- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wróciliśmy od T, a przedtem wizyta u neurologa!!chyba nikt o nas nie pamiętał :(buuu ale i tak was nie opuszczę

A więc to co pisała któraś z was chyba Marta że mała robi mostki (tzn opiera się na głowie i nóżkach) to nie jest faktycznie żaden problem neurologiczny natomiast dziecko nie powinno tak robić przynajmniej w opinii naszego neurologa!!Oznacza to ze ma mocniejsze mięśnie ramion i nóżek niż grzbietu!!więc te słabsze mięśnie trzeba ćwiczyć!!mamy dwa ćwiczenia które mamy wykonywać przez dwa tygodnie a potem kolejne 2!!ale żadne cuda pewnie niektóre z was tak robią z dzieciaczkami!!Ale ogólnie wszystko jest w porządku, pani neurolog powiedziała ze dużo dzieciaków tak am i same sobie jakoś z tym radzą tzn samo sie to jakoś wyrównuje ale czemu by nie pomóc maleństwu!!
mały tak strasznie płakał po tym badaniu bo przed samym wejściem do gabinetu zasnął i był taki biduleniek zaspany!!!
mała - też dodałam sobie Kamilka do zakładek ale jeszcze czekam na pita!!Dzielnego masz synka!!!naprawdę!!JA nie znałam waszej historii i strasznie sie wzruszyłam czytając to!!
Idę do mojego synusia bo coś marudek dzisiaj!!
zaglądnę później
- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- klatina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Karmić chcę piersią jak najdłużej. Pół roku wyłącznie piersią.
Mgiełka, dużo zdrówka

Fanka, z moim M dokładnie tak samo

Ciuchy też zostawiam. Trochę dzieci się u mnie nowych rodzi teraz w styczniu, a nie wierzę że ktoś będzie szanował jak pożyczę.
Mam takie krzesełko z Ikei, ale muszę sprawdzić czy to ta seria. Moje koleżanki bardzo chwaliły. Niezła masakra

Dziewczyny, jak tam Wasze brzuszki. Ja się 2 razy zabrałam za ćwiczenie...ale to tyle

- klatina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
gosia2324 napisał:
Mala :* DZiekuje za rade szybka i fachowa
Co do ubranek to ja sprzedaje wszystko i za kase kupuje wieksze rozmiary, jak bede miala 3 dzieckoto znow bedzie milo przegladac strony z ciuszkami, a uzywane nie sa tak drogie .
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A my wlsnie czekamy na ksiedza,a potem D idzie na noc do pracy .
MGIELKA sajgonki
farsz:marchewka starta na tarce,jajko,mieso mielone,grzybki mun,makaron ryzowy,cebula w kostke,robisz sobie z tego takie kulki jak na kotlety mielone i zawijasz w papier ryzowi i smażysz na oleju.
Na pudelku papieru ryżowego tez sa przepisy na sajgonki,
Ja zawsze podaje je z sosem bolonskim.
A co do Lily to mam nadzieje ze Jas, nie jest tak chory, bo nie ma jej juz od swiat ...
Jajko surowe??? i czy makaron ugotowac i dodac tez czy jak???
Surowe jajko, a ten makaron zalewasz wrzatkiem na 5 min, grzyby tak samo,
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Bomba to musze zrobic te sajgonki

No ja pozyczylam bratowej a potem jak "uzyja" i ich mala wyrosnie to tez chce je spowrotem odzyskac w koncu nigdy nic nie wiadomo a wiem ze oni dbaja o ciuchy

Maja a jakie to cwiczenai moze podpowiesz

- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jestem taka szczęśliwa

Julia ma lekką asymetrię, która już powoli zanika. Pochwaliła mnie za ćwiczenia. Beti, a to wszystko dzięki Tobie

- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
fanka u mnie też ostatnio pobudka w nocy co 2 godz.
mgiełka moja też miała taki dzień. Jestem wykończona. Teraz zasypiała 40 min, co przysnęła to nią wstrząchło i ryk i tak w kółko.
Ubranek też nie wydaję, bo u mnie w rodzinie pełno małych dzieci, a też od nikogo nic nie dostałam. Od obcych za to troszkę dostałam. Ale ostatnio mój mówi, że może takiej mamy znajomej dam, bo jej córa w ciąży. No to ja do niego: No jak, a drugiej dzidzi nie będzie?? A on mi na to: No przecież chłopczyka w różowe nie będziesz ubierać

I jeszcze komentarz mojego po sms-ie od Kasi: "Jak nie forum to facebook, jak nie facebook to forum, a jak się nie mogą namierzyć to sms-y piszą. A kiedy macie jakiś zlot??"

- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziewczynki, co tu taka cisza dzisiaj

Wczoraj zobaczyłam na pupie u góry krostki czerwone:ohmy: A kremuje zawsze, myślicie, że sudocrem pomoże

- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

bewipo - haha rozbawił mnie Twój

a co do ubranek to ja zostawiam...ale dla siostry młodszej

- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Zlot....ja też o tym myślałam. Fajnie by było
Dziewczynki, co tu taka cisza dzisiaj
Wczoraj zobaczyłam na pupie u góry krostki czerwone:ohmy: A kremuje zawsze, myślicie, że sudocrem pomożeOd wczoraj kremuję, ale nie widzę efektu
powinien pomóc jest dość dobry...
myśmy dzisiaj dostali jeszcze taką maść właśnie na pupę do zrobienia jakby się coś działo - narazie jest oki nic się nie dzieje tylko troszkę miał zaczerwienionego siusiaka.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-