BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #273737 przez iwonaNAVI
Dziekuje :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #273738 przez Agusia83
Jakie cudasne maluszki :laugh: Widac, ze Kacperek cieszy sie ze swojego swieta...a corcia Iwonki Oliwka piekna krolewna...maffeffkowa ksiezniczka :laugh: , pozeraczka meffeffki :silly:

Iwonka, sliczne macie zdjecie przy choince..takie wspomnienia niezapomniane :lol:

a Moja dzidzia zjadla dzis 3/4 sloiczka zupki...jadla, az jej sie uszy trzesly :silly: tatus byl zdziwiony,ze tak ladnie otwierla pyszczek:P :silly:

Dla Kacperkow, duzo duzo zdrowka i moc buziakow :laugh:

Dziewczyny, zdecydowalam sie i kupuje mate Emisi...co myslicie o tej/.?
allegro.pl/fisher-price-mata-eduk-rainfo...tis-i2020903687.html

pewnie niektore z Was maja ja...oplaca sie wydac tyle kasy?
13 lata 3 miesiąc temu #273753 przez pati-m
Agusia - ja mam taką samą. Tylko, że ja nie kupowałam lecz dostałam ją w prezencie. Jest naprawdę ładna, ma żywe kolorki, ale szczerze gdbym miała sama kupić, to szkoda by mi było pieniedzy :) Ona jest bardzo cieniutka więc koniecznie musisz coś pod nią podłożyć.

Ja oprócz tej dostałam jeszcze taką allegro.pl/mata-edukacyjna-z-kojcem-weso...pol-i2019430262.html

Szczerze, to oprócz tego, że ta z fisher price ma możliwość włączenia melodyjki i delikatne światełko, to niczym innym się wybitnie nie różni od innych mat. No ale to jest moje zdanie :)
13 lata 3 miesiąc temu #273758 przez kasia79
Agusia mata świetna, ale ja nie dałabym tyle kasy
ja mam taką ale używaną dostałam, mała nie bardzo ją lubi
allegro.pl/mata-edukacyjna-plac-zabaw-wy...usy-i2037561206.html
13 lata 3 miesiąc temu #273764 przez iwonaNAVI
Moja wszamała caly sloik marchewki :)i doprawila troszke mlekiem :)

ja mam tiny love allegro.pl/muzyczna-interaktywna-mata-ed...ove-i2019513676.html

ale nowej bym w zyciu nie kupila ...udalo mi sie wylicytowac za 71 zl :)
i tez jest cienka wiec koniecznie cos pod nia trzeba ja mam 2 koce polarowy i welniany bo na panelach ciagnie zimnym
13 lata 3 miesiąc temu #273774 przez kasia79
z babcią
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #273776 przez pati-m
Amelka jaka już duża dziewczynka :)
13 lata 3 miesiąc temu #273780 przez kasia79
one wszystkie chyba są takie cienkie
13 lata 3 miesiąc temu #273783 przez slowiczek
allegro.pl/tiny-love-mata-plac-zabaw-wys...tis-i2018458923.html ja mam taka, jest super, Natalka uwielbia :) rainforest jest ok ale jest mniejszy, no i my mamy karuzelke rainforest wiec nie chcialam powielac tego samego motywu...

A pod mata i tak zawsze mam koc :)
13 lata 3 miesiąc temu #273881 przez kasia79
co tu znowu taka cisza????
13 lata 3 miesiąc temu #273890 przez Marta M
Iwonka nie zapomnialam i nie mam zamiaru sie ulotnic, ale ostatnio jestem zabiegana...dziewczyny pamietaja jak w ciazy kupilismy dom i sie przeprowadzalismy, teraz urzadzania ciag dalszy...a do tego mam tesciowa i siostre meza...

Maju ja tez cwicze z Maja i glowe juz super dzwiga i siedzi trzymana za raczki :):)

Megi super ze wiesci od neurologa dobre :):)

Zlot musi byc ale ja przyjade z mezem...bo on Was lubi i by mi nie wybaczyl jakbym go nie zabrala...

Do tych co jeszcze nie wprowadzily posilkow: czy czeka ktora z tym do 5 miesiaca??

Kasiu przepraszam ze nie odpislama, ale mialam 0zl..bo mam telefon na karte...

Kacperku :kiss: :kiss:

Iwonka pieknie :)

A o naszych 4 miesiacach nikt nie pamietal :(:(:(
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #273895 przez Agusia83
Martus, pewnie, ze pamietamy...wszyscy dzis zabiegani...niby swieto, a i tak wydaje mi sie, ze to normalny dzien tygodnia...jedynie meza mam w domu...ktory spi juz od godziny....dzidzia wlasnie tez zasnela..mam nadzieje, ze sie obudzi za 20 minut...bo glowke musimy umyc...znow musialam nalozyc masc na ciemieniuche...oby jutro glowka byla czysciutka...

Tak wiec, Majeczko wszystkiego naj naj naj...i buziaki od cioci Agnieszki i Emilki :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Jutro maz zabiera mnie do kina na Listy do M:)juz sie nie moge doczekac...
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #273901 przez megi2501
Hej,

Odkąd forum się popsuło coś zapanowała tu ciszaaaa.... :( Chyba, że jest jeszcze jeden wątek hmmm....bo ja rano witałam się w innym miejscu ;)

STO LAT DLA KACPERKA (Ale dziś elegancko wygląda, no,no...czyj to narzyczony :unsure: ):kiss: :kiss: :kiss: I OCZYWIŚCIE AMELII :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

MAJECZKO SPÓŹNIONE, ALE SZCZERE ŻYCZONKA :kiss:
Martuś widzisz, jakie postępy maluszek robi :laugh: Świetnie :ohmy: Ja też zacznę wprowadzać, jak skończy 4 miesiące, a Ty czekasz :unsure:

Aga, szykuje się romantyczny wieczorek jutro :unsure: :silly:

Oliwcia czadersko wygląda z buźką umorusaną :) A jak ślicznie tuli kotka :)
13 lata 3 miesiąc temu #273910 przez katy25
hey dziewczyny

ja dzisiaj w dzien odsypiałam noc bo mały mi sie budził często... znów go wysypało - mam tą maść, która smarowałam wcześniej ale juz mi 2 osoby powiedziały żeby lepiej jej nie stosować za często. Zapisałam go już do kliniki dermatologii... bo cos mi sie wydaje że to niekoniecznie zapalenie skóry...

Wczoraj do mnie dzwonili z uczelni z zaproszeniem na obrone!! Mam ją w środę... a na środę miałam tego dermatologa... spróbuje jutro sie tam dostać bo w soboty tez pracują...

moj Samik je jabłuszko ale niezawiele. A dzis mu wymieszałam z bananem ale tak delikatnie smakował. Po niedzieli może jednak kupie mu jakis słoiczek? I musze przywiesc krzesełko do karmienia od rodziców.

Miłego wieczorku ziewczynki
lece pochodzic na bieżni:)
13 lata 3 miesiąc temu #273912 przez gosia2324
Agusia83 napisał:

Jakie cudasne maluszki :laugh: Widac, ze Kacperek cieszy sie ze swojego swieta...a corcia Iwonki Oliwka piekna krolewna...maffeffkowa ksiezniczka :laugh: , pozeraczka meffeffki :silly:

Iwonka, sliczne macie zdjecie przy choince..takie wspomnienia niezapomniane :lol:

a Moja dzidzia zjadla dzis 3/4 sloiczka zupki...jadla, az jej sie uszy trzesly :silly: tatus byl zdziwiony,ze tak ladnie otwierla pyszczek:P :silly:

Dla Kacperkow, duzo duzo zdrowka i moc buziakow :laugh:

Dziewczyny, zdecydowalam sie i kupuje mate Emisi...co myslicie o tej/.?
allegro.pl/fisher-price-mata-eduk-rainfo...tis-i2020903687.html

pewnie niektore z Was maja ja...oplaca sie wydac tyle kasy?

Agusia mata fajna, alu kup urzywana za1/3 kasy, starczy Ci jeszcze na krzeseklo do karmienia,

KACPEREK SLICZNOCHU BUZIAKI :kiss: :kiss: :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka