- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #273262 przez fanka
Dziewczyny bardzo się cieszę, że z dzieciaczkami lepiej 
Bewipo - ja też wczoraj dostałam smsa pd Kasi, odpisuje , a mój pyta- z kim tam piszesz, a ja mówię - z dziewczyną z forum, a on na to- nie mów, że Wy numery do siebie macie i nawet smsy piszecie
mojego Dawida obsypało strasznie, jak go rozebrałam do kąpieli to mi się płakać chciało jak go zobaczyłam, biedaczek, rano jeszcze nie było tak źle jak go ubierałam! no ale od dziś już mam dietę, maść odebrałam w aptece i go nasmarowałam , ma nadzieję, że szybko przejdzie.
Dziewczyny lecę spać bo przez tą pogodę chyba to czuje się do d..y i tylko o łóżku marzę....dobranoc, do jutra!

Bewipo - ja też wczoraj dostałam smsa pd Kasi, odpisuje , a mój pyta- z kim tam piszesz, a ja mówię - z dziewczyną z forum, a on na to- nie mów, że Wy numery do siebie macie i nawet smsy piszecie

mojego Dawida obsypało strasznie, jak go rozebrałam do kąpieli to mi się płakać chciało jak go zobaczyłam, biedaczek, rano jeszcze nie było tak źle jak go ubierałam! no ale od dziś już mam dietę, maść odebrałam w aptece i go nasmarowałam , ma nadzieję, że szybko przejdzie.
Dziewczyny lecę spać bo przez tą pogodę chyba to czuje się do d..y i tylko o łóżku marzę....dobranoc, do jutra!
Temat został zablokowany.
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 3 miesiąc temu #273268 przez Mała
Super, że u neurologa dobre wieści, a asymetria szybko zniknie.
Mój m się pyta, a co Ty nie wchodzisz na forum? Mamy zepsute i zaglądam na fb. A czemu zepsute? Skasowali nam wątek. Za dużo żeście pisały i pewnie was wywalili, bo serwer zaśmiecacie.
A po Gosia tel. Kto dzwonił? Wrześniówka Gosia. To pisanie wam już nie wystarcza, że już do siebie dzwonicie
Mój m się pyta, a co Ty nie wchodzisz na forum? Mamy zepsute i zaglądam na fb. A czemu zepsute? Skasowali nam wątek. Za dużo żeście pisały i pewnie was wywalili, bo serwer zaśmiecacie.

A po Gosia tel. Kto dzwonił? Wrześniówka Gosia. To pisanie wam już nie wystarcza, że już do siebie dzwonicie

- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #273272 przez magda79
he he zlot no super...to trzeba byłoby wynająć jakieś lokum..... 
bidulek Dawidek ale ja myślę, że szybko mu zejdzie..Domi ma jeszcze na jednym policzku z drugiego już zbladło i goi się....mam nadz, że nie będzie gorzej, narazie jem jak jadłam, maść jeszcze w aptece...zobaczymy

bidulek Dawidek ale ja myślę, że szybko mu zejdzie..Domi ma jeszcze na jednym policzku z drugiego już zbladło i goi się....mam nadz, że nie będzie gorzej, narazie jem jak jadłam, maść jeszcze w aptece...zobaczymy

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #273274 przez gosia2324
megi2501 napisał:
Kuba ma jeszcze 2 zastrzyki, ale juz zaczyna bolec go pupa
Jutro prezyjdzie do nas ta sama pielęgniarka tylko prywatnie, mowila ze bierze tylko 10 zl.
O jakiej Kasi Wy mowicie bo chyba czegos nie doczytalam
Gosiu, a jak kolejny zastrzyk
Teraz przez weekend są wstrzymane
Wrzesień...brzmi nieźleJestem za
Kuba ma jeszcze 2 zastrzyki, ale juz zaczyna bolec go pupa

Jutro prezyjdzie do nas ta sama pielęgniarka tylko prywatnie, mowila ze bierze tylko 10 zl.
O jakiej Kasi Wy mowicie bo chyba czegos nie doczytalam

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #273277 przez gosia2324
Mała napisał:
Mala pozdrow meza
Super, że u neurologa dobre wieści, a asymetria szybko zniknie.

- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #273282 przez bewipo
Mała napisał:
Mała a jabłuszko też nic nie pomogło??
A ja na takiej rygorystycznej diecie, a Oli wyskoczył liszaj w zgięciu łokcia. Po czym?
Dziś 3 dzień bez kupy i już wieczorem była akcja, trochę poprykała i padła. Nawet ją na nocnik posadziliśmy, no masakra z tą jej kupą.
Mała a jabłuszko też nic nie pomogło??
Moderatorzy: ilona