- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #272767 przez mgielka22
witam was kochane
To fakt Slwoiczku pogoda mega do bani wieje tak ze leb moze urwac...
Bylysmy z Lilka u kontroli ponownei juz jest super w nocy nam ladnei spala i w ogole nei kaszlala
takze sie bardzo ciesze dzis dostanei ostatnia dawke berodualu w inhalacji i mamy odstawic 
2 dni mala cwicze na brzuszku i pani doktor powiedziala ze juz lepiej takze widze efekty zaczynaja byc
wiec a noz ominiemy neuro. Ja tez za;iczylam pizdologa
pobral cytologie wypisal recepte na tabletki i mam z glowy na 3 miechy 
Dobrze Gosia ze juz z maluchami lepiej i ponawiam prosbe o przepis na sajgonki
Ale wam wspolczuje z tymi skazami naprawde
buziaczki dla maluszkow oby im sie szybko skonczyla 
Klatian bardzo dawno sie nie odzywalas
i tez jestem pelna podziwu dla Ciebie 
Fanka jak to zrobilas ze maz chce jeszcze jedno moj maz chwilowo dalej ani mysli o nastepnym a ja bym chciala tak za 3 lata
Wiecie co ogladalam wczoraj porodowke i bogu dzieki ze nasze maluchy porodzily sie zdrowe...
To fakt Slwoiczku pogoda mega do bani wieje tak ze leb moze urwac...
Bylysmy z Lilka u kontroli ponownei juz jest super w nocy nam ladnei spala i w ogole nei kaszlala

2 dni mala cwicze na brzuszku i pani doktor powiedziala ze juz lepiej takze widze efekty zaczynaja byc

Dobrze Gosia ze juz z maluchami lepiej i ponawiam prosbe o przepis na sajgonki

Ale wam wspolczuje z tymi skazami naprawde

Klatian bardzo dawno sie nie odzywalas

Fanka jak to zrobilas ze maz chce jeszcze jedno moj maz chwilowo dalej ani mysli o nastepnym a ja bym chciala tak za 3 lata

Wiecie co ogladalam wczoraj porodowke i bogu dzieki ze nasze maluchy porodzily sie zdrowe...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez mgielka22.
Temat został zablokowany.
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #272816 przez pati-m
Właśnie zrobiłam przegląd garderoby Kacpra. Dzisiaj dopiero za 3 razem udało mi się ubrać mu odpowiednie spodnie, bo wszystkie po kolei okazywały się przykrótkie
No i po przejrzeniu jego ciuszków odłożyłam kolejne pudełko za małych. Ech... Jak to moje maleństwo rośnie

- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #272824 przez fanka
Mgiełka- właśnie o to chodzi, że ja nic o kolejnym dziecku nie mówiłam bo ja wcale się póki co gotowa nie czuję, oczywiście chciałabym jeszcze jedno a może nawet dwoje ale tak za 2- 3 lata, a mój M tak sam z siebie o tym drugim dziecku nawija 
Pati- ja też jedno pudło za małych rzeczy mam na strychu, a drugie już prawie pełne bo co chwilę coś w nim ląduje. A najgorsze jest to , że niektóre rzeczy miał na sobie raz....

Pati- ja też jedno pudło za małych rzeczy mam na strychu, a drugie już prawie pełne bo co chwilę coś w nim ląduje. A najgorsze jest to , że niektóre rzeczy miał na sobie raz....
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #272831 przez pati-m
fanka - skąd ja to znam
Teraz już jestem mądrzejsza i nie kupuję ciuszków w ilości hurtowej, tylko dlatego że mi się podoba. Patrzę czego mu brakuje i dopiero wtedy robię zakupy. Bo tak to znów miałby z 20 koszulek i każdą założoną max. 3 razy

- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #272835 przez fanka
a ja postępuję egoistycznie i nic nie oddaję, myślę, że się jeszcze kiedyś przyda
bo po pierwsze: u mne w rodzinie dużo starszych dzieci a nikt mi nic nie dał , a po drugie kuzyn ma 5 tyg młodszą córkę i kilka rzeczy po Dawidzie im dałam na samym początku to niedawno mi oddali i wyglądają jak za przeproszeniem krowie z pyska wyjęte, nie wiem co oni z tym robili, także już nikomu nie daję, do pudeł i na strych, mam miejsce więc trzymam i kiedyś będę korzystać

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 3 miesiąc temu #272840 przez Mała
Witam się i tutaj.
Ja na tamtym byłam, normalnie rozdwojenie jaźni.
Mgiełka pizdologa
Gosia fajnie, że dzieciom lepiej. Miło mnie zaskoczyłaś tym telefonem, tylko szkoda, że temat niewesoły, ale i tak miło było Cię usłyszeć.
Fanka masz rację, że nic nie oddajesz, jak planujesz kolejne dziecko. Kiedyś się tak robiło, bo było ciężko kupić, a gatunkowo te ubranka były super. Nawet teraz poznaję u kuzynki ubrania, w których ja chodziłam. A teraz nie są tak trwałe ubranka, widzę po ubraniach Kamila, jak te neutralne zakładam Oli to tylko na robocze się nadają.
A widzicie, jak tak szalałyście z zakupami dla maluchów to mnie było czasem szkoda, a teraz same się przekonałyście, że nie ma co za wiele kupować, bo dzieci szybko wyrastają.
Ja na tamtym byłam, normalnie rozdwojenie jaźni.

Mgiełka pizdologa

Gosia fajnie, że dzieciom lepiej. Miło mnie zaskoczyłaś tym telefonem, tylko szkoda, że temat niewesoły, ale i tak miło było Cię usłyszeć.
Fanka masz rację, że nic nie oddajesz, jak planujesz kolejne dziecko. Kiedyś się tak robiło, bo było ciężko kupić, a gatunkowo te ubranka były super. Nawet teraz poznaję u kuzynki ubrania, w których ja chodziłam. A teraz nie są tak trwałe ubranka, widzę po ubraniach Kamila, jak te neutralne zakładam Oli to tylko na robocze się nadają.
A widzicie, jak tak szalałyście z zakupami dla maluchów to mnie było czasem szkoda, a teraz same się przekonałyście, że nie ma co za wiele kupować, bo dzieci szybko wyrastają.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #272851 przez ewelinaa
W imieniu Kingi bardzo dziękuję za miłe słowa

Co do ubranek - ja też nikomu nie oddaję, nie sprzedaję. Niech sobie leżą, może kiedyś się przydadzą
Albo będę je oglądać od czasu do czasu i wspominać - bo ja bardzo sentymentalna jestem 
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Co do ubranek - ja też nikomu nie oddaję, nie sprzedaję. Niech sobie leżą, może kiedyś się przydadzą

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa