- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #107032 przez Pyśkaaaa
hey
my wczoraj pozno dojechalismy ale udalo sie tak wracajac do Facetow to prawda kazdy jest wyjatkowy i kazdy ma gorsze dni nami targaja hormony a nimi nerwy kiedy niewiadomo o co robimy afere... i czasami fajnie jest się pogodzić po sprzeczce moj mimo fiola na punkcie aut na fioła na naszym punkcie a dzis mi nawet sniadanko zrobil a teraz wybieramy sie na spacer... i powiem wam ze ostatnio beczalam ze jestem brzydka nie mam sie w co ubrac itp itd to on zawsze mowi ze dla niego jestem najpiekniejsza i zabral mnie na zakupy
slowiczku zazdroszcze Ci tych kopniakow...
my wczoraj pozno dojechalismy ale udalo sie tak wracajac do Facetow to prawda kazdy jest wyjatkowy i kazdy ma gorsze dni nami targaja hormony a nimi nerwy kiedy niewiadomo o co robimy afere... i czasami fajnie jest się pogodzić po sprzeczce moj mimo fiola na punkcie aut na fioła na naszym punkcie a dzis mi nawet sniadanko zrobil a teraz wybieramy sie na spacer... i powiem wam ze ostatnio beczalam ze jestem brzydka nie mam sie w co ubrac itp itd to on zawsze mowi ze dla niego jestem najpiekniejsza i zabral mnie na zakupy
slowiczku zazdroszcze Ci tych kopniakow...
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 9 miesiąc temu #107048 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzien dobry dziewczynki.
Witam nowa kolezanke, Slowiczku gratuluje kolejnego tygodnia
Widze, ze temat panow pozostal hihi
Co do mycia okien to ja w tym roku jakos wytrzymam z brudnymi no trudno sie mowi.Moj M nie ma niestety czasu zeby je umyc bo wychodzi o 6:30 do pracy a wraca okolo 20 wiec tez bidula padniety jest.Nie mam serca prosic go, zeby jeszcze cos w domu robil.Ja co moge to ogarne, mimo ze robi sie coraz ciezej bo mnie wydelo odsttanimi dniami
Buziaczki Dziewuszki milego dnia :*
Witam nowa kolezanke, Slowiczku gratuluje kolejnego tygodnia
Widze, ze temat panow pozostal hihi
Co do mycia okien to ja w tym roku jakos wytrzymam z brudnymi no trudno sie mowi.Moj M nie ma niestety czasu zeby je umyc bo wychodzi o 6:30 do pracy a wraca okolo 20 wiec tez bidula padniety jest.Nie mam serca prosic go, zeby jeszcze cos w domu robil.Ja co moge to ogarne, mimo ze robi sie coraz ciezej bo mnie wydelo odsttanimi dniami
Buziaczki Dziewuszki milego dnia :*
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #107053 przez Agusia83
Czesc wszystkim ...wlasnie czytalam staraczki i chyba zaraz umre z glodu....pisaly o golabkach...hmmm, ale mam na nie smaka, chyba bede musiala jutro zrobic Beda wowczas na czwartek i sobote
Monia, mnie tez ostatnio wydelo, znow na metrze krawieckim przybyl dodatkowy cm . Teraz wybieram sie na ciuszki i pozalatwiac sprawy bankowe, a popoludniu do lekarza. Powinnam chyba przyjsc z dyktafonem i nagrac serduszko maluszka , jak myslicie, mozna tak? Hahah, wiem, ze zwariowalam, lekko:P. A skoro dzis sroda to za rowny tydzien idziemy na usg. Niesamowite jak ten czas leci.
Monia, mnie tez ostatnio wydelo, znow na metrze krawieckim przybyl dodatkowy cm . Teraz wybieram sie na ciuszki i pozalatwiac sprawy bankowe, a popoludniu do lekarza. Powinnam chyba przyjsc z dyktafonem i nagrac serduszko maluszka , jak myslicie, mozna tak? Hahah, wiem, ze zwariowalam, lekko:P. A skoro dzis sroda to za rowny tydzien idziemy na usg. Niesamowite jak ten czas leci.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #107059 przez pati-m
Hej Dziewczyny
Ja właśnie wróciłam z zakupów. Powoli i na raty znoszę do domu rzeczy na święta, bo nie chce wszystkiego kupować w ostatniej chwili.
Za godzinkę śmigam do lekarza i jak zawsze stresik jest Ale oczywiście jestem dobrej myśli, bo nie może być inaczej Trzymajcie kciuki
Miłego dnia
Ja właśnie wróciłam z zakupów. Powoli i na raty znoszę do domu rzeczy na święta, bo nie chce wszystkiego kupować w ostatniej chwili.
Za godzinkę śmigam do lekarza i jak zawsze stresik jest Ale oczywiście jestem dobrej myśli, bo nie może być inaczej Trzymajcie kciuki
Miłego dnia
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #107086 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pati trzymam kciuki daj znac pozniej
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 9 miesiąc temu #107087 przez Mała
Dziewczyny czekam na relacje z wizyt.
Mój mąż wczoraj wrócił w dość dobrym stanie. Nie dał się namówić kolegom i wypił tylko tyle ile uważał za stosowne, a ja w niego zwątpiłam i myślałam że pójdzie na maksa
Mój mył okna jakiś miesiąc temu, a dziś zaczęli obok budowę i nie ma sensu ich drugi raz myć.
Mój mąż wczoraj wrócił w dość dobrym stanie. Nie dał się namówić kolegom i wypił tylko tyle ile uważał za stosowne, a ja w niego zwątpiłam i myślałam że pójdzie na maksa
Mój mył okna jakiś miesiąc temu, a dziś zaczęli obok budowę i nie ma sensu ich drugi raz myć.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- magdamagda1988
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #107148 przez mYSZA
ja myślę,że wcale nie głupio i nie ma się co z tym kryć! ludzie z kamerami przychodzą i jakoś ich nikt nie wygania;P
3mam kciuki za wizyty!
mój reaguje tylko na pukanie mojego męża, a na moje nie;/ już trzyma sztamę z tata!
mnie ostatnio też wydęło, kończy mi się szafa też powoli... patrzyłam na allegro i tam można dostać całe zestawy po 25 ciuchów markowych za rewelacyjne ceny np. 350 zł za 20 markowych ciuchów- i nie, że wszystkie używane, no niektóre to z metkami nadal.
tyle że minusem jest to, że naraz trzeba wydać tyle kasy;/
3mam kciuki za wizyty!
mój reaguje tylko na pukanie mojego męża, a na moje nie;/ już trzyma sztamę z tata!
mnie ostatnio też wydęło, kończy mi się szafa też powoli... patrzyłam na allegro i tam można dostać całe zestawy po 25 ciuchów markowych za rewelacyjne ceny np. 350 zł za 20 markowych ciuchów- i nie, że wszystkie używane, no niektóre to z metkami nadal.
tyle że minusem jest to, że naraz trzeba wydać tyle kasy;/
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #107193 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
ja tam kupuje tuniki najzwyklejsze tylko spodnie i leginsy mam typowo ciazowe.
A jesli moge kupic tunike za 15 zl. to po co ja mam przeplacac
A jesli moge kupic tunike za 15 zl. to po co ja mam przeplacac
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #107195 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
jakos nie po polsku to napisalam hehhe
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #107222 przez beti
Trzymam kciuki za Wasze badania, ja bym się wcale nie przejmowała czy wypada brać dyktafon, jutro mam USG i mąż będzie na telefon wszystko nagrywał, w końcu to Wasz brzuch, Wasze dziecko i Wasza pamiątka )))
Ja mam jutro jeszcze test obciążenia glukozą... już się obawiam, bo na początku ciąży miałam hipoglikemię (
Ja też w tunikach i leginsach śmigam, a brzuszek w ciągu tygodnia zrobił się monstrualny, że ludzie mi nie wierzą, że dopiero przełom sierpnia i września rodzę ))
Ja mam jutro jeszcze test obciążenia glukozą... już się obawiam, bo na początku ciąży miałam hipoglikemię (
Ja też w tunikach i leginsach śmigam, a brzuszek w ciągu tygodnia zrobił się monstrualny, że ludzie mi nie wierzą, że dopiero przełom sierpnia i września rodzę ))
Moderatorzy: ilona