BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #113716 przez pati-m
monika - śliczna ta bajeczka, ja też ją wcześniej znalazłam, wydrukowałam i wkleiłam na początku mojego albumiku, który robię dla malucha :)
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #113740 przez monika1984lodz
tez chce zrobic album :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #113743 przez pati-m
Ja zaczęłam :) Póki co jestem na bieżąco - mam wklejone i opisane wszystkie fotki maluszka, a także króciutkie opowieści z humorem, wycinanki, ozdoby itp. Polecam wszystkim takie "dłubanie" przy albumiku :) Ja strasznie lubię takie rzeczy robić, więc dla mnie to sama przyjemność i myślę, że niezła z tego pamiątka wyjdzie :D
13 lata 8 miesiąc temu #113754 przez Agusia83
Dziewczynki, ja mam straszny klopot z netem. Raz strona wchodzi raz nie i jak udaje mi sie Was przeczytac to jest to cud,...mezus musi przy tym posiedziec.
Zauwazylam, ze bardzo sie od Was uzaleznilam i teraz z ta awaria bardzo mi zle. :(
Mala, sliczny masz brzuszek, ciazowy, ze hoho :laugh:

Monia, przeczytalam to opowiadanko i uwierz mi, ze sie zaraz poryczalam...slicznie to napisane!

Marta, nawet nie wiedzialam, ze takie cosik sie bedzie odbywac u nas na bulwarach. Mam nadzieje, ze uda mi sie przekonac meza by tam pojechac. Skoro robi ausg4d, to ja sie najbardziej pisze :laugh: moze ubranka beda tansze...?

Gratuluje wszystkim dziewczynkom kolejnych tygodni...zasuwamy nieziemsko...juz niektore rozpoczynaja 6 miesiac...brawo :laugh:

mam nadzieje, ze usterka zostanie szybko naprawiona...bo za wami mi teskno.... :(
13 lata 8 miesiąc temu #113830 przez Pyśkaaaa
heh Agusia wiem co czujesz jak u rodzicow komp siadl to bylam taka zla ze nie moge podejrzec co u was... :P

Mala sliczny brzus ja tu na razie nie mam mozliwosci wrzucenia foty ale jak tylko wroce do siebie to pokaze wam moj domek :)

Pati ja tez myslalam o albumiku :) chce zrobic dla dziadkow na pamiatke :D

Monia Bajka cudna :)

a ja dzis bylam w pepco calkiem przypadkiem tam maja tanie body po 6 zl :)
13 lata 8 miesiąc temu #113920 przez slowiczek
a ja kupiłam sobie dziś sukienkę na allegro i się pochwalę :)
Załączniki:
13 lata 8 miesiąc temu #113926 przez ewelinaa
slowiczek napisał:

a ja kupiłam sobie dziś sukienkę na allegro i się pochwalę :)

Śliczna :woohoo:

To na jakąś szczególną okazję?

Podaj link jeśli możesz :)
13 lata 8 miesiąc temu #113930 przez slowiczek
bez okazji, tak na codzień...mam dziś taki marny dzień i psotanowiłam, że tak sobie poprawię humor :)

allegro.pl/show_item.php?item=1586491509
13 lata 8 miesiąc temu #113935 przez ewelinaa
Zakupy zawsze poprawiają humor ;)

Ja też dziś byłam na takich zakupach, ale kosmetycznych :lol:
13 lata 8 miesiąc temu #113957 przez Agusia83
Slowiczku, sliczna sukienka, bardzo mi sie podoba, jednak ona podkresla biust kwiatkami, czyli u mnie rowna sie to z cycami jak matrycami...wygladalabym koszmarnie :P
Ale bardzo chcialabym miec figure na takowe sukienki...

W sobote wyciagnelam meza do galerii i kupilam sobie 4 ciuszki w sklepie dla kobiet w ciazy...w tym sukienke.... :lol: byla wyprzedaz i kazda sztuka za 30zl. Jak ubiore sukienke na jakas okazje to pstrykne fotke i Wam pokaze:)

Dziewczynki, ktoras kiedys pisala o bolacych piersiach a raczej sutkach....ja mam to samo, sa obrzmiale, wielkie i bardzo wrazliwe....w dzien lubie, po domu chodzic bez stanika, a wowczas ocieraja sie o podkoszulek...momenatmi bardzo boli/...i zauwazylam, ze jak jest mi zimno, to brodawki mnie swedza i szczypia
13 lata 8 miesiąc temu #113968 przez monika1984lodz
Dziewczynki jak tam u Was ze zgaga??
Mnie od kilku dni meczy i juz nie mam pomyslu co znia zrobic :(

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #113980 przez Pyśkaaaa
Slowiczku sliczna sukienka :) a co do nastroju to ja wczoraj mialam taki ze sie irytowalam beczalam pol dnia a wszystko przez to ze sobie nawkrecałam durnot... ech..

Monia co do zgagi to czasem ja mam ale przechodzi szybko sama :) wiec nie pomoge..
13 lata 8 miesiąc temu #114035 przez martysia0110
śliczna ta sukienka :)
Ja dzisiaj miałam zgagę po raz pierwszy odkąd jestem w ciąży :P także jak na razie nie dokucza :laugh: za to mała mi dzisiaj szaleję cały wieczór ale przyjemnie :laugh:
13 lata 8 miesiąc temu #114041 przez pati-m
monika - idealnie Cię rozumiem co do zgagi. Ja mam od samego początku, bardzo często i bardzo mocną :angry: Wypróbowałam już chyba wszystkiego o czym można poczytać na forum, a nawet to, co poleciła mi lekarka i nic. Po prostu w moim przypadku mały się rozpycha i żołądek mam teraz wyżej ułożony. Na mnie nic nie działa (no, może chwilowo), ale jeśli jeszcze nie próbowałaś, to proponuję: zimne mleko z lodówki pite bardzo małymi łyczkami, ssanie plasterka imbiru, picie herbaty z imbirem lub cytryną, jeść co 2 godz., czyli czesto ale malutkie posiłki, nie jeść nic słodkiego, ostrego ani tłustego, a w skrajnych przypadkach mi lekarka poleciła syrop Gastrotuss, można go pić w ciąży - sprzedawany w takich małych saszetkach na sztuki do wypicia. Na początku mi pomagał i miałam cały dzień bez zgagi, ale teraz muszę to po prostu przeżyć ;) Mam nadzieję, że jednak Tobie coś pomoże. Powodzenia w walce z nierównym wrogiem :silly:
13 lata 8 miesiąc temu #114050 przez gosia2324
Dziewczyny u mnie masakra :(
Ocieplaja i maluja mi blok i nie mam netu :( bo zdjecli mi antene :(
pisze jak tylko gdzie s sie przysiade :)
Tak halasuja ze nie da sie wytrzymac, moj Syn spal dzis w dzien z wata w uszach ...

Wczoraj zaczelam 21 tydz :)
pozdrawiam Was serecznie :woohoo:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży