- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #211901 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
takie rzeczy tlko u nas w kraju eh...
wyszykowalysmy sie, znioslam malenka na parter wytachalam wozek z piwnicy(mieszkam na 4 pietrze) na dworze leje,ale i tak nieustraszona pognalam do przychodni i co sie okazuje, ze pocalowalam klamke, bo sobie wolne dzisiaj zrobili od 13 eh...masakra.Zmoklam jak kura, nadzwigalam i na darmo.Jutro powtorka z rozrywki tylko ma nadzieje, ze z innym finalem.
wyszykowalysmy sie, znioslam malenka na parter wytachalam wozek z piwnicy(mieszkam na 4 pietrze) na dworze leje,ale i tak nieustraszona pognalam do przychodni i co sie okazuje, ze pocalowalam klamke, bo sobie wolne dzisiaj zrobili od 13 eh...masakra.Zmoklam jak kura, nadzwigalam i na darmo.Jutro powtorka z rozrywki tylko ma nadzieje, ze z innym finalem.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu #211909 przez pati-m
Monika - mogę Ci przybić piątkę bo ja miałam taką samą sytuację wczoraj. Umówiłam się do dermatologa, poszłam i mówią że babka gabinet przeniosła, no to poszłam w to drugie miejsce i co się okazało? Że owszem była, ale od 16 do 16.30 a ja zanim dowiedziałam się gdzie i dojechałam z małym to już wyszła. Napracowała się kobita! Dzisiaj powtórka, ale umówiłam się już do innego.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #211943 przez slowiczek
Ech dziewczynki albo mleka jest za duzo albo za malo...ze mnie tryska strumieniami, juz nie wiem co ja mam tam sobie wkladac zeby nie przesiakalo...a co do odciagania to ja doszlam do wprawy w recznym odciaganiu, nawet nie mam laktatora ostatnio udalo mi sie na raz odciagnac 200 ml
a w ogole wlasnie jestesmy w trasie jedziemy na kilka dni do kielc, natalka jest mala podrozniczka !
Monia - wspolczuje, wkurzylabym sie na taka nieudana wyprawe
a w ogole wlasnie jestesmy w trasie jedziemy na kilka dni do kielc, natalka jest mala podrozniczka !
Monia - wspolczuje, wkurzylabym sie na taka nieudana wyprawe
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #211963 przez pati-m
Amelka cudna! Taka kruszyneczka Mam taki sam leżaczek, tylko że niebieski
Moje dziecko po 2 godzinach nawijania usnęło! Teraz! Jak za pół godziny mamy być u dermatologa. Idę go ubierać - pewnie się wybudzi i znowu będzie urzędował
Moje dziecko po 2 godzinach nawijania usnęło! Teraz! Jak za pół godziny mamy być u dermatologa. Idę go ubierać - pewnie się wybudzi i znowu będzie urzędował
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #212002 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Amelka masz cud fryz a Ty Kasia nie przesadzaj bo wygladasz switnie
Gosia trzymam kciuki za Twoje zdrowie psychiczne
Gosia trzymam kciuki za Twoje zdrowie psychiczne
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #212038 przez Agusia83
Kasia, Amelka ma niezla fryzurke...taka nowoczesna Super razem wygladacie.
Gdybym kruszynke ubierala na spiaco, na pewno by sie szybciutko obudzila...ona tego nie znosi...1,5h pobawila sie z mama, popapala i teraz spi I wiecie, zauwazylam, ze zaczyna wodzic wzrokiem za lampa, zwierzaczkami, ktore jej pokazuje i przede wszytskim za moja osoba ale to cudowne uczucie...juz za niedlugo zacznie sie smiac...tak prawdziwie
Gosia dasz rade...fakt, brzydko na polu i nie mozna wyjsc na spacerek, ale wytrzymasz...a wiesz, mnie godizny leca tak szybko,ze nim sie nie obejrzysz a bedzie juz 20 i maz w domu
Gdybym kruszynke ubierala na spiaco, na pewno by sie szybciutko obudzila...ona tego nie znosi...1,5h pobawila sie z mama, popapala i teraz spi I wiecie, zauwazylam, ze zaczyna wodzic wzrokiem za lampa, zwierzaczkami, ktore jej pokazuje i przede wszytskim za moja osoba ale to cudowne uczucie...juz za niedlugo zacznie sie smiac...tak prawdziwie
Gosia dasz rade...fakt, brzydko na polu i nie mozna wyjsc na spacerek, ale wytrzymasz...a wiesz, mnie godizny leca tak szybko,ze nim sie nie obejrzysz a bedzie juz 20 i maz w domu
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Agusia83.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #212104 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
KAsia ale ten irokez jest suuuper
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #212158 przez pati-m
Popieram - irokez dodaje malutkiej uroku
My już wróciliśmy od dermatologa. Ubrałam go na śpiocha, lekko się przebudził ale jak poczuł fotelik samochodowy, to od razu poszedł spać - taki z niego podróżnik Lekarz obejrzał tą wysypkę, no i to jest trądzik niemowlęcy. Tak podejrzewaliśmy, ale woleliśmy się upewnić i wykluczyć skazę białkową. Dostał jakąś maść, którą mają zrobić w aptece i najpóźniej za 3-4tyg. krostki znikną, bo to efekt działania moich hormonów w ciąży
My już wróciliśmy od dermatologa. Ubrałam go na śpiocha, lekko się przebudził ale jak poczuł fotelik samochodowy, to od razu poszedł spać - taki z niego podróżnik Lekarz obejrzał tą wysypkę, no i to jest trądzik niemowlęcy. Tak podejrzewaliśmy, ale woleliśmy się upewnić i wykluczyć skazę białkową. Dostał jakąś maść, którą mają zrobić w aptece i najpóźniej za 3-4tyg. krostki znikną, bo to efekt działania moich hormonów w ciąży
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona