BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #105280 przez fanka
Dziewczynki co do bluz z kapturem to też nie jestem zwolenniczką bo tak jak Mała pisała przypuszczam nie są zbyt wygodne dla Maluszka ale skoro to prezenty to jak mówi przysłowie "darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda" :-)
zresztą te bluzy które mam to wszystkie na rozmiar 0-3 więc pewnie założę je dziecku raz i na tym się zakończy ;-)
co nie zmienia faktu , że wyglądają strasznie fajnie, no ale tu o wygodę dziecka i naszą przede wszystkim chodzi.
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #105362 przez Pyśkaaaa
hej :laugh:

Fanka fajne ubranka :) pewnie jak sie dostaje za darmo to trzeba brac :D

przyszły moje pasy :) sa naprawde fajne chodz jeden kolor przyszedl inny niz zamawialam ale juz trudno... moze potem jak bede miala chwilke to wstawie fotke :)

co do maluszkow to jak mialam 15 lat urodzil sie moj braciszek ( moi rodzice sprawili se na starosc malucha ) :D a wczesniej zajmowalam sie kuzynka i jak przyjechalam do wro tez pilnowalam maluchow... ale powiem wam ze tyle czasu nie mialam stycznosci z takimi nowowrodkami ze tez sie boje co innego zajac sie bratem przez kilka godz a co innego 24 h na dobe... ale porodu boje sie chyba bardziej... boje sie ze trafie na jakies wredne polozne... tyle sie teraz o tym slyszey

a co kapturkow to macie racje sa slodkie ale nie praktyczne co innego jak dzidziol siedzi czy chodzi...

Agusia to Twoj mezus zaszalal...
13 lata 8 miesiąc temu #105538 przez beti
Mój maluszek już 5 dzień regularnie mnie kopie i macha piąstkami...chyba jakiś aerobik sobie urządził :-))) uczucie, którego nie zamieniłabym na nic :-)))

Jak tam Wasze porządki świąteczne? Ja wczoraj dałam czadu tak, że się ruszyć nie mogłam, ale mam już większość zrobioną :-)
13 lata 8 miesiąc temu #105539 przez beti
Hmmmm....chyba jest coś nie tak z moim suwaczkiem, bo dziś mam 4 dzień 21 tyg (20+4) a suwaczek pokazuje 3 dzień, też tak macie>???
13 lata 8 miesiąc temu #105559 przez monika1984lodz
no to połowa :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #105560 przez slowiczek
beti ja tak nie mam :P
13 lata 8 miesiąc temu #105593 przez Pyśkaaaa
hej

monia gratujacje polowy :)

beti ja tez tak nie mam:)
13 lata 8 miesiąc temu #105605 przez Marta M
beti, slowiczek juz za polowa, a Moni gratuluje polowki :)

Ja jutro zaczynam i jutro idziemy z mezusiem na usg polowkowe :) Nawet nie wiedzialam umawiajac sie na usg ze to centralnie bedzie polowka :)
13 lata 8 miesiąc temu #105634 przez beti
slowiczek napisał:

beti ja tak nie mam :P

hmmm...dziwne, a też miałaś om 25.11.10??
13 lata 8 miesiąc temu #105635 przez beti
To połówkowe jest najfajniejsze :-))) my mieliśmy dwa tyg temu 3d, a teraz w czwartek (1 dzień 22 tyg) mamy już zwykłe, doczekać się nie mogę :-)))
13 lata 8 miesiąc temu #105640 przez mYSZA
dawno mnie tu nie było, ale miałam zalatany weekend.

gratuluję kopniaczków dziewuszki!

Beti jakie masz łądne suwaczki!

Janek z nami!
13 lata 8 miesiąc temu #105646 przez beti
Hihi...dzięki...poszalałam :lol:
13 lata 8 miesiąc temu #105673 przez Smerfetka
Ńiezła kolekcja ubranek Fanka :) Najbardziej ujęło mnie "born in 2011" cudne :)
Witaj beti :)
13 lata 8 miesiąc temu #105757 przez kasia79
Hej, jak fajnie znowu poczytać te forum, nie było mnie długo bo net mi się zbuntował i dopiero dzisiaj udało mi się go naprawić.
Witam nowe wrześniowe mamusie :)

Czytam, że obawiacie się e mozecie nie poradzić sobie z maluszkami, bzdura kompletna, każda z nas ma instynkt i jak tylko dzidzia się urodzi to od razu będziemy wiedziały co robić, tym bardziej że to nasze upragnione maleństwa.

Fajnie spędziłam dzisiaj dzień, byliśmy na kiermaszu wielkanocnym w Bierkowicach B) .

Teraz chyba już się położę. :blink:
13 lata 8 miesiąc temu #105960 przez beti
Zaczęłyście już kupowanie wyprawki? Ja mam straszny problem z wyborem wózka, macie już jakieś pomysły? Moje typy na dzień dzisiejszy to Jedo Fyn 4ds i Bebetto Solaris.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia