- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #109526 przez katy25
slowiczek gdzie tak czytalas???
ja juz przymierzalam sie do niego kilka razy i jest mega wygodny!
Spacerowka jest duza bardzo wygodna dla malucha, ma przerzucana raczke ze mozesz widziec dziecko alebo dziecko patrzy na swiat:) Xlandery tego nie maja:)
JEst zwinny, leciutki bo wazy 7kg. Nie wiem jak Gondola - bo ja od razu powiedzialam ze jej nie kupuje:) moze jest mała? na prawde nie wiem... ale mnie sie wozek MEGA PODOBA. Tylne kółka blokujesz wiec nie ma ryzyka ze beda wariowac. W chicco nawet jak je zablokujesz to one lataja kazdy w inna strone.
Nie wiem - ja jestem na niego zdecydowana i moge ci podac namiary na tanie sklepy. Jak juz wspomnialam spacerowka plus fotelik z adapterami 1530zl.
ja juz przymierzalam sie do niego kilka razy i jest mega wygodny!
Spacerowka jest duza bardzo wygodna dla malucha, ma przerzucana raczke ze mozesz widziec dziecko alebo dziecko patrzy na swiat:) Xlandery tego nie maja:)
JEst zwinny, leciutki bo wazy 7kg. Nie wiem jak Gondola - bo ja od razu powiedzialam ze jej nie kupuje:) moze jest mała? na prawde nie wiem... ale mnie sie wozek MEGA PODOBA. Tylne kółka blokujesz wiec nie ma ryzyka ze beda wariowac. W chicco nawet jak je zablokujesz to one lataja kazdy w inna strone.
Nie wiem - ja jestem na niego zdecydowana i moge ci podac namiary na tanie sklepy. Jak juz wspomnialam spacerowka plus fotelik z adapterami 1530zl.
Temat został zablokowany.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 8 miesiąc temu #109542 przez Marta M
Dziekuje za wszelkie rady Jestescie kochane
Kasiu nie ja stworzylam to forum, zalozylam tylko ten watek, bo wczesniej kwitlam na staraczkach...no i jak zaszlam staraczki zmobilizowaly i dopilnowaly coby zebrac ekipe mamus wrzesniowych Tak naprawde kazda z nas ma taki sam wklad w to co sie tutaj dzieje Gdyby nie kazda z osobna nikt by tu nie wchodzil A u lekarza bedzie napewno wszystko w porzadku
Kasiu nie ja stworzylam to forum, zalozylam tylko ten watek, bo wczesniej kwitlam na staraczkach...no i jak zaszlam staraczki zmobilizowaly i dopilnowaly coby zebrac ekipe mamus wrzesniowych Tak naprawde kazda z nas ma taki sam wklad w to co sie tutaj dzieje Gdyby nie kazda z osobna nikt by tu nie wchodzil A u lekarza bedzie napewno wszystko w porzadku
- fruu
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #109579 przez kasia79
Wróciłam od lekarza, jest wszystko ok mały waży 445g obwód główki 18,37 termin porodu przesunął mi się o tydzień wstecz, bo mały szybko rośnie po mamusi, ja w ciągu 3 tygodni przytyłam 2 kg ale tłumaczę sobie że to przez te święta u mamusi i zaraz wszystko zrzucę
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #109588 przez Marta M
Edyta odpowiem za slowiczka: 1 wrzesien, podobnie jak Wy na pierwszej stronie mamy wypisane terminy
Kasiu ciesze sie ze wszystko w porzadku, to faktycznie synek rosnie jak na drozdzach, toz to juz przeciez prawie pol kilo jest
Tak Wam zazdroszcze troche ze dostajecie wyprawke po kims, u mnie w rodzinie jestesmy z mezem nie dosc ze najstarszymi z rodzenstwa to jeszcze najstarszymi wnukami , czyli w sumie to bedzie dziecko dlugo wyczekiwane, nie ma od kogo co sciagnac, hehe..
Kasiu ciesze sie ze wszystko w porzadku, to faktycznie synek rosnie jak na drozdzach, toz to juz przeciez prawie pol kilo jest
Tak Wam zazdroszcze troche ze dostajecie wyprawke po kims, u mnie w rodzinie jestesmy z mezem nie dosc ze najstarszymi z rodzenstwa to jeszcze najstarszymi wnukami , czyli w sumie to bedzie dziecko dlugo wyczekiwane, nie ma od kogo co sciagnac, hehe..
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Marta M.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #109595 przez gosia2324
Dziewczyny u nas tez wszystko ok
Mała wazy 280 g, i nie dzieiw sie ,ze malo sie rusza jak przes cale usg tylko ziewała
Wzruszajace sa takie chwile ...
No wlasnie i po raz kolejny lekarz powiedzial,ze to DZIEWCZYNKA
Wiec bedzie parka
Mała wazy 280 g, i nie dzieiw sie ,ze malo sie rusza jak przes cale usg tylko ziewała
Wzruszajace sa takie chwile ...
No wlasnie i po raz kolejny lekarz powiedzial,ze to DZIEWCZYNKA
Wiec bedzie parka
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #109600 przez pati-m
Hej dziewczyny
Kasia i Gosia - gratuluję zdrowych maluszków Rosną te nasze skarby jak na drożdżach
Jak tak sobie czytam to nasze forum i ostatnie wzmianki na temat wózków, to sama zaczęłam się zastanawiać nad wyborem. Kompletnie zielona jestem w tym temacie I nawet nie mam za bardzo kogo z rodzinki podpytać, bo mój maluch tak jak w przypadku Marty też jest dłuuuuuuuuuuugo wyczekiwanym brzdącem. Przez 7 lat w rodzince nikt się nie urodził, więc teraz wszyscy czekają niecierpliwie na naszego łobuziaka
A wracając do wózków, to właśnie szperam w internecie i oglądam różne modele i opinie na ich temat, ale póki co to wiem, że nic nie wiem
Kasia i Gosia - gratuluję zdrowych maluszków Rosną te nasze skarby jak na drożdżach
Jak tak sobie czytam to nasze forum i ostatnie wzmianki na temat wózków, to sama zaczęłam się zastanawiać nad wyborem. Kompletnie zielona jestem w tym temacie I nawet nie mam za bardzo kogo z rodzinki podpytać, bo mój maluch tak jak w przypadku Marty też jest dłuuuuuuuuuuugo wyczekiwanym brzdącem. Przez 7 lat w rodzince nikt się nie urodził, więc teraz wszyscy czekają niecierpliwie na naszego łobuziaka
A wracając do wózków, to właśnie szperam w internecie i oglądam różne modele i opinie na ich temat, ale póki co to wiem, że nic nie wiem
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #109634 przez Agusia83
Dziewczynki fantastycznie, ze z maluszkami wszystko w porzadku Rosna jak na drozdzach, a Twoj Kasiu, to juz przybiera na wadze jak blyskawica, niesamowite, ze juz ma prawie 0,5kg...
Edyta, zapraszamy do naszego grona. Drzwi zawsze stoja otworem
Edyta, zapraszamy do naszego grona. Drzwi zawsze stoja otworem
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Agusia83.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #109652 przez Agusia83
Sama nie wiem czy to zalezy od jedzenia. W pewnym sensie na pewno, ale Bewipo, przeciez sa kobitki, ktore ciagle chudna a pozniej tyja bardzo malo a maluszki sa wielkie....
Dziewczyny, a ogladacie moze serial "usta usta"? Ja wczoraj non stop ryczalam a dzis na vod obejrzalam kolejny odcinek i chcialo mi sie tez plakac bo to ostatni niestety odcinek
Dziewczyny, a ogladacie moze serial "usta usta"? Ja wczoraj non stop ryczalam a dzis na vod obejrzalam kolejny odcinek i chcialo mi sie tez plakac bo to ostatni niestety odcinek
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Agusia83.
Moderatorzy: ilona