BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #104884 przez pati-m
Dziewczynki mam pytanko - kupowała może któraś tą spódnicę moda.allegro.pl/ciazowa-spodnica-olowkow...164-i1546326020.html ? A może polecicie mi jakąś inną, bo przydałaby mi się i buszuję właśnie po internecie. U mnie w mieście nie ma wyboru, a nie mam ochoty na buszowanie po sklepach, żeby znaleźć jakąś fajną na święta :)
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #104901 przez beti
O matko...wzięłam sobie za punkt honoru przeczytanie tego forum od początku, żeby czegoś nie dublować, ale jestem na 7 stronie i zostało mi jeszcze 111...nie wiem, czy się uda.... :-)))
13 lata 8 miesiąc temu #104909 przez bewipo
Agusia brzuszek super :)

Witaj beti, rozgość się u nas :)

Zapisałam się na USG na przyszły czwartek :D
13 lata 8 miesiąc temu #104922 przez ewelinaa
Pyśkaaaa napisał:

a zobaczcie co upolowałam :D
allegro.pl/cudny-komplet-zyrafka-body-po...-62-i1558280745.html

Bardzo fajny komplecik, też dodałam sobie do aukcji. Na razie wstrzymam się zakupem, bo jutro ruszam na zakupy ze zniżkami Glamour, więc pewnie nie wrócę z pustymi rękami :P

Katy fany ten pas, mój jest zdecydowanie krótszy, takie przedłużenie bluzeczki, bardziej do spodni niż do leginsów.

Agusia fajny brzuszek :woohoo:
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #104934 przez Agusia83
Pati-m, swietna spodnica....tzn, nie kupilam jej, tylko pierwszy raz ja widze i bardzo mi sie podoba, taka elegancka, no i cena przyzwoita
13 lata 8 miesiąc temu #104935 przez beti
katy25 napisał:

dzien dobry mamuski
ale fajne te Wasze pasy! widziałam je na allegro, ale w koncu wczoraj kupilam te w lidlu tyle ze dzis je zakladam i co?? jakies duze one sa, a moj brzuch jest do nich chyba za maly... musialam podwinac, ale sa dluzsze wiec zakrywaja mi pupe:) fajne aczkolwiek moglyby byc bardziej opasiaste.

wstawiam fotki :laugh:

OOOOO...też je mam od wczoraj...strasznie mi się ten fioletowy spodobał, jak mówisz, że za duży to może zły rozmiar wzięłaś, bo były rożne :-)))
13 lata 8 miesiąc temu #104937 przez katy25
nie nie beti wzięłam S:)
zawsze biore najmniejszy bo drobna jestem, a tam byly rozpakowane te pasy i wydawały mi sie ok. Po prostu bede sobie je podwijac - nie widać tego. A potem jako brzucholek urośnie to będą jak znalazł:)
Jesteś z Wawy?? Ja też jestem z Wawy:):) ale lada moment będę spod Wawy he he he w stronę Marek. Po świetach ruszamy z wykańczaniem domku i mam nadzieje, że do końca czerwca sie przeprowadzimy, bo jak nie... to będę załamana ;)

moj M. chyba dziś jedzie służbowo na weekend, ma mi potwierdzić za godzinę, a jeżeli tak to ja pojade na weekend do rodziców i tak mam szkołę ale przynajmniej nie bede siedziec sama bo Ines już tam zjechała hehehe
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #104938 przez beti
Tak, W-wa Wawer, do Marek mam niedaleko :-)))
Ja wzięłam M i w sumie też jest za duży, zazwyczaj noszę 38 i myślałam, ze będzie ok...ale zaraz brzuch będzie jeszcze bardziej rósł (choć już teraz mały nie jest) i będzie w sam raz :-))
13 lata 8 miesiąc temu #104939 przez katy25
o to jestesmy sasiadkami:) bo my teraz mieszkamy w marysinie wawerskim:)
13 lata 8 miesiąc temu #104941 przez beti
No faktycznie, na marysin mam w zasadzie tylko przejść przez tory... :-)))
13 lata 8 miesiąc temu #104942 przez katy25
a juz wiesz, w którym szpitalu będziesz chciała rodzić? Ja ogólnie nie jestem z tej strony Wawy, ale rodzić wracam na swoją stronę:) do Bielańskiego. Tam rodziłam córkę już prawie 4 lata temu i byłam zadowolona. Chociaż jak już rodziłam to było mi całkiem obojętne gdzie sie znajduje i kto koło mnie skacze...
dobra ja wracam do swojego tekstu, bo siedzę nad nim już 1,5 h a na jutro musze oddać.
13 lata 8 miesiąc temu #104950 przez beti
Wybór szpitala to moja największa zmora, do szkoły rodzenia jestem zapisana do zośki ale ostatnio bardzo dużo negatywów słyszałam i zaczęłam się łamać, jako drugi brałam pod uwagę Karową, ale boję się, że się tam nie dostanę...a teraz myślę o inflanckiej i o solcu, bo same pozytywy ostatnio słyszałam...
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #104984 przez fanka
skoro pozwalacie mi się chwalić to się chwalę :-) ale będzie tego dużo bo nie mogę się zdecydować co dodać a co nie!!

i53.tinypic.com/314tbfo.jpg
13 lata 8 miesiąc temu #104990 przez fanka
no i naśtępne, wysyłam w linkach żeby całego forum zdjęciami nie zasypać!!!

i54.tinypic.com/21a9yzm.jpg

i55.tinypic.com/2462mo3.jpg

i54.tinypic.com/qx760o.jpg

i55.tinypic.com/303jlaw.jpg

i52.tinypic.com/2r5xmv8.jpg

nie będę Was więcej zasypywać zdjęciami, to tak większośc prezentów Wam pokazałam :-)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia