z piwnicy(mieszkam na 4 pietrze) na dworze leje,ale i tak nieustraszona pognalam do przychodni i co sie okazuje, ze pocalowalam klamke, bo sobie wolne dzisiaj zrobili od 13 eh...masakra.Zmoklam jak kura, nadzwigalam i na darmo.Jutro powtorka z rozrywki tylko ma nadzieje, ze z innym finalem.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #211909 przez pati-m
Monika - mogę Ci przybić piątkę bo ja miałam taką samą sytuację wczoraj. Umówiłam się do dermatologa, poszłam i mówią że babka gabinet przeniosła, no to poszłam w to drugie miejsce i co się okazało? Że owszem była, ale od 16 do 16.30 a ja zanim dowiedziałam się gdzie i dojechałam z małym to już wyszła. Napracowała się kobita! :angry: Dzisiaj powtórka, ale umówiłam się już do innego.
13 lata 3 miesiąc temu #211943 przez slowiczek
Ech dziewczynki albo mleka jest za duzo albo za malo...ze mnie tryska strumieniami, juz nie wiem co ja mam tam sobie wkladac zeby nie przesiakalo...a co do odciagania to ja doszlam do wprawy w recznym odciaganiu, nawet nie mam laktatora :p ostatnio udalo mi sie na raz odciagnac 200 ml

a w ogole wlasnie jestesmy w trasie :D jedziemy na kilka dni do kielc, natalka jest mala podrozniczka :) !

Monia - wspolczuje, wkurzylabym sie na taka nieudana wyprawe :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #211950 przez kasia79
Moja dzisiejsza dama :)

I ja z moimi krewnymi ( wyglądam tak jak one :angry: )
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #211958 przez gosia2324
Amelka jaka szałowa fryzurka :) Jest taka dalekatna :) Sliczna !!!!!!

A moje dziecko spi, po wielkich trudach :dry:
a drugie szaleje!
deszcz pada, z domu sie dzis nie ruszamy... i siedze sama do 20.00 jak nie oszaleje to cud!
13 lata 3 miesiąc temu #211963 przez pati-m
Amelka cudna! Taka kruszyneczka :) Mam taki sam leżaczek, tylko że niebieski :)

Moje dziecko po 2 godzinach nawijania usnęło! Teraz! Jak za pół godziny mamy być u dermatologa. Idę go ubierać - pewnie się wybudzi i znowu będzie urzędował :)
13 lata 3 miesiąc temu #212002 przez monika1984lodz
Amelka masz cud fryz :) a Ty Kasia nie przesadzaj bo wygladasz switnie :)

Gosia trzymam kciuki za Twoje zdrowie psychiczne :) :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #212038 przez Agusia83
Kasia, Amelka ma niezla fryzurke...taka nowoczesna :laugh: Super razem wygladacie.

Gdybym kruszynke ubierala na spiaco, na pewno by sie szybciutko obudzila...ona tego nie znosi...1,5h pobawila sie z mama, popapala i teraz spi :laugh: I wiecie, zauwazylam, ze zaczyna wodzic wzrokiem za lampa, zwierzaczkami, ktore jej pokazuje i przede wszytskim za moja osoba :laugh: ale to cudowne uczucie...juz za niedlugo zacznie sie smiac...tak prawdziwie :laugh:

Gosia dasz rade...fakt, brzydko na polu i nie mozna wyjsc na spacerek, ale wytrzymasz...a wiesz, mnie godizny leca tak szybko,ze nim sie nie obejrzysz a bedzie juz 20 i maz w domu
13 lata 3 miesiąc temu #212077 przez kasia79
Ten irokez sam tak staje już nie wiem co robić żeby go położyć.

Agusia masz już wózek?
13 lata 3 miesiąc temu #212104 przez monika1984lodz
KAsia ale ten irokez jest suuuper :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #212158 przez pati-m
Popieram - irokez dodaje malutkiej uroku :lol:

My już wróciliśmy od dermatologa. Ubrałam go na śpiocha, lekko się przebudził ale jak poczuł fotelik samochodowy, to od razu poszedł spać - taki z niego podróżnik :lol: Lekarz obejrzał tą wysypkę, no i to jest trądzik niemowlęcy. Tak podejrzewaliśmy, ale woleliśmy się upewnić i wykluczyć skazę białkową. Dostał jakąś maść, którą mają zrobić w aptece i najpóźniej za 3-4tyg. krostki znikną, bo to efekt działania moich hormonów w ciąży :)
13 lata 3 miesiąc temu #212205 przez kasia79
Moja Amelka od wczoraj jakaś taka grzeczna, teraz spi już od 14! już mi się zaczęło nudzić :)
13 lata 3 miesiąc temu #212215 przez Agusia83
Emilka wlasnie zasnela...ale spioch z niej...przez 2h udalo mi sie, by nie spala...juz sie boje jaka bedzie noc...oby dobra....

Kasiu, ponoc wozek mamy miec w piatek...facet powiedzial, ze bedzie na pewno...zobaczymy...
13 lata 3 miesiąc temu #212216 przez gosia2324
Moja tez śpi juz chyba z godzinę :)
Kuba jeszcze trochę i wskakuje pod prysznic, mleko i spac :)
a ja biopre sie za mala :)
I tak w kolko :)
13 lata 3 miesiąc temu #212220 przez Agusia83
Dziewczyny a czy uzywacie jakis pasow poporodowych?jesli tak, to jakich....no i zastanawiam sie od kiedy mozna zakladac takie cuda? Czy juz bym mogla, czy jednak lepiej poczekac do konca pologu?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia