- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #105280 przez fanka
Dziewczynki co do bluz z kapturem to też nie jestem zwolenniczką bo tak jak Mała pisała przypuszczam nie są zbyt wygodne dla Maluszka ale skoro to prezenty to jak mówi przysłowie "darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda"
zresztą te bluzy które mam to wszystkie na rozmiar 0-3 więc pewnie założę je dziecku raz i na tym się zakończy
co nie zmienia faktu , że wyglądają strasznie fajnie, no ale tu o wygodę dziecka i naszą przede wszystkim chodzi.
zresztą te bluzy które mam to wszystkie na rozmiar 0-3 więc pewnie założę je dziecku raz i na tym się zakończy
co nie zmienia faktu , że wyglądają strasznie fajnie, no ale tu o wygodę dziecka i naszą przede wszystkim chodzi.
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #105362 przez Pyśkaaaa
hej
Fanka fajne ubranka pewnie jak sie dostaje za darmo to trzeba brac
przyszły moje pasy sa naprawde fajne chodz jeden kolor przyszedl inny niz zamawialam ale juz trudno... moze potem jak bede miala chwilke to wstawie fotke
co do maluszkow to jak mialam 15 lat urodzil sie moj braciszek ( moi rodzice sprawili se na starosc malucha ) a wczesniej zajmowalam sie kuzynka i jak przyjechalam do wro tez pilnowalam maluchow... ale powiem wam ze tyle czasu nie mialam stycznosci z takimi nowowrodkami ze tez sie boje co innego zajac sie bratem przez kilka godz a co innego 24 h na dobe... ale porodu boje sie chyba bardziej... boje sie ze trafie na jakies wredne polozne... tyle sie teraz o tym slyszey
a co kapturkow to macie racje sa slodkie ale nie praktyczne co innego jak dzidziol siedzi czy chodzi...
Agusia to Twoj mezus zaszalal...
Fanka fajne ubranka pewnie jak sie dostaje za darmo to trzeba brac
przyszły moje pasy sa naprawde fajne chodz jeden kolor przyszedl inny niz zamawialam ale juz trudno... moze potem jak bede miala chwilke to wstawie fotke
co do maluszkow to jak mialam 15 lat urodzil sie moj braciszek ( moi rodzice sprawili se na starosc malucha ) a wczesniej zajmowalam sie kuzynka i jak przyjechalam do wro tez pilnowalam maluchow... ale powiem wam ze tyle czasu nie mialam stycznosci z takimi nowowrodkami ze tez sie boje co innego zajac sie bratem przez kilka godz a co innego 24 h na dobe... ale porodu boje sie chyba bardziej... boje sie ze trafie na jakies wredne polozne... tyle sie teraz o tym slyszey
a co kapturkow to macie racje sa slodkie ale nie praktyczne co innego jak dzidziol siedzi czy chodzi...
Agusia to Twoj mezus zaszalal...
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #105538 przez beti
Mój maluszek już 5 dzień regularnie mnie kopie i macha piąstkami...chyba jakiś aerobik sobie urządził )) uczucie, którego nie zamieniłabym na nic ))
Jak tam Wasze porządki świąteczne? Ja wczoraj dałam czadu tak, że się ruszyć nie mogłam, ale mam już większość zrobioną
Jak tam Wasze porządki świąteczne? Ja wczoraj dałam czadu tak, że się ruszyć nie mogłam, ale mam już większość zrobioną
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #105559 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
no to połowa
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Smerfetka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #105757 przez kasia79
Hej, jak fajnie znowu poczytać te forum, nie było mnie długo bo net mi się zbuntował i dopiero dzisiaj udało mi się go naprawić.
Witam nowe wrześniowe mamusie
Czytam, że obawiacie się e mozecie nie poradzić sobie z maluszkami, bzdura kompletna, każda z nas ma instynkt i jak tylko dzidzia się urodzi to od razu będziemy wiedziały co robić, tym bardziej że to nasze upragnione maleństwa.
Fajnie spędziłam dzisiaj dzień, byliśmy na kiermaszu wielkanocnym w Bierkowicach .
Teraz chyba już się położę.
Witam nowe wrześniowe mamusie
Czytam, że obawiacie się e mozecie nie poradzić sobie z maluszkami, bzdura kompletna, każda z nas ma instynkt i jak tylko dzidzia się urodzi to od razu będziemy wiedziały co robić, tym bardziej że to nasze upragnione maleństwa.
Fajnie spędziłam dzisiaj dzień, byliśmy na kiermaszu wielkanocnym w Bierkowicach .
Teraz chyba już się położę.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona