BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #219968 przez monika1984lodz
zanioslam do lozeczka i placz, wzielam na rece spi :ohmy: :huh:

normalnie maly cwaniak i terrorysta B) :evil:

bewipo - zazdroszcze hihi

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #219997 przez Mała
My też we wtorek na szczepienie, a szyi trochę ma :laugh:

A głodna to ja jestem, jeszcze bardziej jak w ciąży. Dziwię się, że kg mi poleciały w dół przy tej mojej diecie :blink:

Ola dzisiaj w dzień śpi, ciekawe jaka będzie noc :unsure:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #220005 przez monika1984lodz
MArzylam o takim widoku od rana :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
13 lata 2 miesiąc temu #220008 przez Pyśkaaaa
łooo matko :ohmy: wisiał doslownie godzinę na cycu :ohmy: myślałamże nigdy nie skonczy... wogóle cycek u nas to dramat Franek ciągle się przy nim złości zasypia musze go wybudzać ale na razie nie zrezygnuję zkarmienia cycem mimo że mm lepiej mu smakuje i nie jest po nim taki marudny...
Monika Nunulka cudnie wygląda taki aniołek
Jagdowamamo witam :) śliczna ta Twoja Jagoda

a ja na szczęcie mam wagę w domu taką dla dzidziusiów i mogę kontrolować naszego grubaska :lol:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #220009 przez pati-m
Monika - gratuluję i zazdroszczę :)

Bo u mnie póki co wyglada to tak:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 miesiąc temu #220011 przez monika1984lodz
Pati niestety juz nie spi....

JAkie KAcperek ma doleczki hi :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #220013 przez Pyśkaaaa
PATI Kacperek też słodko śpi tylko szkoda że u mamy na rękach...

póki Franek sobie gada to ide prasować bo mam trpchę zaległości:(

a co do wagi jeszcze to mi zostało 1,5 kg na plusie jak tak dalej pójdzie to bede mniej waqżyła niż przed ciążą a poza tym mam okropne zawroty głowy... chwilami tak mi słabo że mam wrażenie że zemdleję :(
13 lata 2 miesiąc temu #220062 przez bewipo
Pyśka zrób sobie morfologię, może to niedobór żelaza.
13 lata 2 miesiąc temu #220375 przez monika1984lodz
Nie wiem o co chodzi ale Nuna poprostu dzisiaj sama siebie przeszla.W kapieli super, potem papu a potem jazda bez trzymanki :ohmy: trzy godziny krzyku, placzu niewiadomo czym spowodowanych- najprawdopodobniej marudzenie ze zmeczenia.Wkoncu padla.
Najgorsze jest to,ze czlowiek nie wie o co chodzi i co sie dzieje - juz razem z nia plakalam :( i tak strasznie mi jej szkoda.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #220379 przez Jagodowamama
a ja dalej nie wiem o co chodzi, moja Jagódka jest tak senna i apatyczna, że jutro idziemy do pediatry :(
od kilku dni ma katarek, boję się że przeszło w jakieś zapalenie gardła czy coś bo zaczęła się dziwnie ślinić...
bycie matką to masakra, cały czas się czymś martwię, śpi za mało - pewnie chora, śpi za dużo - też źle.. zawsze coś :( :dry:
jak okaże się, że zbagatelizowałam jakieś objawy to palnę sobie w łeb :pinch:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #220380 przez monika1984lodz
cos nie poszlo no trudno nie mam juz sily dzisiaj uciekam buziaki :*

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #220382 przez pati-m
Jagodowamama - ja też zauważyłam, że mój Kacper ostatnio zaczął się ślinić, ale przyznam szczerze, że kompletnie się tym nie przejęłam, bo poza tym wszystko z nim dobrze :)
Ale w zupełności się z Tobą zgadzam - bycie mamą to oprócz wielkiej radości, ciągła troska o maluszka. I tak już do końca życia będziemy się zamartwiać o te nasze skarby :)

Mój szkrab już dawno wykąpany, nakarmiony, spał 2h i przed chwilą pobudka była. Znów zjadł i póki co nie śpi :ohmy: Stęka sobie cichutko i cos tam gada niewiadomo do kogo, ale widać że resztkami sił ma oczka otwarte, taki jest zmęczony :) Nie odzywam się do niego, bo liczę że za jakiś czas uśnie :)
13 lata 2 miesiąc temu #220389 przez slowiczek
Dopisuje Natalie do wczorajszych marud, bylo ciezko, nawet w samochodzie nie chciala spac i w ciagu 200 km jakie pokonalismy wiecej bylo czuwania. W dzien praktycznie nie spala aaaaale o 22 jak zwykle padla i spala do 4, czyli 6 h blogiej ciszy :D wlasnie sie nakarmilysmy i czekam az zasnie :D

Pati, Monia - sliczne spiace anioleczki :kiss: jak najczesciej takiego widoku wam zycze :D

dzis konczymy 6 tygodni :D!
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #220403 przez Pyśkaaaa
Witam,
Jagodowamamo Katarku nie wolno bagatelizować do brze robisz że idziesz do lekarza my bylismy i dostaliśmy kropelki malutkiemu troszke po nich lepiej.

nasz mały dziś dał czadu... zasnął o 23 potem o 1 jedzenie potem o 4 potem o 5.30 i do teraz żyć nie daje padam na twarz...

zapomniałam dodać że mam katar i boli mnie gardło
ide podrzemać :)
13 lata 2 miesiąc temu #220422 przez slowiczek
Pyśka, a Ty nie dokarmiasz malucha przypadkiem ? Bo wtedy to trochę inaczej może być z okresem, w sensie że pojawia się szybko...chociaż ja i tak w to nie wierzę, że karmienie stopuje okres i w ogóle :P ale współczuję @.....

i mam pytanie, czy waszym maluchom zrobił się ten ropień na rączce po szczepieniu na gruźlicę ? położna mówiła, że się zrobi bo to normaalna reakcja organizmu a u nas NIC.......a u Was ??
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia