- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #272237 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Fanka dacie rade
zobaczysz 
Wrocilo forum - szkoda, ze troche brakuje stron

Wrocilo forum - szkoda, ze troche brakuje stron

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu #272250 przez fanka
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa, nie wiem co to za maść, to taka robiona w aptece, jutro mam odebrać, zapisała skład i w aptece mi zrobią, koszt - 7.50 zł
ciężko mi się będzie na początku przyzywczaić do braku nabiału w diecie bo ja jestem bardzo sero i jogurto żerna no ale czego sie nie robi dla dziecka !
wczoraj
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

wczoraj
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #272358 przez Agusia83
Hej...w koncu mamy nasze forum
przed chwila tez sie wkurzalam, ze nie moge wejsc :angry
Fanka, wspolczuje, ze to skaza...a dlugo chcesz jeszcze Dawidka karmic piersia?
Gosia, ale te plasterki sa chyba dla dzieci powyzej 3 lat...a Ty juz przyklejalas Jagodce?
Emilka dzis nawet spokojna dziewczynka byla...kolezanka chcial dzis rozsmieszyc swoja corcie, strasza o miesiac od Emi i zamiast rozbawic obie, moja krolewna zaniosla sie placzem....tak, ze nie moglam jej dlugo uspokoic...
Jak jadla marchewke to z placzem...ale za to otwierala non stop buzie i papala obiadek...
teraz spi juz od 20

Fanka, wspolczuje, ze to skaza...a dlugo chcesz jeszcze Dawidka karmic piersia?
Gosia, ale te plasterki sa chyba dla dzieci powyzej 3 lat...a Ty juz przyklejalas Jagodce?
Emilka dzis nawet spokojna dziewczynka byla...kolezanka chcial dzis rozsmieszyc swoja corcie, strasza o miesiac od Emi i zamiast rozbawic obie, moja krolewna zaniosla sie placzem....tak, ze nie moglam jej dlugo uspokoic...
Jak jadla marchewke to z placzem...ale za to otwierala non stop buzie i papala obiadek...
teraz spi juz od 20

- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #272365 przez iwonaNAVI
Fanka napewno bedie ciezko ale dasz rade dla Dawidzia 
a w takim tempie to twoj M za kilka lat zdecyduje sie na druzyne pilkarska
a ja mam nagrane dzieciaczka fajnie wyszlo jeszcze troche posiedze nad zaliczeniami na sobote ale wiekszosc mam juz zrobione takze z tej radosci musialam otworzyc Gingersa

a w takim tempie to twoj M za kilka lat zdecyduje sie na druzyne pilkarska

a ja mam nagrane dzieciaczka fajnie wyszlo jeszcze troche posiedze nad zaliczeniami na sobote ale wiekszosc mam juz zrobione takze z tej radosci musialam otworzyc Gingersa

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #272375 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Emka padnieta po odwiedzinach u rodziny- jeszcze tylko w piatek i w sobote czeka nas roznoszenie zaproszen tam gdzie musimy byc cala rodzinka uf.... najgorsze jest to , ze nie mamy z kim malej zostawic, tak to by sie raz dwa wszystko zalatwilo, a tak to sie bidula umeczy.
Fanka ja mojemu powiedzialam , ze jak cos to za 5 lat nastepne, ale sama nie wiem.Ale Twojego podziwiam.
Fanka ja mojemu powiedzialam , ze jak cos to za 5 lat nastepne, ale sama nie wiem.Ale Twojego podziwiam.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #272387 przez Agusia83
Iwonka, to zycze pieknej piatki na zaliczeniu...
Monia, faktycznie, szkoda, ze nie macie z kim zostawic Nuny...ale zaproszenia trza roznosic...pamietam jakie to uciazliwe czasem bylo...u kazdego trza wypic kawke, herbatke, zjesc ciacho...a tu inni goscie czekaja
Monia, faktycznie, szkoda, ze nie macie z kim zostawic Nuny...ale zaproszenia trza roznosic...pamietam jakie to uciazliwe czasem bylo...u kazdego trza wypic kawke, herbatke, zjesc ciacho...a tu inni goscie czekaja

- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #272396 przez maja1982
Witam się wieczornie 
Fajnie że jakoś ogarnęli to forum
Ewelina - córeczka jak prawdziwa księżniczka w swoim kolorowym pałacu, tez mieliśmy to kupić lolkowi ale jakoś tak się rozeszło
ale chyba temat powróci bo synus bardzo lubi jak sie mu majda nad głową
i podobnie jak Kingusia nie lubi leżeć na macie!!
monia - ale śpią twoje skarby!!to fakt ciężko z takim małym brzdącem się przemieszczać, ubieranie, rozbieranie, za bardzo nie ma gdzie dziecka położyć a tak w domku to ma swoje "królestwo", ale ja też raczej małego wszędzie ze sobą targam :)no chyba ze mąż jest to mogę na mx 2h wyskoczyć :)poprostu istne szaleństwo!
gosia - współczuje kochana!!dacie rade, teraz sie wychorują i potem będziesz miała cały rok spokój!u nas na katar tylko inhalacje robiliśmy z soli 3 razy dziennie a jak już zaczął mały odkaszliwać to mucosolwanem go inhalowaliśmy raz dziennie i szybciutko wyzdrowiał
fanka - dasz rade!!ja tez jak ty jestem serowo żerna i jogurtowo żerna a mały chyba tez ma skazę bo ostatnio miał taką skorupę na czółku i takie krostki na policzkach i za radą dziewczyn zrezygnowałam z nabiału, (jedynie mleko do inki) i dzisiaj tj. po 3 dniach już jest o niebo lepiej!!Teraz jak sobie przypominam to ja od samego początku jadłam ogromne ilości mleka, płatków, jogurtów, kaszek itp i było ok - hm no cóż może jakaś opóźniona reakcja
ps. u mnie ta rezygnacja z nabiału przerodziła się w słodyczociąg!!!!!
megi - powodzenia jutro!!!my też jutro do neurologa idziemy

Fajnie że jakoś ogarnęli to forum

Ewelina - córeczka jak prawdziwa księżniczka w swoim kolorowym pałacu, tez mieliśmy to kupić lolkowi ale jakoś tak się rozeszło

monia - ale śpią twoje skarby!!to fakt ciężko z takim małym brzdącem się przemieszczać, ubieranie, rozbieranie, za bardzo nie ma gdzie dziecka położyć a tak w domku to ma swoje "królestwo", ale ja też raczej małego wszędzie ze sobą targam :)no chyba ze mąż jest to mogę na mx 2h wyskoczyć :)poprostu istne szaleństwo!

gosia - współczuje kochana!!dacie rade, teraz sie wychorują i potem będziesz miała cały rok spokój!u nas na katar tylko inhalacje robiliśmy z soli 3 razy dziennie a jak już zaczął mały odkaszliwać to mucosolwanem go inhalowaliśmy raz dziennie i szybciutko wyzdrowiał
fanka - dasz rade!!ja tez jak ty jestem serowo żerna i jogurtowo żerna a mały chyba tez ma skazę bo ostatnio miał taką skorupę na czółku i takie krostki na policzkach i za radą dziewczyn zrezygnowałam z nabiału, (jedynie mleko do inki) i dzisiaj tj. po 3 dniach już jest o niebo lepiej!!Teraz jak sobie przypominam to ja od samego początku jadłam ogromne ilości mleka, płatków, jogurtów, kaszek itp i było ok - hm no cóż może jakaś opóźniona reakcja

ps. u mnie ta rezygnacja z nabiału przerodziła się w słodyczociąg!!!!!
megi - powodzenia jutro!!!my też jutro do neurologa idziemy
- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #272402 przez maja1982
fanka - to nieźle jak mąż już zagaduje o kolejnym dzieciaczku
a ty byś chciała??
A w ogóle ciekawe ile z nas będzie znowu mamusiami i czy będziemy jeszcze pisać??hm ciekawe??Ja to bym chciała jeszcze dzidzie:) albo dwie :)mogą być nawet same chłopaki
mniam piwko - napiłabym sie takiego z soczkiem
Uciekam do m, jutro z rana jedziemy do T, a potem do neurologa!!będę wieczorkiem
Milej nocki i jutrzejszego dzionka
a no i zdrówka dla mam i dzieciaczków!!

A w ogóle ciekawe ile z nas będzie znowu mamusiami i czy będziemy jeszcze pisać??hm ciekawe??Ja to bym chciała jeszcze dzidzie:) albo dwie :)mogą być nawet same chłopaki

mniam piwko - napiłabym sie takiego z soczkiem

Uciekam do m, jutro z rana jedziemy do T, a potem do neurologa!!będę wieczorkiem
Milej nocki i jutrzejszego dzionka

a no i zdrówka dla mam i dzieciaczków!!
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #272431 przez pati-m
Dobrze, że wróciło nasze stare forum 
Ja właśnie siedzę i szukam na allegro jakiegoś fajnego stroju na chrzest dla Kacpra
No i oczywiście nie mogę się zdecydować
Oto moje typy:
allegro.pl/show_item.php?item=2025860582...ff8bd2d8f4e849d8f130
allegro.pl/chrzest-mega-komplet-8-elemen...uty-i2025282775.html
allegro.pl/komplet-6-el-do-chrztu-garnit...-68-i2026266128.html
Wiem wiem - matka wariatka

Ja właśnie siedzę i szukam na allegro jakiegoś fajnego stroju na chrzest dla Kacpra

No i oczywiście nie mogę się zdecydować

Oto moje typy:
allegro.pl/show_item.php?item=2025860582...ff8bd2d8f4e849d8f130
allegro.pl/chrzest-mega-komplet-8-elemen...uty-i2025282775.html
allegro.pl/komplet-6-el-do-chrztu-garnit...-68-i2026266128.html

- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #272434 przez slowiczek
ależ zamieszania z tym forum 
Kasiuuuu - przepraszam, że nie odpisałam Ci na smsa, ale byli u mnie goście, zamieszanie i zapomniałam
no właśnie, gości dzisiaj było u mnie sporo, koleżanka z mężem z pracy oraz z synkiem - 11 dni młodszym od Natalki + 2 koleżanki (jedna w ciąży w 4 m-cu
) + siostra z chłopakiem
Natalka jednak nie lubi zamieszania, popłakiwała troszkę.....za to słuchajcie tego chłopczyka rodzice normalnie posadzili u mnie na kanapie
nie odzywałam się nic ale moim zdaniem to za wcześnie na siedzenie
Natalia też chce siedzieć ale to przecież jeszcze nie na jej kręgosłup....
Pati - komplety ładne ale mnie byłoby chyba szkoda 200 zł na szmatki do chrztu
zdrowiejcie choruski

Kasiuuuu - przepraszam, że nie odpisałam Ci na smsa, ale byli u mnie goście, zamieszanie i zapomniałam

no właśnie, gości dzisiaj było u mnie sporo, koleżanka z mężem z pracy oraz z synkiem - 11 dni młodszym od Natalki + 2 koleżanki (jedna w ciąży w 4 m-cu

Pati - komplety ładne ale mnie byłoby chyba szkoda 200 zł na szmatki do chrztu

zdrowiejcie choruski

- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #272449 przez ewelinaa
Czyżbym była dziś pierwsza

Więc witam
Maju - ten stojak jest bardzo fajny, później można go przełożyć, jak dziecko leży na brzuchu albo siedzi to stuka - ostatnio był mój roczny bratanek i właśnie bawił się w takiej pozycji, także na pewno starczy na dłużej niż mata.
allegro.pl/kolorowy-edukacyjny-interakty...cha-i2019615353.html
Pati - dla mnie najbardziej podoba się pierwszy komplet
Kurczę, nie śpimy od 6.20, mała się teraz bawi, ale mam nadzieję, że zaraz padnie i pójdziemy dalej spać
Chciałam dziś dać jej marchewkę, ale mój mąż powiedział, że damy jutro, bo dziś on cały dzień zajęty, nie przyjedzie na obiad, a chce zobaczyć jak mała będzie swoją pierwszą marchewkę jadła
hehehehehehe

Więc witam

Maju - ten stojak jest bardzo fajny, później można go przełożyć, jak dziecko leży na brzuchu albo siedzi to stuka - ostatnio był mój roczny bratanek i właśnie bawił się w takiej pozycji, także na pewno starczy na dłużej niż mata.
allegro.pl/kolorowy-edukacyjny-interakty...cha-i2019615353.html
Pati - dla mnie najbardziej podoba się pierwszy komplet

Kurczę, nie śpimy od 6.20, mała się teraz bawi, ale mam nadzieję, że zaraz padnie i pójdziemy dalej spać

Chciałam dziś dać jej marchewkę, ale mój mąż powiedział, że damy jutro, bo dziś on cały dzień zajęty, nie przyjedzie na obiad, a chce zobaczyć jak mała będzie swoją pierwszą marchewkę jadła

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez ewelinaa.
Moderatorzy: ilona