- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #104531 przez ewelinaa
hehehhehe, bodziaki kupione, żeby połechtać ego tatusia Widziałam też takie fajne np. Córunia tatunia albo Kocham mojego Tatę - na pewno takie też kupię
A co do antybiotyku - jak nic już nie pomaga to myślę, że można wziąć jeśli lekarz tak zaleci, nie ma co się męczyć tygodniami.
U mnie dziś piękna pogoda, świeci słońce, a mi nic się nie chce...
A co do antybiotyku - jak nic już nie pomaga to myślę, że można wziąć jeśli lekarz tak zaleci, nie ma co się męczyć tygodniami.
U mnie dziś piękna pogoda, świeci słońce, a mi nic się nie chce...
Temat został zablokowany.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #104591 przez pati-m
ewelinaa - śliczne te body Tatuś będzie się córą chwalił żeby wszyscy widzieli Mi też strasznie podobają się tego typu nadruki na ubrankach, więc na pewno też je zakupię
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez pati-m.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #104592 przez fanka
Pyśka- Franiu przystojniak jak nie wiem , gratuluję
bewipo- ja też nie wiem co mój Kosmita ma między nóżkami, a już ciekawość mnie zżera. No ale w czw usg połówkowe, może tam w końcu się ujawni !
Co to rzeczy dla bobasa to ja ostatnio zostałam nimi zasypana, moja siostra przyleciała z Anglii na świeta, a ona już jest zakochana w moim dziecku i przywiozła cała walizkę rzeczy praktycznie tylko dla dziecka i jeszcze kurierem wysłała paczkę 27 kg bo się w bagażu nie zmieściła
ona poprostu zwariowała mam kilkanaście ślicznych ubranek, butelki, smoczki, łyżeczki do karmienia, zabawki, i nawet rzeczy typu, patyczki do uszu, gabki do mycia, sudokrem
a dla mnie juz cała wyprawkę do karmienia piersią tzn, koszule nocne, piżamy, wkładki laktacyjne nawet
Moja siostra uwielbia dzieci, a sama raczej nie będzie mogła ich mieć (chociaż ciągle próbuje) i teraz jak tylko dowiedziała się o mojej ciąży to szaleje na zakupach, a z tego co mówi ma zamiar się dopiero "rozkręcić" jak pozna płeć!!
Przepraszam, że się tak rozpisałam i chwalę się okropnie ale takie prezenty dla maluszka rozczulają i każdemu chciałabym je pokazać i opisać !!!
miłego dnia
bewipo- ja też nie wiem co mój Kosmita ma między nóżkami, a już ciekawość mnie zżera. No ale w czw usg połówkowe, może tam w końcu się ujawni !
Co to rzeczy dla bobasa to ja ostatnio zostałam nimi zasypana, moja siostra przyleciała z Anglii na świeta, a ona już jest zakochana w moim dziecku i przywiozła cała walizkę rzeczy praktycznie tylko dla dziecka i jeszcze kurierem wysłała paczkę 27 kg bo się w bagażu nie zmieściła
ona poprostu zwariowała mam kilkanaście ślicznych ubranek, butelki, smoczki, łyżeczki do karmienia, zabawki, i nawet rzeczy typu, patyczki do uszu, gabki do mycia, sudokrem
a dla mnie juz cała wyprawkę do karmienia piersią tzn, koszule nocne, piżamy, wkładki laktacyjne nawet
Moja siostra uwielbia dzieci, a sama raczej nie będzie mogła ich mieć (chociaż ciągle próbuje) i teraz jak tylko dowiedziała się o mojej ciąży to szaleje na zakupach, a z tego co mówi ma zamiar się dopiero "rozkręcić" jak pozna płeć!!
Przepraszam, że się tak rozpisałam i chwalę się okropnie ale takie prezenty dla maluszka rozczulają i każdemu chciałabym je pokazać i opisać !!!
miłego dnia
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #104598 przez Pyśkaaaa
zamowilam takie same tylko ze zielony i czarny ktoras jakos link wczesniej wrzucila i sie skusilam ewelina zadowolona jestes? bo ja ciagle czekam na paczke
Fanka to tylko sie cieszyc siosrta Cie odciazy :Pwrzuc foty
Fanka to tylko sie cieszyc siosrta Cie odciazy :Pwrzuc foty
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #104599 przez bewipo
Edyta napisał:
Będzie jedno dzieciątko, drugiemu się nie udało.
Ewelina fajny ten pas i brzusio w nim też super
fanka pewnie, że się chwal. Możesz nam fotki powklejać
Hej Mamuski bewipo mam pytanko czy ja dobrze gdzies wyczytalam bedziesz miala blizniaki?a wiesz juz czy parka czy nie?tak mnie jakos zaciekawilo ze musiala wejsc spytac...
Będzie jedno dzieciątko, drugiemu się nie udało.
Ewelina fajny ten pas i brzusio w nim też super
fanka pewnie, że się chwal. Możesz nam fotki powklejać
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #104609 przez ewelinaa
Fanka - pewnie, że pokaz czym siostra Cię obdarowała. Ja ubranek tez trochę dostanę po siostrzeńcu, ale chcę żeby niunia miała tez coś nowego
Pyśka - pas jest fajny, baaaaardzo rozciągliwy, więc na pewno się przyda i będę często go nosiła. Teraz żałuję,że zamówiłam tylko jeden
Edytka - cena pasa 17,9,+ przesyłka - tutaj masz link: allegro.pl/zabawny-pas-ciazowy-stopki-14...row-i1541508193.html
A się trochę ogarnęłam i idę połazić po mieści - pogoda zbyt piękna, żeby siedzieć w domu
Miłego dnia dziewczynki :*
Pyśka - pas jest fajny, baaaaardzo rozciągliwy, więc na pewno się przyda i będę często go nosiła. Teraz żałuję,że zamówiłam tylko jeden
Edytka - cena pasa 17,9,+ przesyłka - tutaj masz link: allegro.pl/zabawny-pas-ciazowy-stopki-14...row-i1541508193.html
A się trochę ogarnęłam i idę połazić po mieści - pogoda zbyt piękna, żeby siedzieć w domu
Miłego dnia dziewczynki :*
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 8 miesiąc temu #104626 przez Mała
bewipo mi na prenatalnych kobieta powiedziała, że najprawdopodobniej synek, ale to było w 13tc i dodała, żeby się za bardzo nie nastawiać, bo to dopiero najbardziej prawdopodobne przepowiednie właśnie na połówkowym są.
Mnie jak to przeziębienie nie przejdzie to do internisty pójdę, bo mój gin to dziwny jest jeżeli chodzi w ogóle o jakiekolwiek specyfiki. Pytam się o witaminy dla ciężarnych, to mi odpowiedział, że jak się dobrze odżywiam to nie potrzebne, a jak chcę to mogę jakieś łykać. Pytam się, a jakie tyle ich na rynku, że coś pani w aptece doradzą.
Mnie jak to przeziębienie nie przejdzie to do internisty pójdę, bo mój gin to dziwny jest jeżeli chodzi w ogóle o jakiekolwiek specyfiki. Pytam się o witaminy dla ciężarnych, to mi odpowiedział, że jak się dobrze odżywiam to nie potrzebne, a jak chcę to mogę jakieś łykać. Pytam się, a jakie tyle ich na rynku, że coś pani w aptece doradzą.
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #104661 przez katy25
dzien dobry mamuski
ale fajne te Wasze pasy! widziałam je na allegro, ale w koncu wczoraj kupilam te w lidlu tyle ze dzis je zakladam i co?? jakies duze one sa, a moj brzuch jest do nich chyba za maly... musialam podwinac, ale sa dluzsze wiec zakrywaja mi pupe:) fajne aczkolwiek moglyby byc bardziej opasiaste.
wstawiam fotki
ale fajne te Wasze pasy! widziałam je na allegro, ale w koncu wczoraj kupilam te w lidlu tyle ze dzis je zakladam i co?? jakies duze one sa, a moj brzuch jest do nich chyba za maly... musialam podwinac, ale sa dluzsze wiec zakrywaja mi pupe:) fajne aczkolwiek moglyby byc bardziej opasiaste.
wstawiam fotki
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez katy25.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #104666 przez Agusia83
Witam Was wszystkie:)
Pyskaa, synek przesliczny jak sie tak przypatrzec to wyglada jak maly mezczyzna na hamaku, trzymajacy raczki za glowa ...przynajmniej ja to tak odbieram....taki luzak..haha...slodziak niesamowity.
Marta, bardzo ladnie wygladasz w tej sukience, jakby uszyta na Ciebie Dla mnie troszke za droga...
Pati-m, Twoja sukienieczka rowniez piekna...tez kiedys na nia patrzylam, ale mnie sie wydaje, ze ja bede wygladac jak klucha w takiej....zreszta jesli chodzi o takie rzeczy to wolalabym przymierzyc.
Ewelina, bodziaki piekne, tez musze gdzies wyhaczyć takie, by maz mial powod do dumy
Fanka, najwazniejsze, ze z dzidziusiem wszystko ok, a tak jak napisalas, moze na polowkowym uda sie podgladnac, czy to siuisiak czy pisia
Ale widac jak dzieci nam szybko rosna...za niedlugo bedziemy pisaly, ze maja juz ponad kilogram.
Dziewczyny, moim zdaniem z przeziebieniem, jelsi trwa az 2 tygodnie, to nie ma zartow i sa jakies antybiotyki, ktore nie beda szkodzic malenstwu...w koncu mama musi byc zdrowa...
Pyskaa, synek przesliczny jak sie tak przypatrzec to wyglada jak maly mezczyzna na hamaku, trzymajacy raczki za glowa ...przynajmniej ja to tak odbieram....taki luzak..haha...slodziak niesamowity.
Marta, bardzo ladnie wygladasz w tej sukience, jakby uszyta na Ciebie Dla mnie troszke za droga...
Pati-m, Twoja sukienieczka rowniez piekna...tez kiedys na nia patrzylam, ale mnie sie wydaje, ze ja bede wygladac jak klucha w takiej....zreszta jesli chodzi o takie rzeczy to wolalabym przymierzyc.
Ewelina, bodziaki piekne, tez musze gdzies wyhaczyć takie, by maz mial powod do dumy
Fanka, najwazniejsze, ze z dzidziusiem wszystko ok, a tak jak napisalas, moze na polowkowym uda sie podgladnac, czy to siuisiak czy pisia
Ale widac jak dzieci nam szybko rosna...za niedlugo bedziemy pisaly, ze maja juz ponad kilogram.
Dziewczyny, moim zdaniem z przeziebieniem, jelsi trwa az 2 tygodnie, to nie ma zartow i sa jakies antybiotyki, ktore nie beda szkodzic malenstwu...w koncu mama musi byc zdrowa...
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #104672 przez Agusia83
Katy, super pas...tak jak ubralas ze sweterkiem, to udaje jakas dluzsza tunike...super...ja tez taki chce:P...
A moze mam glupie pytanie, ale ten pas to zaklada sie jako, co? Cos do spodni? Spodnicy, zeby przytrzymac, czy jak?????
A moze mam glupie pytanie, ale ten pas to zaklada sie jako, co? Cos do spodni? Spodnicy, zeby przytrzymac, czy jak?????
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Agusia83.
Moderatorzy: ilona