BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #272767 przez mgielka22
witam was kochane

To fakt Slwoiczku pogoda mega do bani wieje tak ze leb moze urwac...

Bylysmy z Lilka u kontroli ponownei juz jest super w nocy nam ladnei spala i w ogole nei kaszlala :blink: :blink: takze sie bardzo ciesze dzis dostanei ostatnia dawke berodualu w inhalacji i mamy odstawic :)

2 dni mala cwicze na brzuszku i pani doktor powiedziala ze juz lepiej takze widze efekty zaczynaja byc :) wiec a noz ominiemy neuro. Ja tez za;iczylam pizdologa :P pobral cytologie wypisal recepte na tabletki i mam z glowy na 3 miechy :P

Dobrze Gosia ze juz z maluchami lepiej i ponawiam prosbe o przepis na sajgonki :)

Ale wam wspolczuje z tymi skazami naprawde :kiss: buziaczki dla maluszkow oby im sie szybko skonczyla :kiss:

Klatian bardzo dawno sie nie odzywalas :kiss: i tez jestem pelna podziwu dla Ciebie :)

Fanka jak to zrobilas ze maz chce jeszcze jedno moj maz chwilowo dalej ani mysli o nastepnym a ja bym chciala tak za 3 lata :P

Wiecie co ogladalam wczoraj porodowke i bogu dzieki ze nasze maluchy porodzily sie zdrowe...
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #272795 przez slowiczek
deszcz nie deszcz, wiatr nie wiatr, ubieram się z małą i sunę do apteki po coś na te jej zęby bo zaraz oszaleję, dziąsełka przekrwione i strasznie marudzi :(
13 lata 3 miesiąc temu #272807 przez mgielka22
Slowiczku dentinox :*
13 lata 3 miesiąc temu #272816 przez pati-m
Właśnie zrobiłam przegląd garderoby Kacpra. Dzisiaj dopiero za 3 razem udało mi się ubrać mu odpowiednie spodnie, bo wszystkie po kolei okazywały się przykrótkie :silly: No i po przejrzeniu jego ciuszków odłożyłam kolejne pudełko za małych. Ech... Jak to moje maleństwo rośnie :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #272824 przez fanka
Mgiełka- właśnie o to chodzi, że ja nic o kolejnym dziecku nie mówiłam bo ja wcale się póki co gotowa nie czuję, oczywiście chciałabym jeszcze jedno a może nawet dwoje ale tak za 2- 3 lata, a mój M tak sam z siebie o tym drugim dziecku nawija ;-)
Pati- ja też jedno pudło za małych rzeczy mam na strychu, a drugie już prawie pełne bo co chwilę coś w nim ląduje. A najgorsze jest to , że niektóre rzeczy miał na sobie raz....
13 lata 3 miesiąc temu #272831 przez pati-m
fanka - skąd ja to znam :) Teraz już jestem mądrzejsza i nie kupuję ciuszków w ilości hurtowej, tylko dlatego że mi się podoba. Patrzę czego mu brakuje i dopiero wtedy robię zakupy. Bo tak to znów miałby z 20 koszulek i każdą założoną max. 3 razy :)
13 lata 3 miesiąc temu #272832 przez mgielka22
Pati, Fanka chyab od zawsze tak jest ze takei maluchy maja cos na sobie max 3x a lbo czasem nawet w ogole ja tez full rzeczy oddalam a kuzynka chce mi wlasnie jeszcze podrzucic ciuchy :D
13 lata 3 miesiąc temu #272835 przez fanka
a ja postępuję egoistycznie i nic nie oddaję, myślę, że się jeszcze kiedyś przyda ;-) bo po pierwsze: u mne w rodzinie dużo starszych dzieci a nikt mi nic nie dał , a po drugie kuzyn ma 5 tyg młodszą córkę i kilka rzeczy po Dawidzie im dałam na samym początku to niedawno mi oddali i wyglądają jak za przeproszeniem krowie z pyska wyjęte, nie wiem co oni z tym robili, także już nikomu nie daję, do pudeł i na strych, mam miejsce więc trzymam i kiedyś będę korzystać :-)
13 lata 3 miesiąc temu #272839 przez pati-m
fanka - ja też póki co nic nie daje, a może mi się jeszcze przyda :lol: :P Ja bym chciała kolejnego maluszka za jakieś 3 latka :lol: :blush:
13 lata 3 miesiąc temu #272840 przez Mała
Witam się i tutaj.
Ja na tamtym byłam, normalnie rozdwojenie jaźni. :dry:

Mgiełka pizdologa :lol:

Gosia fajnie, że dzieciom lepiej. Miło mnie zaskoczyłaś tym telefonem, tylko szkoda, że temat niewesoły, ale i tak miło było Cię usłyszeć.

Fanka masz rację, że nic nie oddajesz, jak planujesz kolejne dziecko. Kiedyś się tak robiło, bo było ciężko kupić, a gatunkowo te ubranka były super. Nawet teraz poznaję u kuzynki ubrania, w których ja chodziłam. A teraz nie są tak trwałe ubranka, widzę po ubraniach Kamila, jak te neutralne zakładam Oli to tylko na robocze się nadają.

A widzicie, jak tak szalałyście z zakupami dla maluchów to mnie było czasem szkoda, a teraz same się przekonałyście, że nie ma co za wiele kupować, bo dzieci szybko wyrastają.
13 lata 3 miesiąc temu #272849 przez pati-m
Mala - dobrze, że już wróciłaś z tamtego forum, hihihi :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #272851 przez ewelinaa
W imieniu Kingi bardzo dziękuję za miłe słowa :kiss: :kiss: :kiss:

Co do ubranek - ja też nikomu nie oddaję, nie sprzedaję. Niech sobie leżą, może kiedyś się przydadzą :cheer: Albo będę je oglądać od czasu do czasu i wspominać - bo ja bardzo sentymentalna jestem :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #272855 przez ewelinaa
Mała napisał:

Witam się i tutaj.
Ja na tamtym byłam, normalnie rozdwojenie jaźni. :dry:

A skąd to drugie forum :unsure: :unsure: :unsure: Bo ja tylko na to wchodzę. A to mamy jeszcze jakieś inne :unsure:
13 lata 3 miesiąc temu #272860 przez Mała
Ewelinaa przez jakiś czas nie było naszego wątku i dziewczyny założyły tymczasowy, a teraz już oddali nasz wątek.

A co z Lily, dalej się nie odzywa? Macie do niej jakiś namiar?
13 lata 3 miesiąc temu #272862 przez pati-m

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia