- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #106617 przez Agusia83
Mnie rowniez wowczas nie chcialo sie gotowac tylko dla jednej osoby. Ale teraz gdyby maz mial przyjsc pozno, to i tak, nie wyobrazam sobie dnia bez obiadku i to 2 daniowego:P
Wlasnie zbieram sie do sklepu....wymyslilam:
zupka pieczarkowa
2 danie: mlode ziemniaki, brokuly, jajko sadzone (oczywisice dla mnie sciete toalnie), maselko z buleczka
Wlasnie zbieram sie do sklepu....wymyslilam:
zupka pieczarkowa
2 danie: mlode ziemniaki, brokuly, jajko sadzone (oczywisice dla mnie sciete toalnie), maselko z buleczka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez Agusia83.
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #106618 przez Pyśkaaaa
ja rozumiem ze czasem trzeba dluzej zostac ja tez zostawalam... tylko po 1 ile mozna a po 2 miec urlop i siedziec w robocie no moim zdaniem szczyt wszystkiego... a po 3 niedlugo bedzie nas troje i nie bedziemy mieli tyle czasu dla siebie co przez te 6 lat wiec chce go miec jak najdluzej i jak najszybciej dla siebie po swietach zostaje u rodzicow na 2 tyg i wtedy niech se pracuje a teraz niech juz wraca
ja dzis nic nie robie zjemy cos po drodze...
ja dzis nic nie robie zjemy cos po drodze...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #106630 przez mYSZA
heh, mój rowerami się zajmuje jak wraca- albo coś z nimi robi albo szuka części na allegro.
W ciągu ostatniego roku kupił 5 rowerów!fakt, że dwa nam ukradli, ale nawet jeśli...
a teraz nawet wózka nie mamy, ale za to Sławek ma upatrzony ROWEREK rocridera za OKAZYJNE pieniądze dla chłopca lat 3 conajmniej!
W ciągu ostatniego roku kupił 5 rowerów!fakt, że dwa nam ukradli, ale nawet jeśli...
a teraz nawet wózka nie mamy, ale za to Sławek ma upatrzony ROWEREK rocridera za OKAZYJNE pieniądze dla chłopca lat 3 conajmniej!
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #106634 przez kasia79
Pyśkaa wiem jak ci się dłuży czas, wszystko już spakowane a Jego nie ma, też zawsze tak mam przed wyjazdem, dzieci ubrane trzeba jechać a taty nie ma, a jak się go w końcu doczekamy yo jeszcze przegląd samochodu musi zrobić, olej itd.
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #106636 przez mYSZA
dokładnie, jakby się nie dało tego wcześniej zrobić, przewidzieć, że przecież się wyjeżdża!
mnie to na maxa wkurza- albo jak się gdzieś szykujemy to trzeba tyle na niego czekać zanim się wygrzebie, a mówią, że to cecha kobieca- bzdura!
mnie to na maxa wkurza- albo jak się gdzieś szykujemy to trzeba tyle na niego czekać zanim się wygrzebie, a mówią, że to cecha kobieca- bzdura!
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #106643 przez Agusia83
Oj, widze, ze dzis dzien narzekania na mezow ....i dobrze, oni pewnie tez narzekaja na nas w pracy do kolegow:P...haha...
Kasia, sa mlode, ale jeszcze nie nasze, tylko gdzies z daleka....ostatnio to pieklam je ze skorka w piekarniku, byly smaczne. Dzis ugotuje, ale brokułow nie bylo świeżych musialam kupic mroznoe....trudno...zabieram sie za zupke, bo glodna juz jestem jak wilk
Kasia, sa mlode, ale jeszcze nie nasze, tylko gdzies z daleka....ostatnio to pieklam je ze skorka w piekarniku, byly smaczne. Dzis ugotuje, ale brokułow nie bylo świeżych musialam kupic mroznoe....trudno...zabieram sie za zupke, bo glodna juz jestem jak wilk
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #106645 przez Pyśkaaaa
moj to ostatnio siedzial i opon szukal... bo mu badan nie podbija! pojechal i podbili i okazalo sie ze jeszcze jezdzic mozna i mozna....
wczoraj jechalismy na zakupy a ja juz ubrana wyszykowana (a w domu w dresach bez make- up)a ten jeszcze to jeszcze tamto wrrr...
kasia sa juz mlode ziemniaki ja ostatnio starych nie moglam znalesc
jak dobrze ze przynajmniej mamy sie komu wyrzalic
wczoraj jechalismy na zakupy a ja juz ubrana wyszykowana (a w domu w dresach bez make- up)a ten jeszcze to jeszcze tamto wrrr...
kasia sa juz mlode ziemniaki ja ostatnio starych nie moglam znalesc
jak dobrze ze przynajmniej mamy sie komu wyrzalic
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magdamagda1988
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #106652 przez magdamagda1988
Witajcie mamusie
Troche mnie nie bylo na forum ale codziennie Was podczytaywalam…
Gratuluje mamusia ktore juz znaja plec dzidzi a rowniez tym co nie znaja ale wiedza ze wszystko w porzadku… ja mam wizyte dopiero 5 maja a usg 27 maja chyba musze sie uzbroic w cierpliwosc
Chce juz wiedziec co nosze pod serduszkiem zeby sie przyzwyczaic i chcialabym dziewczynke dla chlopca nie mam ideii na imie ani polskie ani francuskie
Dziewczyny ja tez jestem strasznie placzliwa, ale glownie dlatego ze tesknie za polska a jak jestem w polsce to za francja o I tak caly czas
Kobietki powiem Wam ze ostanio mam straszna ochote na przytulanie a moj KOchany moze I ma ale nie chce, dziwnie mu z tym ze wsrodku ktos mieszka i ze mozemy mu przeszkadzac…. Dla mnie tez jest dziwnie ale ja potrzebuje tej czulosci…
Troche mnie nie bylo na forum ale codziennie Was podczytaywalam…
Gratuluje mamusia ktore juz znaja plec dzidzi a rowniez tym co nie znaja ale wiedza ze wszystko w porzadku… ja mam wizyte dopiero 5 maja a usg 27 maja chyba musze sie uzbroic w cierpliwosc
Chce juz wiedziec co nosze pod serduszkiem zeby sie przyzwyczaic i chcialabym dziewczynke dla chlopca nie mam ideii na imie ani polskie ani francuskie
Dziewczyny ja tez jestem strasznie placzliwa, ale glownie dlatego ze tesknie za polska a jak jestem w polsce to za francja o I tak caly czas
Kobietki powiem Wam ze ostanio mam straszna ochote na przytulanie a moj KOchany moze I ma ale nie chce, dziwnie mu z tym ze wsrodku ktos mieszka i ze mozemy mu przeszkadzac…. Dla mnie tez jest dziwnie ale ja potrzebuje tej czulosci…
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #106653 przez Agusia83
Jajek surowych nie wolno, poniewaz mozna nabawic sie salmonelli, ktora nie jest dobra dla dzidziusia. A maluszki ozywaja po slodkim, gdyz wowczas dostarczacie im duzo energii. To tak samo jak na pewno nieraz opadal Wam cukier i czulyscie sie wyczerpane, czasem nawet moglo dochodzic do drzenia rak, a po slodkim uwalniala sie energia i odzyskiwalyscie sily....
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona