BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 11 miesiąc temu #106386 przez martysia0110
Ja też dzisiaj byłam na wizycie i tak się cieszę bo zdrowiutkie a raczej zdrowa bo to dziewczynka :laugh: :laugh:
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #106391 przez martysia0110
I śmiesznie było bo akurat połykała płyn tak zabawnie to wyglądało :P
Załączniki:
13 lata 11 miesiąc temu #106400 przez Smerfetka
Witajcie dziewczynki
Pięknie się nam zrobiło i cieplutko. Nareszcie wiosna pełną gębą i mam nadzieję, że tak już zostanie i że zimno już nie wróci :)
MartaM - Majeczka jest cudna :)
Słowiczku ja też jeszcze nie znam płci ale wszystko przed nami, coraz bliżej do tego wspaniałego momentu :)
Martysia gratuluję dziewczynki :) czyżby teraz dziewczynki próbowały podgonić statystykę bo na razie królują chłopcy :) Ciekawe kto w moim brzuszku buszuje? :)
13 lata 11 miesiąc temu #106402 przez martysia0110
Dzięki smerfetka :) Strasznie chciałam córunię jest :laugh: :laugh:
Kto wie może się chłopcy i dziewczynki wyrównają :P
Och to prawda dzisiaj było super tak cieplutko :)
13 lata 11 miesiąc temu #106430 przez beti
Mój maluszek zafundował mi dzisiaj o kilka godzin za mało snu, najpierw wiercił się do 1 w nocy i nie dał spać a potem jakby nigdy nic o 5:30 zaczął znowu, coś czuję, że już się nie wyśpię :-/ No i kopniaki są tak mocne, że i tatuś już je czuje :-))

Ale śliczna Majeczka, ma taką drobniutką twarzyczkę :-))
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #106441 przez Agusia83
Dziewczynki, ciesze sie, ze u Waszych maluszkow wszystko w porzadku, ze sa zdrowe, rozbrykane i takie sliczne :lol:

Slowiczku, na nastepnym usg na pewno sie dowiesz, co w trawie piszczy :silly: ....haha...takie niespodzianki tez sa cudne :lol:

Marta, corunia ma juz piekna fotke, chyba musicie ja oprawic w ramke i postawic na komodzie w sypialni :lol:

Martysia, Twoja niunia tez piekna...no i jaka glodna byla...a wody plodowe jej bardzo smakuja :lol:

Beti, te kopniaczki musza byc cudownym przezyciem...chcialabym juz tak odczuwac dzidziusia, jak Ty :silly: troszke po prostu zazdroszcze...

Jak myslicie? Da sie dzis umyc okna, czy bedzie padac deszcz?
Zycze Wszystkim mamusiom pieknego dnia!
13 lata 11 miesiąc temu #106443 przez beti
Nie martw się to już kwestia dni :-)) ja tak mocno i regularnie to dopiero od tygodnia czuję :-))) ale faktycznie cudowne uczucie :-)))
13 lata 11 miesiąc temu #106451 przez monika1984lodz
Witam dziewczynki :)

Sliczne te Wasze Malenstwa :), pomyslec, ze jeszcze niedawno na usg bylo widac tyllko kropeczke hi :)

Ja polowkowe mam w czwartek :) juz sie nie moge doczekac, moze tym razem Dzidziolek pokaze co ma miedzy nozkami :)
Dzisiaj bylam na badaniach , znowu mam wylew na rece, ja nie wiem jak te kobiety ta krew pobieraja eh

milego dnia dziewuszki :*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 11 miesiąc temu #106468 przez kasia79
U mnie pogoda trochę dziwna nie wiadomo czy nie będzie padać, ale okna wczoraj umyłam i mam z głowy :lol:

Ale trochę się martwię bo moja dzidzia coś od niedzieli nie chce się ruszać :( wieczorem leżałam długo i czekałam na kopniaczka jak co wieczór a tu nic, tłumaczę sobie że też się napracował ze mną przy oknach i nie ma siły :dry: dzisiaj będę cały czas nasłuchiwać, strasznie się martwię, a wizyte mam dopiero po świętach.

Ślicznie wyszły te wasze dzidziolki :blink:
13 lata 11 miesiąc temu #106475 przez Mała
Super dziewczyny, że ok z waszymi pociechami. :laugh:
Ja czuję ruchy, ale mój mąż jeszcze nie. kasia79 nie martw się, pewnie się maluch odwrócił i kopie po kręgosłupie.
Moje dziecko przeszczęśliwe jako przedszkolak, a ja nie mniej zadowolona z tej sytuacji. Jak ten czas leci, gdzie ten mój mały synek :silly:
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #106479 przez beti
spróbuj zjeść coś słodkiego i połóż się na lewym boku, po ok. 20 minutach maluszek najczęściej reaguje :-)))
13 lata 11 miesiąc temu #106481 przez Mała
Słodkie i owszem, a ja kładę się na wznak i zawsze się po tym rusza. Dziewczyny na sierpniówkach świeciły latarką na brzuch, tylko to od któregoś tygodnia dzidziuś reaguje na światło, a ja nie pamiętam od kiedy.
13 lata 11 miesiąc temu #106488 przez beti
jeśli dobrze kojarzę to chyba w 27 otwierają się oczy, więc może wtedy....
Ja czytałam w jakimś piśmie, że jak maluszek kopie to żeby delikatnie zastukać palcami w brzuszek i po jakimś czasie maluszek kojarzy ze jak sie zastuka to on kopie, mój wczoraj tak robił, ale nie wiem czy to na razie nie była zbieg okoliczności...chociaż już od 19-20 tyg mózg jest na tyle rozwinięty, że podobno już ma zdolność do kojarzenia i uczenia się takich rzeczy...
13 lata 11 miesiąc temu #106490 przez slowiczek
ooo jeżeli to prawda to koniecznie muszę nauczyć mojego maluszka takiego czegoś :)chociaż nie narzekam na bark kopniaków dziś jak tylko przyszłam do pracy to tak mnie skopało maleństwo, że nie mogłam się przestać śmiać :)
13 lata 11 miesiąc temu #106514 przez Pyśkaaaa
hej dziewczynki :)

jeszcze raz gratuluje poznania plci :) sliczne te wasze maluchy

slowiczku ale Ci fajnie :D kiedy ja poczuje?

ja koncze sie pakowac i kierunek warszawa...aby jakos zniesc podroz...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia