BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 tygodni temu #248316 przez monika1984lodz
witam kolejna mamusie :)

Magda piekne masz dzieciaki :)

PAti synus to taki ladniutki po Tobie :) :kiss:

JA juz po wyjsciu babskim. 4 godziny totalnego wyluzowania.Napilam sie piwka i zjadlam dobre papu- baterie naladowane :)
A Nuna dala popalic tatusiowi :P hehe
Fanka kurcze nie fajnie przytulam i trzymam kciuki zeby przeszlo jak najszybciej.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 3 tygodni temu #248320 przez iwonaNAVI
Popieram Martynę miałam dokładnie tak samo:) z początku nie mogłam się jakos zalogowac i wtedy dalam sobie spokoj az w koncu stwierdzilam ze tyle godz mam poswieconych na czytanie ze...chce poswiecic teraz jeszcze raz tyle na pisanie:P pczywiscie o ile mi Oliwia pozwoli:)

A tu moja żabka:P padła w łóżku rodziców:P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 tygodni temu #248323 przez antos3008
Ale słodziutko śpi:) Mojemu Antkowi jeszcze się nie zdarzyło zasnąc na brzuszku,w ogóle nie lubi na nim leżec, ale wydaje mi się że ma napięcie mięsniowe,a to podobno jeden z jego objawów.
13 lata 3 tygodni temu #248324 przez monika1984lodz
Padla kruszynka :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 tygodni temu #248326 przez pati-m
iwona - ale wymęczyliście malutką! Aż padła bidulka, hihihi :P Słodziak kochany :kiss:

Dziękujemy za komplementy, ale jesteście jedynymi osobami, które twierdzą, że Kacper podobny jest do mnie. Wszyscy mówią, że jest tatusiowy :lol:

Jagódka - to dla Ciebie się tak staramy, żebyś innego kawalera nie szukała :silly:
13 lata 3 tygodni temu #248330 przez iwonaNAVI
No padła niczym kloc hehe:P
dziewczyny mojej malutkiej najprawdopodobnie idzie zabek wciska wszystko do buzi, slini sie jak nie wiem co, niemilosiernie zaciska butelke i smoczka gryzie widac ewidentnie ze chodzi o dziasla. Ma tak od 1,5 tygodnia z dnia na dzien coraz bardziej to widoczne. Nawet moja mama mowi ze to o to chodzi. Ja podobno jak mialam 3 miesiace mialam ząbek. Potrafi nawet przez sen nieraz sie przebudzic a jak dostaje smoczka najpierw go gryzie chwile dopiero potem zassie...ciezkie dni przede mna...
13 lata 3 tygodni temu #248331 przez monika1984lodz
Pati tatusia nie widzialysmy :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 tygodni temu #248334 przez iwonaNAVI
Monia racja albo jest jeszcze jedna opcja Pati podobna do meza
13 lata 3 tygodni temu #248335 przez pati-m
Monia - oj tatuś to by mi głowę urwał gdybym jego fotkę wstawiła :)
13 lata 3 tygodni temu #248336 przez monika1984lodz
Iwona mozliwe mozliwe hehe

a z tym zabkiem to bardzo mozliwe :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 tygodni temu #248339 przez pati-m
iwonaNAVI napisał:

Monia racja albo jest jeszcze jedna opcja Pati podobna do meza

hihihi :silly:
13 lata 3 tygodni temu #248341 przez monika1984lodz
oj tam :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 tygodni temu #248344 przez antos3008
iwonaNAVI napisał:

No padła niczym kloc hehe:P
dziewczyny mojej malutkiej najprawdopodobnie idzie zabek wciska wszystko do buzi, slini sie jak nie wiem co, niemilosiernie zaciska butelke i smoczka gryzie widac ewidentnie ze chodzi o dziasla. Ma tak od 1,5 tygodnia z dnia na dzien coraz bardziej to widoczne. Nawet moja mama mowi ze to o to chodzi. Ja podobno jak mialam 3 miesiace mialam ząbek. Potrafi nawet przez sen nieraz sie przebudzic a jak dostaje smoczka najpierw go gryzie chwile dopiero potem zassie...ciezkie dni przede mna...

U nas jest to samo. Ostatnie dwa tygodnie to dramat, ciągły płacz, rozdrażnienie, trudności z zasypianiem, piąstki w buźce, cały zaśliniony. Wydaje mi się, że ma troszkę dziąsełka napuchniete w miejscu dolnych jedynek. Mi też zaczęły wychodzic w wieku 3 miesięcy. Jeszcze kolki się dobrze nie skończyły, a juz może zęby sie zaczęły. Mi polecono na ząbki żel ze Stanów, nazywa się Baby Orajel i sprzedają go na allegro, niestety narazie nie ma żadnej aukcji, więc czekam i na pewno kupie. Koleżanka stosowała i mówiła, że jest porównywalne do znieczulenia u dentysty
13 lata 3 tygodni temu #248349 przez iwonaNAVI
No dokładnie u nas tez w miejscu dolnych jedynek da sie nawet jakby cos wyczuc...ciezko powiedziec czy to tylko opuchlizna czy przebijajacy sie zabek...
Martyna a ten zel to dla dzieci na zabkowanie? skoro taki mocno dzialajacy to nie szkodzi maluchom?
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #248351 przez beti
Cześć kochane, melduję że Was nadrabiłam :)
Zimowy Kacperek i Rockowa Emilka śliczności!!!!!! :kiss: :kiss:
Anitka jaka kruszynka!!! :ohmy: :kiss:
Ooooo i jest nasza forumowa ślicznotka- kudłatka :kiss:
I moja synowa...Monia zadbaj żeby się nie nudziła więcej... :P
Majka śliczna blondyneczka i Domiś taki przy niej maleńki :)
Oliwka padła, a mama ją męczy fotkami :P

Antos, witamy, było o Tobie głośno swego czasu na forum :P :D A Filipek też LOVE MUM tak jak Antoś :D
A po czym wnioskujesz to napięcie? Fifik ma już zdiagnozowane :(

Monia, jak ząb??

Fanka, a może powinnaś pójść jeszcze na jedna kontrolę...??

Co do teściowych to hmmm...jakbym o swojej czytała...ale po ostatniej 6 - cio dniowej wizycie u T zadzwoniła do mojego M i go przeprosiła za wtrącanie się...teraz pojedziemy tam na święta i zobaczymy, czy naprawdę wnioski wyciągnęła... :P

Pati, kolejna laska :ohmy: :D

Iwonka, u nas też już zęby idą :p :ohmy:

UFFFFFF..... :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży