- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 8 miesiąc temu #110735 przez Marta M
Dziekuje za informacje Gosium wyliczylam ze przy waszych warunkach na jakich Wy wzieliscie kredyt nasza rata wynosilaby 1.565zł, a przy naszych warunkach wynosi 1.490zł, takze nie jest chyba tak zle..bo my bierzemy az 400.000zł. I wyliczylam ze Wy wzieliscie 115, wiec musicie splacic ok 217 (bo po 8 latach pewnie Wam wyjdzie 660), my biorac 400 musimy splacic 724, takze ogolnie przy tej ofercie teraz bedziemy splacac o 7% mniej niz Wy. Dzieki tej informacji sie utwierdzilam ze nie wchodzimy w wieksze...niz inni...
Chyba trochu zamotalam, w koncu matematyk ze mnie
Gdyby jednak sie dalo nie brac tych kredytow, wygrac w totka, ehhh...
Chyba trochu zamotalam, w koncu matematyk ze mnie
Gdyby jednak sie dalo nie brac tych kredytow, wygrac w totka, ehhh...
Temat został zablokowany.
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #110766 przez katy25
Marta masz dobra rate, ja mam 346 tys. i rata 2050 też na 30 lat - tragedii nie ma w porownaniu z innymi bankami, ale dobre jest to, że jeżeli za kilka lat sprzedam i bede chciala splacic to splace bez odsetek, a na pewno bedziey sprzedawac bo raczej chcemy zamieszkać w cieplejszych klimatach. Ja chce tylko dzsieciaki tu podchować
Gosia Twój kredyt ma niska rate ale kwota jaka splacisz po 30 latach jest kolosalna! Bardzo dużo oddajesz bankowi... zawsze tak jest: czym dłuższy okres kredytowania tym mniejsza rata ale oddajesz bankowi praiwe 100% tego co wzięłaś - troche bez sensu... jednakże z bankami tak jest:) wiedzą jak na nas zarobić.
Ja nie miałam możlwości wzięcia rodziny na swoim, może i szkoda bo rata chociaż przez kilka lat jest niższa... ale najważniejsze że już w czerwcu zamieszkam w swoich 120m:) a to było moim odwiecznym marzeniem. Wcześniej mój tata kupił mi mieszkanie 45m ale mialam i wysoki czynsz i wysokie opłaty jak na ten metraż. Z drugim dzieckiem też byłoby za ciasno nam...
Gosia Twój kredyt ma niska rate ale kwota jaka splacisz po 30 latach jest kolosalna! Bardzo dużo oddajesz bankowi... zawsze tak jest: czym dłuższy okres kredytowania tym mniejsza rata ale oddajesz bankowi praiwe 100% tego co wzięłaś - troche bez sensu... jednakże z bankami tak jest:) wiedzą jak na nas zarobić.
Ja nie miałam możlwości wzięcia rodziny na swoim, może i szkoda bo rata chociaż przez kilka lat jest niższa... ale najważniejsze że już w czerwcu zamieszkam w swoich 120m:) a to było moim odwiecznym marzeniem. Wcześniej mój tata kupił mi mieszkanie 45m ale mialam i wysoki czynsz i wysokie opłaty jak na ten metraż. Z drugim dzieckiem też byłoby za ciasno nam...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #110827 przez Agusia83
Hej dziewczynki, za chwile przeczytam wszystkie wasze posty, ale najpierw chcialam sie pochwalic naszymi badankami
Nie mam pieknego zdjecia z 3d bo dzidzia sie zaslaniala przez cala godzinke, albo raczki albo pepowina...chyba jakas niesmiala.
Ale najwazniejsze, ze z maluszkiem wszystko w porzadku, zarowno struktury w mozgu, w brzuszku i w klatce piersiowej wsio na 5 do tego wyobrazcie sobie, ze doktor zmierzyla naszego wiercipiete i okazalo sie, ze z nozkami ma juz 26cm...wielki nie? Widzielismy ogromna stope, ktora mierzyla troszke ponad 3cm....Nie wiemy na 100% czy to chlopczyk, bo dzidzia wsadzala w te okolice zarozno raczki jak i pepowine ...haha...ale zauwazylismy jakies 2 kuleczki, wiec duze prawdopodobienstwo, ze w brzuszku rosnie maly mezczyzna
Jutro postaram sie zrobic chociaz zdjatko rentgenowskiej buzi maluszka, to wam pokaze.....
Jestem naprawde szczesliwa...maz tez...a serducho walilo 167 ud/min...niezle nie?
Nie mam pieknego zdjecia z 3d bo dzidzia sie zaslaniala przez cala godzinke, albo raczki albo pepowina...chyba jakas niesmiala.
Ale najwazniejsze, ze z maluszkiem wszystko w porzadku, zarowno struktury w mozgu, w brzuszku i w klatce piersiowej wsio na 5 do tego wyobrazcie sobie, ze doktor zmierzyla naszego wiercipiete i okazalo sie, ze z nozkami ma juz 26cm...wielki nie? Widzielismy ogromna stope, ktora mierzyla troszke ponad 3cm....Nie wiemy na 100% czy to chlopczyk, bo dzidzia wsadzala w te okolice zarozno raczki jak i pepowine ...haha...ale zauwazylismy jakies 2 kuleczki, wiec duze prawdopodobienstwo, ze w brzuszku rosnie maly mezczyzna
Jutro postaram sie zrobic chociaz zdjatko rentgenowskiej buzi maluszka, to wam pokaze.....
Jestem naprawde szczesliwa...maz tez...a serducho walilo 167 ud/min...niezle nie?
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #110841 przez pati-m
Gratuluję Agusia 26cm no no spory szkrab I najważniejsze, że zdrowy A z tymi zdjątkami tak bywa - ja też tak miałam, lekarz badał, badał cierpliwie czekał, a i tak się nie doczekaliśmy bo łobuziak nie miał ochoty pozować Czekamy niecierpliwie na Twoją fotkę - na pewno będzie cudna
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #110897 przez gosia2324
Dziewczyny doradzcie ...
Pod koniec maja mamy z mezem isc na wesele, jak myslicie pasuje zalozyc czarne spodnie i jakas bluzke do tego ? mam eleganckie spodnie z H&M , bluzke jakas wymysle...
W sukience bede czula sie jak kulka
Pod koniec maja mamy z mezem isc na wesele, jak myslicie pasuje zalozyc czarne spodnie i jakas bluzke do tego ? mam eleganckie spodnie z H&M , bluzke jakas wymysle...
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 8 miesiąc temu #110900 przez Asik
Agusia suupwer że dzidzia rosnie sobie zdrowo
Bewipo mój Szymek sie rozwalił jak basza ręce miał za głową a nogi na maxa rozłożone..jakby na cos czekal
Gosia ciężarówkom wszystko pasuje mamy sie czuć wygodnie a nie jak na tureckim kazaniu czekac aż sie weselisko skończy jak najbardziej eleganckie spodnie i jakas bluzka pasują Ja siebie to nie wyobrażam w sukience....zdjecia brzucha wrzuciłam na sierpniówki heheeh baaaalon mam już taki że hej
Bewipo mój Szymek sie rozwalił jak basza ręce miał za głową a nogi na maxa rozłożone..jakby na cos czekal
Gosia ciężarówkom wszystko pasuje mamy sie czuć wygodnie a nie jak na tureckim kazaniu czekac aż sie weselisko skończy jak najbardziej eleganckie spodnie i jakas bluzka pasują Ja siebie to nie wyobrażam w sukience....zdjecia brzucha wrzuciłam na sierpniówki heheeh baaaalon mam już taki że hej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #110941 przez beti
gosia2324 napisał:
Pewnie, że wypada ) widziałam często kobiety nie w ciąży a tak poubierane na wesela ))
Ja mam jeszcze w tym roku dwa weselicha, jedno koniec czerwca, drugie początek lipca...ciekawe czy dam radę )) aha...no i trzecie 26 sierpnia...ale na wtedy mam termin z USG z 12 tygodnia...więc odpada ))))
Dziewczyny doradzcie ...
Pewnie, że wypada ) widziałam często kobiety nie w ciąży a tak poubierane na wesela ))
Ja mam jeszcze w tym roku dwa weselicha, jedno koniec czerwca, drugie początek lipca...ciekawe czy dam radę )) aha...no i trzecie 26 sierpnia...ale na wtedy mam termin z USG z 12 tygodnia...więc odpada ))))
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #110989 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Super ,z e z dzidziolkami wszysko ok
Nasza niunia do zdjecia tez sie rozkraczyla hihi
Nasza niunia do zdjecia tez sie rozkraczyla hihi
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #111008 przez pati-m
bewipo - u mnie było podobnie, mój Kacper to wstydzioch straszny Wcale nie chce pozować I tak się cieszę,że udało się podejrzeć, że facet mi w brzuchalu rośnie
gosia - ja uważam, że jak najbardziej powinnaś iść w spodniach, jeśli ten strój jest dla Ciebie wygodny. Najważniejsze abyś się dobrze czuła w ubraniu
A tak poza tym dziewczyny to muszę się Wam pochwalić moim pierwszym zakupem (wiem, wiem chwalipięta jestem i przepraszam za to, ale nie mogę się powstrzymać) Oto fotki pierwszych ubranek (a właściwie dwóch zestawów) jakie kupiłam na allegro dla mojego malucha (czekam teraz tylko aż przyjdą)
gosia - ja uważam, że jak najbardziej powinnaś iść w spodniach, jeśli ten strój jest dla Ciebie wygodny. Najważniejsze abyś się dobrze czuła w ubraniu
A tak poza tym dziewczyny to muszę się Wam pochwalić moim pierwszym zakupem (wiem, wiem chwalipięta jestem i przepraszam za to, ale nie mogę się powstrzymać) Oto fotki pierwszych ubranek (a właściwie dwóch zestawów) jakie kupiłam na allegro dla mojego malucha (czekam teraz tylko aż przyjdą)
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez pati-m.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #111026 przez bewipo
pati ubranka śliczne. Pewnie, że się chwal, może coś podpatrzymy
gosia ja też mówię, że pasują. Idź tak jak ci wygodnie będzie
Ja tu tylko w sobotę tak wcześnie... Miałam plan się wyspać, ale przez mój kaszel to od 7 nie śpie, a w nocy to chyba z 5 razy się budziłam...
gosia ja też mówię, że pasują. Idź tak jak ci wygodnie będzie
Ja tu tylko w sobotę tak wcześnie... Miałam plan się wyspać, ale przez mój kaszel to od 7 nie śpie, a w nocy to chyba z 5 razy się budziłam...
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona