BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 11 miesiąc temu #106053 przez Agusia83
I jeszcze zapomnialam Wam napisac, ze faktycznie, ja juz czuje dzidzie :lol:
W sobote wieczorem kolejny raz poczulam jakby pekajace babelki, chociaz bardziej bym to przyrownala do przeczolgania sie dzdzownicy....haha....a w niedziele rano, po sniadanko, znow to samo uczucie :lol: ...wiec to na pewno musi byc moj maluszek :woohoo: ...dzis jest leniwy, ale na poczatku to chyba nie codziennie czuc ruchy, prawda?
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #106060 przez mYSZA
heh, ja dziś jak dostałam w żebro w nocy to aż się z bólu obudziłam! silny chłopak!

Janek z nami!
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #106069 przez Mała
Agusia83 no gratuluje :laugh:
Ja na drugie usg idę do swojego lekarza, a do tego mam jeszcze drugie w poradni prenatalnej. Wydaje mi się, że usg połówkowe, bo w połowie ciąży, ale chyba każdy lekarz, który ma uprawnienia do robienia usg je wykonuje, nie musi być specjalnego certyfikatu.
Kurcze, a mnie się chyba jakaś infekcja przyplątała, bo pieczenie czuję. Czy ja nie mogę choć raz iść na zaplanowaną wizytę tylko przechodzić przeglądy techniczne co 2 tygodnie, masakra?!
13 lata 11 miesiąc temu #106106 przez Agusia83
Dziewczynki, wlasnie przyszla przesylka....ciuszki sa cudne :lol:
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #106107 przez Pyśkaaaa
Agusia super ze czujesz ruchy i ze przesylka doszla :laugh:

ale dzis piekna pogoda wrocilam wlasnie z zakupow tylko z truskawakami haha poszlam sobie cos kupic i nic w tych sklepach nie ma :( albo ja jestem jakas dziwna :P

Mała usmialam sie z przegladow technicznych hehehe

ja zabieram sie za pakowanie jade do rodzicow na 2,5 tyg a jak zwykle zabiore pol szafy i polowy nie wloze...
13 lata 11 miesiąc temu #106109 przez bewipo
Pyśka bo wszystkie fajne owoce dopiero się zaczną, to będzie w czym wybierać :)
13 lata 11 miesiąc temu #106116 przez Pyśkaaaa
juz mam ochote na czeresnie i maliny i jagodki mniam :D
13 lata 11 miesiąc temu #106119 przez Agusia83
truskawek to juz sporo pojadlam, ale jak zobaczylam, ze Pyskaa napisala o czeresniach, to az mi slinka zaczela cieknac :silly: mniam, mniam....
13 lata 11 miesiąc temu #106153 przez Pyśkaaaa
oj przepraszam Agusia :P ale chodz by nie wiem co nie jestesmy w stanie zalatwic sobie tych czeresni :D
13 lata 11 miesiąc temu #106170 przez Mała
OOO czereśni też bym pojadła. Dziewczyny, bo wchodzimy na grząski grunt, jak zaczniemy o jedzeniu to tak jak na sierpniówkach będziemy się nakręcać na jedzenie i dobijać wagę :silly:
Moja koleżanka mówi, że wjeżdża na kanał,a ja na przegląd techniczny :laugh:
13 lata 11 miesiąc temu #106186 przez Pyśkaaaa
Mała teraz sie poplakalam ze smiechu :lol: na kanal? tak tak nie wchodzmy na temat jedzenia chodz powiem wam ze myslalam ze bedzie gorzej ale tak duzo nie jem... i mam pol kg na "-":D
13 lata 11 miesiąc temu #106199 przez Mała
Ja na ostatniej wizycie 2,5 kg na '-' póki co nie jest źle. Ja się tylko upałów boję, bo jakby się powtórzyły obrzęki i zatrzymanie wody jak z Kamilem to nie wesoło może być.

MartaM czekamy na relacje.
13 lata 11 miesiąc temu #106307 przez slowiczek
wróciłam z usg :D maluszek zdrowiutki, wszystko w porządeczku, płci nie znam a w ogóle byłam taka zestresowana, że nawet nie zapytałam się lekarza czy on coś widzi a on sam nie mówił nic na ten temat :P ciągle powtarzałam sobie w myślach, że muszę się uspokoić bo serce mi tak szybko biło także mało pamiętam z wizyty...ale mam płytkę z filmikiem i oglądam już 3 raz :D
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #106355 przez Marta M
Ja tez jestem po wizycie, wszystko w porzadku, pani doktor powiedziala ze stuprocentowa dziewczynka, na dowod pokazala nam wargi sromowe ;) Powiedziala ze ma sliczne, gladkie rysy, ze widac ze dobrze jest odzywiona, wazy 327g, a co najbardziej nas rozsmieszylo, ze ma miesiste usta, haha...na tym zdjeciu nie widac, na innych tak...jak zwykle wiercila sie niesamowicie, takze wiekszosc zdjec mam rozmazanych, pani doktor powiedziala ze niesamowice ruchliwe dziecko, ale nic tylko sie cieszyc, bo znaczy ze zdrowe :) Widzielismy jak ziewa i nawet jak caluje sobie kolanka :):)

To nasza Majeczka:
Załączniki:
13 lata 11 miesiąc temu #106382 przez Pyśkaaaa
slowiczku najwazniejsze ze wszystko dobrze z dzidzia :) mi tez te serducho zawsze wali i zawsze mi zimno przed wizyta...

Marta M sliczna ta wasza Maja :D urocza ma buzke :D

Dobranoc :*
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży