- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #104884 przez pati-m
Dziewczynki mam pytanko - kupowała może któraś tą spódnicę
moda.allegro.pl/ciazowa-spodnica-olowkow...164-i1546326020.html ? A może polecicie mi jakąś inną, bo przydałaby mi się i buszuję właśnie po internecie. U mnie w mieście nie ma wyboru, a nie mam ochoty na buszowanie po sklepach, żeby znaleźć jakąś fajną na święta
Temat został zablokowany.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #104922 przez ewelinaa
Pyśkaaaa napisał:
Bardzo fajny komplecik, też dodałam sobie do aukcji. Na razie wstrzymam się zakupem, bo jutro ruszam na zakupy ze zniżkami Glamour, więc pewnie nie wrócę z pustymi rękami
Katy fany ten pas, mój jest zdecydowanie krótszy, takie przedłużenie bluzeczki, bardziej do spodni niż do leginsów.
Agusia fajny brzuszek
a zobaczcie co upolowałam
allegro.pl/cudny-komplet-zyrafka-body-po...-62-i1558280745.html
Bardzo fajny komplecik, też dodałam sobie do aukcji. Na razie wstrzymam się zakupem, bo jutro ruszam na zakupy ze zniżkami Glamour, więc pewnie nie wrócę z pustymi rękami
Katy fany ten pas, mój jest zdecydowanie krótszy, takie przedłużenie bluzeczki, bardziej do spodni niż do leginsów.
Agusia fajny brzuszek
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #104935 przez beti
katy25 napisał:
OOOOO...też je mam od wczoraj...strasznie mi się ten fioletowy spodobał, jak mówisz, że za duży to może zły rozmiar wzięłaś, bo były rożne ))
dzien dobry mamuski
ale fajne te Wasze pasy! widziałam je na allegro, ale w koncu wczoraj kupilam te w lidlu tyle ze dzis je zakladam i co?? jakies duze one sa, a moj brzuch jest do nich chyba za maly... musialam podwinac, ale sa dluzsze wiec zakrywaja mi pupe:) fajne aczkolwiek moglyby byc bardziej opasiaste.
wstawiam fotki
OOOOO...też je mam od wczoraj...strasznie mi się ten fioletowy spodobał, jak mówisz, że za duży to może zły rozmiar wzięłaś, bo były rożne ))
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #104937 przez katy25
nie nie beti wzięłam S:)
zawsze biore najmniejszy bo drobna jestem, a tam byly rozpakowane te pasy i wydawały mi sie ok. Po prostu bede sobie je podwijac - nie widać tego. A potem jako brzucholek urośnie to będą jak znalazł
Jesteś z Wawy?? Ja też jestem z Wawy:) ale lada moment będę spod Wawy he he he w stronę Marek. Po świetach ruszamy z wykańczaniem domku i mam nadzieje, że do końca czerwca sie przeprowadzimy, bo jak nie... to będę załamana
moj M. chyba dziś jedzie służbowo na weekend, ma mi potwierdzić za godzinę, a jeżeli tak to ja pojade na weekend do rodziców i tak mam szkołę ale przynajmniej nie bede siedziec sama bo Ines już tam zjechała hehehe
zawsze biore najmniejszy bo drobna jestem, a tam byly rozpakowane te pasy i wydawały mi sie ok. Po prostu bede sobie je podwijac - nie widać tego. A potem jako brzucholek urośnie to będą jak znalazł
Jesteś z Wawy?? Ja też jestem z Wawy:) ale lada moment będę spod Wawy he he he w stronę Marek. Po świetach ruszamy z wykańczaniem domku i mam nadzieje, że do końca czerwca sie przeprowadzimy, bo jak nie... to będę załamana
moj M. chyba dziś jedzie służbowo na weekend, ma mi potwierdzić za godzinę, a jeżeli tak to ja pojade na weekend do rodziców i tak mam szkołę ale przynajmniej nie bede siedziec sama bo Ines już tam zjechała hehehe
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #104938 przez beti
Tak, W-wa Wawer, do Marek mam niedaleko ))
Ja wzięłam M i w sumie też jest za duży, zazwyczaj noszę 38 i myślałam, ze będzie ok...ale zaraz brzuch będzie jeszcze bardziej rósł (choć już teraz mały nie jest) i będzie w sam raz )
Ja wzięłam M i w sumie też jest za duży, zazwyczaj noszę 38 i myślałam, ze będzie ok...ale zaraz brzuch będzie jeszcze bardziej rósł (choć już teraz mały nie jest) i będzie w sam raz )
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez beti.
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #104942 przez katy25
a juz wiesz, w którym szpitalu będziesz chciała rodzić? Ja ogólnie nie jestem z tej strony Wawy, ale rodzić wracam na swoją stronę do Bielańskiego. Tam rodziłam córkę już prawie 4 lata temu i byłam zadowolona. Chociaż jak już rodziłam to było mi całkiem obojętne gdzie sie znajduje i kto koło mnie skacze...
dobra ja wracam do swojego tekstu, bo siedzę nad nim już 1,5 h a na jutro musze oddać.
dobra ja wracam do swojego tekstu, bo siedzę nad nim już 1,5 h a na jutro musze oddać.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #104950 przez beti
Wybór szpitala to moja największa zmora, do szkoły rodzenia jestem zapisana do zośki ale ostatnio bardzo dużo negatywów słyszałam i zaczęłam się łamać, jako drugi brałam pod uwagę Karową, ale boję się, że się tam nie dostanę...a teraz myślę o inflanckiej i o solcu, bo same pozytywy ostatnio słyszałam...
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #104984 przez fanka
skoro pozwalacie mi się chwalić to się chwalę ale będzie tego dużo bo nie mogę się zdecydować co dodać a co nie!!
i53.tinypic.com/314tbfo.jpg
i53.tinypic.com/314tbfo.jpg
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez fanka.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #104990 przez fanka
no i naśtępne, wysyłam w linkach żeby całego forum zdjęciami nie zasypać!!!
i54.tinypic.com/21a9yzm.jpg
i55.tinypic.com/2462mo3.jpg
i54.tinypic.com/qx760o.jpg
i55.tinypic.com/303jlaw.jpg
i52.tinypic.com/2r5xmv8.jpg
nie będę Was więcej zasypywać zdjęciami, to tak większośc prezentów Wam pokazałam
i54.tinypic.com/21a9yzm.jpg
i55.tinypic.com/2462mo3.jpg
i54.tinypic.com/qx760o.jpg
i55.tinypic.com/303jlaw.jpg
i52.tinypic.com/2r5xmv8.jpg
nie będę Was więcej zasypywać zdjęciami, to tak większośc prezentów Wam pokazałam
Moderatorzy: ilona